Van der Wiel: 'Kenny doet het hartstikke goed'

SamVR, 31-08-2015 om 14:00, 4083 views, Metro |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Gregory van der Wiel heeft in gesprek met Metro aangegeven Kenny Tete met open armen te ontvangen bij het Nederlands elftal. 'Ik volg Ajax natuurlijk op de voet en Kenny doet het hartstikke goed', begint de speler van Paris Saint-Germain.

'Of ik hem ga helpen? Natuurlijk, als hij daar voor open staat zal ik dat zeker doen', vervolgt Van der Wiel, die dit seizoen regelmatig bankzitter is bij PSG. 'Dat het een concurrent is maakt dan niet uit. Het gaat snel met hem.'

Toch geeft Van der Wiel aan twijfels te hebben bij het inzetten van Tete tegen IJsland en Turkije. 'Of het een risico is om met hem te starten? Dat kun je zelf wel invullen denk ik. We hebben de punten hard nodig. Maar uiteindelijk beslist de bondscoach daarover', aldus Van der Wiel over zijn collega.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax0317
Wie wordt de spits? RvP of KJH?
0 0
theflyingdutchm
Gewoon even simpel.
Tete is veel beter dan Van der Wiel qua verdedigen.
Van der Wiel is aanvallend veel beter dan Tete.

Echter het Nederlands elftal heeft geen aanvallende impuls nodig met Robben en Depay op de flanken. Ze hebben een solide verdediging nodig waarop ze kunnen rekenen en die vervolgens de bal inleveren bij spelers zoals Sneijder die met zijn creativiteit het spel verdeeld.

Tete doet exact dat en dus zeg ik Tete RB in het Nederlands elftal.
2 0
Len nart
Aan de andere kant, Vd Wiel is ook weer niet slecht in verdedigen en IJsland is aanvallend nou ook weer niet zo sterk. Wie Blind ook kiest, ik vind het een goede keuze. Ben allang blij dat Janmaat niet opgeroepen is.
0 0
mickey2602
IJsland aanvallend niet zo sterk?Ze hebben wel Sigthorsson daar lopen,vergis je niet he;-)
0 0
Ajax412
Goed samengevat
1 0
Michael25
Aanvallend en qua ervaring is Van Der Wiel verder, maar defensief is Tete een stabielere speler. Interessante concurrentie strijd.
3 -1