Cillessen blikt terug op zomer vol geruchten

KoenWeijland, 12-09-2015 om 08:08, 2621 views, Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jasper Cillessen kijkt met een vervelend gevoel terug op de afgelopen zomer, waarin hij constant werd gelinkt aan een transfer naar Manchester United. De doelman van Ajax werd nooit benaderd door de Engelsen, terwijl hij iedere dag werd geconfronteerd met de vermeende interesse.

'Met mijn zaakwaarnemers Kees Ploegsma junior en Alex Kroes heb ik over de geruchten van United gesproken. En zij zeiden dat er nog niks was. Het vervelende was dat de buitenwereld er constant over bleef doorgaan, terwijl ik er niets mee kon', vertelt Cillessen zaterdag aan De Telegraaf. De club van Louis van Gaal zou de Nederlander volgens de geruchten al zo goed als binnen hebben als vervanger voor de naar Real Madrid vertrekkende David de Gea.

De transfer van De Gea was een soap op zich, die nu ten einde lijkt nu de Spanjaard zijn contract in Manchester met vier jaar heeft verlengd. Cillessen kan, nu de transferdeadline achter de rug is, terugkijken op de voor hem toch chaotische zomer. 'Als supporters honderd keer vragen of je blijft, leidt dat af. Want honderd keer hetzelfde verhaal vertellen vindt niemand leuk. Maar sportief heeft het geen negatieve invloed op me gehad', stelt hij. Dit Eredivisie seizoen is Cillessen na vier duels nog niet gepasseerd.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
IamLegend
volgend seizoen is cil weg... Wie gaat ajax dan halen? Of is het op te vangen door de toekomst?
0 0
flasher93
Nouja het EK was voor hem een mooi podium geweest om hem daarna te verkopen. Dan ben je, mits een goed EK, ineens 10 miljoen duurder. Kunnen we weer investeren in de jeugd en toptalenten van buitenaf. Nu is het te hopen dat we kampioen worden en dat we Europa League hoge ogen slaan
0 0
Kupke
Onana doet het in mij ogen steeds beter. Ik denk dat hij dit seizoen de verassing van jong ajax gaat worden
0 0
flasher93
Het is ook te hopen dat Leeuwenburgh snel gaat keepen
0 0