Cerny jongste speler ooit in Jong Tsjechië

SamVR, 05-09-2015 om 12:44, 7544 views, AS |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Vaclav Cerny speelde vrijdagavond met Jong Tsjechië tegen Jong Malta en werd daarmee de jongste speler ooit in het elftal. Dat laat Cerny trots weten via Twitter. Jong Tsjechië won het duel van Jong Malta met 4-1.

'Ik ben heel trots om Tsjechische geschiedenis te schrijven', schrijft Cerny op zijn social media accounts. 'Ik ben de jongste speler die ooit voor Jong Tsjechië heeft gespeeld. Een grote droom van mij is uitgekomen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JohnDylan
Ik zou niet gek opkijken als deze jonge voor het einde van het seizoen een basisplaats heeft verovert. Zeker aangezien hij zowel op links als rechts (waar hij wel duidelijk het beste op zijn plaats is) kan spelen. Momenteel vind ik eigenlijk al dat als Younes en Fischer niet kunnen spelen (zoals de afgelopen tijd) Cerny in de basis hoort. Sinkgraven doet het redelijk als linksbuiten maar hoort op het middenveld een basisplaats te hebben. Mocht Milik niet kunnen spelen dan zou ik El Ghazi in de spits zetten en Cerny een basisplaats geven als rechtsbuiten. Mocht El Ghazi zelf niet kunnen spelen dan geld natuurlijk hetzelfde.
1 0
Lazell
Prachtige foto. Je ziet dat hij direct overzicht heeft nadat hij dit mannetje heeft uitgespeeld. Topper in wording!
4 0
Kupke
Stond ie in de basis?
3 -1
JoodTotMijnDood
Ja had nog een assist.
3 0
IboAFCA
Ja, begon in de basis. Werd in de 64e minuut gewisseld.
3 0