Hendriks debuteert bij verliespartij U21

JipVR, 17-11-2015 om 19:59, 2317 views, AS |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Sam Hendriks heeft dinsdagavond zijn debuut gemaakt voor het Nederlands elftal onder 21. De spits, die onlangs zijn debuut voor Ajax 1 maakte, mocht een paar minuten voor tijd invallen. Daarmee kon Hendriks echter niet voorkomen dat Slowakije nog de 4-2 scoorde in de absolute slotfase van de wedstrijd.

Voor rust stonden de Nederlanders nog met 0-2 voor, dankzij twee treffers van Vincent Janssen. Daarna scoorde de thuisploeg dus nog vier keer, waardoor Nederland op negen punten blijft steken in poule 8. Daarmee staat Oranje U21 echter nog steeds veilig voor de play-offs van de volgende ronde in de EK kwalificatie.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JohnDylan
Leuk voor Hendriks dat hij nu ook bij Jong Oranje zijn debuut heeft mogen maken. Misschien kan Ajax hem deze winterstop voor anderhalf seizoen aan een club uit het rechterrijtje verhuren. Dan kan El Azzouzi een basisplaats krijgen bij Jong Ajax en kan Walian door worden geschoven om met El Azzouzi de concurrentie aan te gaan. Zo kan Dolberg een vaste basisplaats krijgen als spits van de A1 waardoor Nunnely een vaste basisplaats kan krijgen als rechtsbuiten van de A1. Al met al lijkt het me voor veel spelers een goede stap vooruit.
0 0
PeterVKV
Beter Dolberg in een keer door naar JA. Veel beter dan die andere drie.
0 0
JohnDylan
Ik vind Dolberg beter dan Walian maar ik zou hem eerst een volledig seizoen in de A1 aan Ajax laten wennen. Bij Jong Ajax zou hij regelmatig op de bank zitten omdat El Azzouzi ook moet spelen.
0 0
NouriVandeBeek
Er stonden 6 spelers in bij Slowakije die zijn opgeleid bij Trencin. Jammer, dat Ajax de banden heeft verbroken. Ook zo kut beslissing van Overmars/Van der Sar. In het plan Cruijff stond juist dat je zulke samenwerkingsverbanden goed kan gebruiken
3 0
Bobo het Konijn
Ik vraag me dat af of die samenwerkingsverbanden het nu is. Het vraagt veel energie die je erin moet steken waarvan je af moet vragen wat je er wijzer van wordt. Dan denk ik eerder dat goed scouten veel belangrijker is. Ik denk dat Ajax zijn handen vol heeft aan het runnen van de eigen club om je dan ook nog met allerhande clubs in het buitenland te verbinden. Dan zie ik meer in amateurclubs in NL waar je contacten mee onderhoudt en daar goed scouten. Trencin gaat over spelershandel, dat is iets anders.
0 -1
flasher93
Dat is over toch. Moses Daddy en Baily misgelopen daardoor. Als dit bestuur blijft en Overmars ect. Heb je niks aan samenwerkingsverbanden en scouts.
1 0
flasher93
rusnak en lobotka zijn prima spelers
1 0
Bobo het Konijn
Oef! Wat was dat Jong Oranje verschrikkelijk slecht de tweede helft. Dik verdiende nederlaag. Kishna had wel een paar aardige acties.
1 0
flasher93
Veel feyenoorders he
1 -1
Bobo het Konijn
Ik zeg Rekiki!
0 0
flasher93
Ik heb eerste helft een deel gekeken. Was Rekik zo slecht ja? Is toch redelijk bezig in Frankrijk als ik mij niet vergis?..
0 0
Bobo het Konijn
Nee, dat is waar, he twas niet opvallend iig, het was helemaal slappe hap. Maar ik vond Rekik bij PSV helemaal niets samen met Bruma.
0 0
flasher93
Best gek dat Bruma bij HSV in het begin heel sterk speelde en zelfs bij Oranje speelde toen. Rekik begon ook aardig bij Man City, soms als vervanger van Nigel de Jong op het middenveld, deed hij ook aardig. Samen is het geen goede combinatie. Voetballend heb je er ook weinig aan. Ook verdedigend laten ze soms steken vallen, vooral Bruma. Zo zie je maar dat er spelers zijn die zichzelf 'omhoog' spelen, maar dat er ook spelers zijn die de omgekeerde weg gaan.
0 0
zuidzuid
Ze zijn samen niks en alleen ook niet. Er zijn 6 betere verdedigers te vinden dan rekik en bruma. Had sowieso vd hoorn laten spelen. Wat meer internationale ervaring dan lukassen. Das een blind paard zeg zo nu en dan.

4 tegengoals. Had hun ook bij de 2-1 532 laten spelen.
1 0