Coach Ajax C1: 'Veel talent in dit team'

KoenWeijland, 29-08-2015 om 19:19, 4673 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax C1 legde zaterdag beslag op de Supercup voor C-junioren door FC Utrecht na penalty's te verslaan en volgens de coach van de Amsterdamse jongeren zit er heel veel talent in de ploeg. De buit leek al eerder binnen, maar een 4-2 voorsprong werd nog uit handen gegeven.

'Voor de toeschouwer was het een heerlijke wedstrijd, maar voor de trainer absoluut niet', zegt Ajax C1-coach Brian Tevreden dan ook. 'Drie goals hebben we gewoon weggegeven door persoonlijke fouten. Ik heb nog nooit meegemaakt dat de keeper de spits, buitenspeler en middenvelder wil gaan passeren. Toch moet ik de jongens een groot compliment maken dat ze in de penaltyserie koel zijn gebleven. De penalty's waren fantastisch ingeschoten', zo zegt hij op de officiële clubsite.

De Supercup tegen FC Utrecht was de eerste wedstrijd voor het nieuwe seizoen voor Ajax C1. Tevreden kijkt uit naar een goed seizoen met leuke spelers. 'Er spelen veel talenten in de C1. We hebben veel fysieke kracht, snelheid en creativiteit. Maar er is nog wel wat werk aan de winkel om er een geheel van te maken.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
blava
Zo'n keeper moet je koesteren.
0 0