El Clásico te zien in de Arena zaterdag

SJvanveen, 19-11-2015 om 16:21, 8242 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax speelt op zaterdagavond om 19.45 uur de thuiswedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden in de Eredivisie en Ajax roept de supporters via de officiële kanalen op vroeg naar het stadion te komen in verband met de tragische gebeurtenissen in Parijs van afgelopen vrijdag. 

Doordat de toegangscontrole bij het stadion mogelijk meer tijd in beslag neemt wordt geopperd vroeg naar de Amsterdam ArenA te komen. Daarbij wijst Ajax erop dat (knal)vuurwerk voor zowel binnen als buiten verboden is. 

Het is mogelijk om El Clásico te kijken in het stadion. De wedstrijd tussen Real Madrid en het FC Barcelona van oud-Ajacied Luis Suarez wordt op de schermen in de Arena vertoond en begint om 18.15 uur Nederlandse tijd. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCA-CBS
Dat scheelt toch weer een mannetje of 5000. Afgelopen jaren al zo vaak meegemaakt dat veel 'Ajacieden' liever el clasico kijken dan naar Ajax gaan.
0 0
Truth
Heel sneaky dit. Ze weten dondersgoed dat er geen hond zit anders en verschuilen zich mooi achter Parijs. Nu zullen er nog meer supporters zijn die de zogenaamde nep boycot niet steunen en wordt de verdeeldheid nog groter. Briljante zet
2 0
masterrr
Lachen, alleen wel een giga overgang als dan Ajax-Cambuur begint
0 0
JCr14
Is dat een statement van Ziggo?
Barcelona in de Arena dan denk je als eerst aan 1 man.
0 0
Ron403
Godver, lekker dan als die ingang wordt geblokkeerd, dacht ff lekker 2 potjes achter mekaar.
0 -3
Mokum_32
Lol.... Hoezo even sympathie proberen op te wekken bij de supporters. Zorg dat de chaos eens verdwijnt binnen de club man
3 -3
AFCA0492
lol... je lult maar wat. dit doen ze voor de mensen die anders n uur of langer zitte te wachten tot de wedstrijd begint. de meeste mensen hier moeten echt een heel zuur leven hebben als ze alleenmaar zitten te zeiken en te janken. word is een vent en doe normaal dan doen we al gek genoeg.
6 -3
Bensco
Mooi recht geluld maar dit is gewoon het antwoord op de acties van 410 en de F-side. Ze ontwijken deze acties wel heel toevallig
2 -2
Sterretje73
Volkomen mee eens. Veel te toevallig. wederom een teken van totale minachting van hun bloedeigen supporters en sommigen trappen er kennelijk weer met open ogen in.
2 -1
FlyingDutchMan
Zij houden niet van een lekkere El Classico op de vroege avond!
0 0
DavyBlind
Dit om te zorgen dat er minder supporters protesteren door pas in de tweede helft op te tribune plaats te nemen?
7 -7
RusselWestbrook
Ziggo Sport. Ziggo hoofdsponsor.

Niet alles is een complot.
9 -8
HeavenlyDivine
zou wel leuk zijn als Luis dan scoort
1 -3
Pauw
Wat een liefde ineens!
5 0
trodat4030
Wordt live uitgezonden op het nieuwe sportkanaal van Ziggo, dus das geen liefde, das pure marketing.
4 -1
Pauw
Inderdaad. Scuzi.
1 0