AT5: Dit jaar geen nieuw supportershome

SamVR, 11-09-2015 om 17:48, 4658 views, AT5 |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Er zal dit jaar nog geen nieuw supportershome voor Ajax komen. 'Een tijdelijk supportershome komt er alleen als er uitzicht is op de realisatie van een definitief home. Dat is nu niet het geval', citeert AT5 de gemeente Amsterdam en Ajax.

Het vorige supportershome brandde in januari af na brandstichting. Een tijdelijk supportershome werd vervolgens neergezet, maar dat keerde dit seizoen niet terug. Het was de bedoeling dat Ajax dit kalenderjaar een nieuw supportershome zou krijgen aan de zuidkant van de Amsterdam Arena, waar de fanatieke aanhang het stadion binnengaat. Het plan liep in de soep na onenigheid over de exploitatiekosten.

Ajax en de gemeente melden het volgende aan AT5: 'Op dit moment is besloten om nog eens goed te kijken op welke plek een eventueel nieuw supportershome het beste tot zijn recht komt, wat betreft exploitatie, maar ook als het gaat om openbare orde en veiligheid. Over een termijn waarop meer bekend wordt hierover, is op dit moment nog niets te zeggen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCA020!
De gemeente Amsterdam werkt de Ajacied altijd tegen daar waar zij kan... Zeker onder dit kut regime van die van der laan!
Maar dat Ajax hierin mee gaat vind ik schandalig! Ik deed iedere thuiswedstrijd een drankje in het Home, ik bezoek alle wedstrijden uit, thuis internationaal (alleen fener kan ik helaas niet en vorig jaar miste ik Cyprus), verder ga ik ALLES! Met mij meerdere Ajacieden en we deden allemaal voor het groepsgevoel gezamenlijk een drankje in het Home.
Een plek die niet wordt geregeerd door Ajax of Amsterdam. Een plek waar een supporter een supporter kan zijn zonder raar aangekeken te worden. Een gezellig samenkomen met gabbers.

Dat de gemeente Amsterdam dit afneemt (lees van der laan) is tot daar aan toe. Die naait elke Ajax supporter waar die maar kan. Maar dat Ajax haar eigen supporters voor de zoveelste keer in de kou laat staan is een schande!

En wat veiligheid betreft: ME REET!!!!
Die zogenaamde "risico supporters " kunnen nu overal zitten. Als deze groep echt zo'n dreiging had gevormd zou de gemeente ze wel centreren zodat de politie een oogje in het zeil kon houden. Nu kunnen ze in Vanzz zitten, in de grolsch pub, soccerworld overal... Dus BULLSHIT!!! Stop met supportertje pesten en geef ons ons honk terug!!!!
1 0
ambtenaar
Triest dat dit zo lang moet duren, geen eigele reden toe.
Ze moeten een dikke bunker bouwen.
0 0
MickS
omg, we zijn bijna een jaar verder en men heeft nog niet kunnen besluiten? En waarom mag dat tijdelijke dan niet nog even blijven staan?

Ik kwam er nooit, daar niet van, maar de mensen die er altijd kwamen/komen zijn wel enorm de dupe zo.
0 0
Robinjo1988
Verdomme man, klote dat het allemaal zo lang duurt.
2 0
OntlastendeMiddenvelder
Ben benieuwd: wie van jullie forumbezoekers kwam ook in het supportershome?
0 0
..::Rootje::..
Paar keer langs geloppe . Niet binnen gewest
0 -1
BennJii020
wel geweest, maar voornamelijk in het stadion! , het is erg zonde van alle spullen die er lagen, dat is weg.. het supportershome komt wel weer!
0 0
Tpes
dit zal denk ik niet goed vallen bij de supporters...
1 0
AFCA020!
Dat lijkt me ook meer dan terecht!!

Edit: Waarom praat je trouwens in 3e persoon, jij bent toch ook supporter?
0 0
BariAFCA
begrijpelijk! moet zsm een nieuw honk komen!
1 0