Zimling: 'Eerste wedstrijden ging het heel goed'

LeonardoAjaxx, 25-08-2015 om 13:00, 16262 views, BT |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Niki Zimling speelde het afgelopen seizoen voor Ajax maar de samenwerking werd geen succes en dat vindt de Deen jammer. Zimling kwam al snel op de bank en ging na het seizoen weer terug naar FSV Mainz 05.

'De eerste wedstrijden ging het echt heel goed', vertelt de oud-Ajacied in gesprek met het Deense BT, die in totaal negen keer uitkwam voor de hoofdmacht van Ajax. 'Maar vervolgens werd ik er opeens naast gezet. Ik heb geen idee waarom dat gebeurde.'

Zimling werd door Ajax gehuurd als de opvolger van Christian Poulsen. 'Achteraf is het een wat overhaaste beslissing geweest om naar Ajax te vertrekken, van alle partijen', concludeert de 30-jarige middenvelder, die op weg lijkt naar naar zijn oude club Brøndby IF.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Oud-Zuid
Sorry, FF testen of dit werkt..
0 0
ajaxinho
FdBoer had vorig seizoen veel eerder met 2 VM's kunnen spelen.
Dan had Zimling nog van waarde kunnen zijn.

Om hem te laten focussen op de 6 positie,
is gewoon een onbegonnen zaak.
0 0
Ajax0317
PSG-thuis was gewoon goed
0 0
niels1992
Meest belachelijke verhaal vind ik nog steeds die wissel tegen Vitesse uit. Zimling kwam er een paar minuten voor tijd in bij een 1-0 achterstand omdat De Boer hoopte op een 'zondagsschot" o.i.d. terwijl er allerlei aanvallende spelers op de bank zaten. Echt een bizarre wissel. Maar goed, ZImling kan er natuurlijk gewoon niks van, met PSG uit als dieptepunt.
0 0
ST
Dat was inderdaad een van de vele tactische dwalingen van Frank. Zelden een trainer zo zien stuntelen met Ajax als Frank.
1 -2
ambtenaar
Viel prima in tegen psg, kan me verder niet veel van hem herinneren.
0 0
BvZ<3FdB
Zimling the legend. Het ligt ongetwijfeld ook niet aan hem dat Mainz hem wil verkopen.
2 0
pizzapunt
Die blik van Messi zegt genoeg; helemaal uit de wedstrijd gespeeld door de ex-sterspeler van Ajax.
1 0
Baaszoer00
^^
0 0
Robinjo1988
1 fucking helft jonge.. daarna was het 1 groot drama.

9 van de 10 voetballers hebben geen spiegel thuis.
1 0
Ajaxfan_1987
Misschien alleen een lachspiegel :P
1 -1
Mark11
En ook hier ziet het er weer naar uit dat er een gebrek aan communicatie is geweest tussen de staf en de speler...
0 -3
kjkepel
dat is wel erg makkelijk. Natuurlijk kun je als speler niet in de media aangeven dat je er naast kwam te staan omdat je er gewoon geen klap van kan. Dat is je eigen ruiten ingooien.
4 0
Mark11
Goed punt ;)
1 0
AFCA.
Is toch schijnbaar best lastig voor denen om in de spiegel te kijken.
2 0
Gagarin
Dan ben je een ervaren rot in je vak en heb je nog steeds geen benul waarom je er naast werd gezet... Bravo...
6 0
Piejotter
Geen idee? Heeft slechts een wedstrijd in het eerste redelijk tot goed gespeeld. Leer eens kritisch naar jezelf te kijken mijnheer Zimling. Gewoon een mishuur. Mag zich niet vergelijken met Poulsen die het wel prima invulde.
1 0
vd.Vaart
Het erge van Zimling is nog wel dat de kritiek bij het aantrekken al zo groot was dat het eigenlijk alleen nog kon meevallen. En toch heeft hij het voor elkaar gekregen om nog slechter te zijn en dus tegen te vallen.
6 0
AjaxfanRuben
Maarrrr hij was wel een goede goalscorer, in Jong Ajax...!
0 0
JanTa
Gelukkig dat het maar een huurovereenkomst was voor 1 seizoen.
0 0
AjaxfanRuben
Ik wil Sanogo best even de tijd geven, maar lijkt Sanogo niet gewoon de nieuwe Zimling te worden? Zo'n Sanogo zou eigenlijk gewoon volle wedstrijden in de Ligue 2 moeten spelen op zijn leeftijd. Dit is toch waardeloos? Overmars moet wel leren van zijn fouten lijkt mij... Had je net zo goed Bulykin, die wat minder trainde, als stormram kunnen gebruiken. Nja, Fischer kan ook nog in de spits.
2 0
Bensco
zelfs stevie wonder zou nog kunnen zien dat sanogo de volgende miskoop gaat worden. Maar ja, hij is goedkoop en hij is allang blij dat die 2e spits bij ajax mag zijn dus sanogo die klaagt niet. Intussentijd blijven het RVC en Overmars lekker de centen tellen en zitten wij wederom opgescheept met een knuppel waarvan ze zelfs bij arsenal niet snappen wat die bij ons doet. LANG LEVE DE REVOLUTIE!!
0 -2
Lekiam
Ik ben echt fan van (een type) Bulykin op de bank. Daar heb je tenminste iets aan als het niet gaat met het normale spel.
0 0
AjaxfanRuben
Van der Hoorn he maar die zit niet meer op de bank
0 0
godenzonensuper
Hahhah zelfkritiek is ver bij te zoeken bij kibbeling.
4 0
rodnet
Tijdens zijn invalbeurt tegen PSG was hij prima, de zondag erop raakte hij tegen Feijenoord geen knikker en verder hebben wij hem niet meer op een zinnige actie kunnen betrappen. Een waardeloze huurling met een dramatisch gebrek aan zelfinzicht. Had natuurlijk als bank- en tribunezitter bij een Duitse middenmoter al nooit gehuurd moeten worden.
7 0
drazic
Dan is je beslissing om naar Ajax te gaan het enige wat je snel hebt gedaan, voor de rest erg langzaam
0 0