Ulderink: 'Complimenten voor Van de Beek'

BvdPloeg, 06-11-2015 om 23:27, 4152 views, Ajax.nl |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Andries Ulderink baalde vrijdagavond van de nederlaag tegen MVV, maar de coach van Jong Ajax nam ook voor bepaalde spelers zijn pet af. Zo speelde Donny van de Beek zijn tweede wedstrijd in drie dagen tijd. 

'Dat hij startte, had twee redenen. Ten eerste zou Pelle Clement eigenlijk spelen, maar hij was ziek. Ook de andere middenvelders Danny Bakker en Django Warmerdam waren wegens blessures niet beschikbaar. We hadden donderdag al contact met Donny opgenomen en hij zei dat hij beschikbaar was', vertelt Ulderink via Ajax.nl.

'Hij voelde zich goed en ook de testen wezen uit dat hij helemaal was hersteld van de wedstrijd van woensdag. Ik moet hem echt de complimenten geven. Dat je er zo snel weer kan staan na zo'n trip geeft aan dat hij mentaal sterk is en een echte liefhebber is die graag wil spelen', aldus een lovende trainer.

Ulderink moest verder concluderen dat Jong Ajax tegen MVV meer had verdiend. 'In de kleedkamer keken we elkaar aan en vroegen we ons af hoe dit had kunnen gebeuren. We hebben 75 minuten prima gespeeld en zeker in de eerste helft genoeg kansen gehad. Daarvan hebben we er veel te weinig benut. De laatste vijftien minuten waren rommelig en kon het beide kanten op.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JohnDylan
Ik denk dat een middenveld met (v.l.n.r.) Sinkgraven, Bazoer en Vd Beek in de toekomst de Eredivisie kan domineren. Die drie spelers hebben allen individueel enorm veel voetballend vermogen en vullen elkaar qua types volgens mij goed aan. Ik verwacht dat Nouri (net als Iniesta bij Barcelona in het verleden) eerst als buitenspeler door zal breken en pas wanneer hij rond de 23 is klaar zal zijn voor een plaats op het middenveld.
0 0
wladimir
Sinkgraven, really?
0 -1
JohnDylan
Ja die jongen heeft duidelijk enorm veel talent met een goede techniek en geweldige motoriek. Hij draaid zo ongelofelijk makkelijk bij een speler in zijn rug weg en dat is zeer belangrijk op het middenveld van Ajax. Momenteel wordt Sinkgraven door het elftal heen gesmeten en gaat hij van bank naar het middenveld naar de linksbuiten naar de rechtsbuiten en weer terug naar de bank. Dat komt voor geen enkele speler zijn spel ten goede en zeker niet voor zo'n jonge speler. Ik hoop dat hij onder de opvolger van De Boer een vaste basisplaats krijgt als linkshalf (in een systeem met een '6') en dan verwacht ik dat hij binnen een paar seizoenen een absolute topspeler voor Ajax is.
0 0
wladimir
Vorig seizoen heeft hij 10 eredivisie en 4 Europese wedstrijden gespeeld. Dit seizoen heeft hij ook al voldoende kansen gekregen. Ik heb hem nog geen 1 x een goede wedstrijd zien spelen. Wel een aantal keer een hele slechte.

Lucas Andersen speelde de eerste helft van vorig seizoen wel een aantal goede wedstrijden. Ook een heleboel slechte.

De Sinkgraven transfer is tekenend voor de slechte keuzes die de Boer en Overmars maken.
0 0
mistermiyagi
Ontsla die trainer, wat een dwaas.

voora 4de als prognose: nu bijna laatste staan.

Speel bv met Viergever en van de Hoorn en een Heitinga als Cvm em de rest 17,18.19 jarige met onswijs veel talent, Cerny, Nouri, van de Beek, El Azzouzi, Dolberg, de Ligt, al die super talentjes!!

Dit is de leerschool, technisch beter zijn en fysiek geen potten kunnen breken, leren leren en nog een leren
1 0
JCr14
Jong Ajax is ook geen team. Er zijn zoveel wisselingen in het team. Je moet tegen teams die al het hele jaar op elkaar ingespeeld zijn.
We moeten ook niet naar het resultaat kijken, maar naar de ontwikkeling van die spelers.
Top dat Donny mentaal en fysiek meerdere wedstrijden kan spelen. En dat Cerny weer hersteld is. Die zitten dicht tegen Ajax 1 aan. En staan misschien volgend seizoen wel klaar.
1 0
KlasseLasse
mag van mij nog wel wachte zitte dan toch alleen maar op de bank! ook zonde
0 0
..::Rootje::..
Manmanmanmanman! Ellendeling!
1 -2
godenzonensuper
wat een bagger elftal is dat jong Ajax zeg.
In de zomer moet daar een grote schoonmaak plaatsvinden en kan 75% opsodemieten wat mij betreft. Gewoon met nouri , van de beek , cerny , el mahdioui enz gaan spelen
2 -1
Ajax#1900
Klopt, JA heeft op deze manier helemaal geen functie eigenlijk, erg zonde weer
0 0
Onpartijdig
Hij wilde serieus eerst met Vissie en Clement op het middenveld spelen??? allemachtig.

De spelers op het veld moeten de potentie hebben om ajax 1 te halen... Ik hoop echt niet dat Stam ooit trainer wordt van het eerste , wat voor opstellingen krijgen we dan in ajax1?

man man man.... Ik zou bijna zeggen, gooi De Ligt er volgend jaar maar in.

Volgend jaar:

Dekker El Azzouzi Muric/Cerny (1 van deze 2 bij het eerste)
nouri VdBeek
El Mahdaoui
Savastano De Ligt Lartey Owusu
Onana

Je kan echt veel mensen van Jong Ajax gewoon weg doen. Gewoon ervoor zorgen dat je 50% van de transfrerrechten behoudt.
4 -1
ajaxinho
Juist!

De stap die Ajax 1 dit seizoen heeft gezet, moet Jong Ajax ook zetten.
Toptalent voorop.

Eigenlijk zouden ze de trainer van Jong Ajax ook moet switchen.
Zodat Jonk daar een tijdje komt te staan.
0 0