De Jong: 'Geduld niet sterkste eigenschap'

SamVR, 29-09-2015 om 19:28, 6280 views, Voetbal in de regio |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Frenkie de Jong moet het dit seizoen vooralsnog met een bijrol doen bij Willem II en geeft daar dinsdag in gesprek met Voetbal in de Regio een verklaring voor. 'Op een trainingsstage met Willem II, na het EK met Oranje onder 19, heb ik een bovenbeenblessure opgelopen', vertelt hij.

'Ik ben inmiddels weer fit en wacht op mijn kans. Ik moet geduld hebben, maar dat is niet mijn sterkste eigenschap. Ik blijf gewoon elke dag keihard knokken', aldus De Jong, die afgelopen transferperiode door Ajax werd overgenomen van Willem II. De Amsterdamse club verhuurde hem direct een seizoen terug aan de Tilburgse club.

De Jong werd geboren in Arkel en staat te boek als een van de grootste talenten in Nederland. De achttienjarige middenvelder heeft een contract tot medio 2019 getekend bij Ajax.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mistermiyagi
Hoe onomstreden is Frankie. (19)?
Beetje het type van Ginkel, alleen was die op zijn 17de al een gewaardeerde kracht bij Vitesse.

Ik moet het eerst zien, speelde wel lekker voor Oranje onder de 17.
Heeft zeker potentieel.
0 -1
JoodTotMijnDood
Onder 19.
0 -1
MS22
Nou als die bij Willem II niet aan spelen komt moet Ajax hem van de winter maar naar jong Ajax halen. Hij zal vast beter zijn dan Danny bakker en pelle Clement. Miss kunnen we hem van de winter al halen en Duarte een half jaar aan Tilburg verhuren als compensatie. Lijkt me een beter idee voor alle partijen. Kan Duarte zich in de kijker spelen bij clubs, de jong speeltijd op een hoger Niveau, en Willem II een goede speler erbij voor t eerste.
4 0
joodje!
Mits Ulderink en Stam hem dan speelminuten geven. Vraag maar aan El Mahdioui
0 0
RyanBabel
Gaat hij volgend jaar bij Jong Ajax spelen?
0 0
gwn_rj
opvolger van Klaassen?
0 0
..::Rootje::..
Nee.
0 0