Klaassen: 'Geen twijfel, Ajax is echt mijn club'

SamVR, 02-11-2015 om 18:02, 4279 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Davy Klaassen heeft via de officiële kanalen verheugd gereageerd op zijn contractverlenging. 'Een heel mooi moment om weer bij te tekenen. Ik ben er heel erg blij mee', zegt de middenvelder.

'Ik heb geen moment getwijfeld toen de contractverlenging me werd aangeboden. Ajax is echt mijn club. Ik speel hier al zo lang en ik heb nog niet het idee dat ik weg wil. Een hele logische stap voor mij dus', aldus Klaassen, die nu tot medio 2019 vastligt bij Ajax.

Frank de Boer heeft eveneens blij gereageerd. 'Het is natuurlijk heel mooi dat jongens zoals Davy deze erkenning krijgen. Ik denk dat iedere coach Davy graag in zijn selectie heeft', aldus de hoofdtrainer.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joseph
Ik vind het zo heerlijk deze jongen, de blijdschap bij elke goal, of hij die nou zelf maakt of 1 van zijn medespelers, is altijd even groot! Die jongen leeft zijn droom, werkelijk prachtig!
2 0
ajaxfan4life82
Word dan de nieuwe sjaak swart davy ;-)
0 0
trodat4030
Dat kan niet, Davy is daar veel te bescheiden voor. Zo'n grote bek zal Davy nooit krijgen ;)
0 0
ajaxfan4life82
Haha dat misschien niet nee ;-) bedoelde meer dat ie zijn hele carrière bij AJAX blijft voetballen
0 0
3*stars*3
Hij is niet bezig aan zijn beste seizoen maar deze gozer is een echte Ajacied en dat merk je aan alles!
Zoiets kan je niet acteren.
3 0
KlasseLasse
10000% mee eens
1 0
Arpami
Nu Tete nog ff verlengen tot 2020
6 0
Eriksen10
Zal nu ook wel een miljoen pakken..
0 -1
trodat4030
Itt Heitinga is dat milj ook gewoon goed besteed.. Davy heeft zichtbaar waarde voor de club. Toch vrees (en hoop) ik dat hij over 2 jaar definitief uit het basiselftal gespeeld wordt door vd Beek. Die is imo op alle facetten nog net wat beter, mits in topvorm.
0 0
ajaxmening
Die gedrevenheid Zaterdag heerlijk om te zien , dit is een echte clubspeler.
1 0
flasher93
Denswil en Boilesen lezen jullie mee? Zo kan het ook. Jullie konden ook een held van de club worden, ondanks jullie mindere vorm in de laatste wedstrijden die jullie gespeeld hebben. Toch lieten beide veel potentie zien. Onze aanvoerder geeft het voorbeeld, net zoals Siem De Jong dat ook in het verleden deed. Nu Tete, Fischer en Cillessen nog langer vastleggen.
1 0