Suárez herhaalt: 'Graag terugkeren bij Ajax'

BvdPloeg, 31-07-2015 om 09:29, 21712 views, ESPN |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Luis Suárez heeft nog maar eens benadrukt dat hij dolgraag nog eens speelt voor Ajax. De Uruguayaan deed die belofte bij zijn vertrek en sindsdien komt Ajax bijna in ieder interview terug. De aanvaller zegt veel te danken te hebben aan de club en hoopt het rood en wit ooit nog weer aan te trekken. 

'Mijn droom is om mijn carrière af te sluiten bij Nacional, maar ik wil op een dag ook terugkeren bij Ajax', stelt Suárez in gesprek met ESPN. 'Ajax gaf mij alles en ik was er erg blij. Amerika? Je weet nooit wat er gaat gebeuren, maar mijn familie is nu gelukkig in Barcelona. Amerika zou wel een goede optie kunnen zijn want voetbal is daar niet de eerste sport van het land. Ik liep ooit drie blokken in San Francisco en niemand herkende me, dat gaf rust.'

Het is allemaal toekomstmuziek want na een eerste seizoen met veel prijzen bij Barcelona wil de oud-Ajacied meer. Suárez voelt zich bovendien gewaardeerd in Camp Nou. 'Ik doe mijn werk bij het beste team van de wereld en dat had ik nooit verwacht. De lofuitingen aan mijn adres zijn fijn, maar ik zal nooit zeggen dat ik tot de beste spelers van de wereld behoor.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JohnDylan
Laat hem zijn contract bij Barcelona uitdienen en dan medio 2019 voor twee seizoenen terug naar Ajax komen. Dan kan hij daarna nog twee seizoenen voor Nacional spelen en sluit hij zijn loopbaan als profvoetballer op 36 jarige leeftijd af.
0 0
Ajax#1900
Hij is iig eigenwijs genoeg om 20 miljoen uit de woestijn af te wijzen omdat hij gewoon terug wil keren. Ik durf mn geld er wel op te zetten. Tot over 5 jaar Luis ; )
0 0
ajaxmening
Suarez voor altijd onze held , met Luis terug sta je in elke wedstrijd al met 2-0 voor hij zal een geweldige inspiratie speler zijn voor de aankomende lichting , kan niet wachten op het moment van.
0 0
Johan 14
Nou, bescheidenheid siert de mens ,ik heb Suarez zeer hoog staan ,hoeveel assist en doelpunten heeft wel niet op zijn conto bij Ajax ? Met zijn tomeloze inzet voor het team . Een kanjer van een speler ,hopelijk komt hij ooit terug ,kijk er naar uit.
0 0
Pettersson1963
Ik geef het toe, we hebben weinig gewonnen met Jol en Suárez maar het voetbal zag er in ieder geval een stuk beter uit dan het voetbal van de afgelopen vier jaar.
0 -3
Tpes
kampioen of niet wat heeft hij ons vermaakt in de jaren dat hij voor ons speelde!
0 0
Tpes
serieus. degene die twijfelen, het niet zien zitten of er tegen zijn die zie ik niet als Ajacied.
0 0
Indy
Alle bewondering voor man's voetbaltalent, maar het is ontegenzeggelijk zo dat hij het voor 99% moet hebben van zijn tomeloze jeugdige energie, inzet, agressie en optimisme. Als hij dat straks allemaal opgebrand heeft en als oudere verzadigde vedette bij ons cluppie "zijn carriere komt afsluiten", dan kan dat alleen maar op een teleurstelling uitdraaien.
0 -5
klopper
Deze man praat ALTIJD over Ajax. Wat een koning. Het zou mij dan ook verbazen als hij niet terugkeert bij Ajax. Daarbij kunnen we wel een 'bijtertje' gebruiken ;-)
1 0
OdjePils
Van der Vaart zei dat ook :)
0 0
BennJii020
zlatan en suarez in de voorhoede.. leuk... en ja.ik blijf.dromen
2 0
ajax4ever01
Als hij over een paar jaar echt terugkomt mag hij een staande ovatie krijgen!
0 0
Ganggino
90 minuten lang. En juichen bij elke keer dat hij de bal aanraakt.
0 0
RusselWestbrook
Je juicht dan even over he staande ovatie heen? ;)
1 0
amsterdam12345
Dan zal ik het maar zeggen: Luis, je bent een van de beste spelers van de wereld!
Dat wij pas kampioen werden vanaf dat jij weg bent gegaan is een bewijs dat een normaal gebalanceerd team meer rendement op levert dan een groepje voetballers die allemaal in dienst spelen van een van de beste spelers van de wereld. Ik hoop dan ook dat jij straks weer terug komt, maar wel als teamspeler.
2 0
tamaraaa
Zou top zijn , maar ik wil eerst zien en dan geloven ! Ik dit gehoord van meerdere ex - Ajacieden en de meeste die krabbelen uiteindelijk toch weer terug.
Voorlopig komt hij toch niet terug , hij speelt nu bij Barcelona en daar krijgen we hem nu niet weg , waarschijnlijk komt hij hier zijn cariere afsluiten , precies wat heitinga nu doet.
0 0
WinstonWeed
Met het verschil dat Suarez een wereldster is en zelfs als ie oud zal zijn nog die drive en energie heeft. Top!!!
Heitinga is een prutser die op de bank gezeten heeft bij degradanten. Geen talent, geen capaciteit. Gewoon zwaar over the hill. Heb je geen reet aan.
0 0
daniajax1
Nee hij wil zijn carriere afsluiten van Nacional. Dus daarvoor zal hij nog naar Ajax moeten komen. In tegenstelling tot veel anderen die dit hebben gezegd heb ik bij Suarez wel het idee dat hij het echt meent. Begint er regelmatig uit zichzelf over zonder dat iemand er naar vraagt.
0 0
idefixion
ik geloof hem, maar waarschijnlijk gebeurt dit pas over 6-7 jaar.
0 0
JPC40
dan is hij 36 ik denk dat Suarez dan lekker thuis is in Uruguay
0 0
Soiesonr1
suarez komt nooit op de bank! wat betreft dat hij lastig is en frank daar niet mee om kan gaan, dat terzijde.. maar iemand van het niveau suarez zet hij heus niet op de bank!
0 -1
Soiesonr1
suarez komt nooit op de bank! wat betreft dat hij lastig is en frank daar niet mee om kan gaan, dat terzijde.. maar iemand van het niveau suarez zet hij heus niet op de bank!
0 -1
Soiesonr1
suarez komt nooit op de bank! wat betreft dat hij lastig is en frank daar niet mee om kan gaan, dat terzijde.. maar iemand van het niveau suarez zet hij heus niet op de bank!
0 -1
paulurs
Zou toch wat zijn, helemaal als hij er met zijn komst voor kan zorgen dat bijvoorbeeld een Bazoer, Sinkgraven of Riedewald dan zegt dat ze nog een jaartje extra blijven..

Ajax moet nu het moeilijkste deel van de filosofie uit gaan voeren, zorgen dat jongens tot hun 23e blijven! Op de een of andere manier moeten ze dan meer gaan verdienen, ze zullen echt minimaal naar de 2 miljoen moeten komen, desnoods met bonussen.
3 0
gi0vanni
Voorlopig kan je dat vergeten. Alleen als ze over een aantal jaar een zeer hoog niveau hebben en de begroting het toelaat. Maar Ajax kan denk ik niet meer mee met de rijke club\'s. Al biedt je 2 mlj dan kan zo\'n club gewoon 4 mlj bieden
1 -1
gi0vanni
Voorlopig kan je dat vergeten. Alleen als ze over een aantal jaar een zeer hoog niveau hebben en de begroting het toelaat. Maar Ajax kan denk ik niet meer mee met de rijke club\'s. Al biedt je 2 mlj dan kan zo\'n club gewoon 4 mlj bieden
1 0
Lazell
Als je 2 miljoen kan bieden, kan je de talenten in onze jeugdopleiding nog 1 á 2 jaar langer vasthouden. Dat is precies wat je wil als Ajax zijnde. Je eigen opgeleide talenten die net steunpilaren beginnen te worden nog 2 jaar in je team laten voetballen om Ajax naar een hoger niveau te tillen. We moeten helemaal geen spelers willen halen die 4 miljoen aan salaris verdienen. Dan graven we (weer) ons eigen graf.

Een tijd terug las ik een analyse over het kopen van de ArenA. Dat dit ons jaarlijks 10 miljoen bespaart/oplevert. Dit zal dan wel te simpel gedacht zijn, maar daar kan je mooi vijf jeugdspelers een dik contract van 2 miljoen voor aanbieden.
0 0
JPC40
Ik waag het ook te betwijfelen of dat nou zo goed idee is Suarez heeft nu een niveau bereikt die niemand binnen DIT team kan bijhouden, daar naast heb ik zelf ook het idee dat het bank zitten wordt want Frank wil vooral geen lastige spelers en Suarez is nu eenmaal niet moeders makkelijkste.

Daar naast is hij nu 28 dus zou hij nog misschien jaar of twee daar kunnen blijven, dan is Frank zeker weten weg, mist hij top fit blijft, zou hij door kunnen gaan tot zijn 36ste .
Jaartje hier bij Ajax en daarna terug naar huis om daar te spelen.
Tja het zou kunnen, maar of dit werkelijk zo gaat lopen, hmm weet het niet.
0 -3
Sjaakvaak
Waarom begin je over Frank als je daarna al gewoon aangeeft dat Suarez op zijn vroegst over een paar jaar komt?

Daarnaast zou Suarez nu op dit moment ook gewoon aan spelen toekomen onder De Boer. Onzin om zelfs dit te gebruiken om de Boer af te zeiken. En als je dit seizoen Barca hebt gevolgd, Suarez is een stuk minder egoïstisch en zelfzuchtig geworden!
2 -1
JPC40
Suarez zal nooit veranderen, hij speelt nu anders omdat hij anders een hele kwaaie Messi tegen komt.
Bij Ajax is er niemand die boven hem kan staan, ook Heitinga niet.

Suarez is en blijft een egotripper .
0 -2
Sjaakvaak
"Suarez zal NOOIT VERANDEREN. hij SPEELT NU ANDERS".

Goed verhaal man.
1 0
OntlastendeMiddenvelder
Dat is en blijft hij dus juist niet, zoals ook uit je eigen tekst blijkt.
1 0
JPC40
dan lees je niet goed ahhahahah
0 -2
OntlastendeMiddenvelder
Je schrijft toch: '(...) hij speelt nu anders omdat hij anders (...)'? Dan zeg je dus zelf dat hij wel degelijk niet altijd een egotripper is (en blijft).
1 0
JPC40
ja hij houd zich in vanwege Messi en Neymar ,maar als je hem nu of over twee jaar in dit team zou zetten zul je zien dat hij automatisch terug valt op zijn oude gedrag net als dat bijtgedrag dat leert hij niet af zo lang niemand hem daar aan helpt , je ziet ook bij Robben dat hij toch niet kan laten om onnodige te vallen tijdens de WK ( ongeacht of soms hij getackeld werd ) .
Dat zit er in gebakken en gaat nooit meer eruit.
0 -3
rss-dion
Knap dat ook dit weer wordt gebruikt om te zeiken op frank. Ongelofelijk, zo n clubicoon die nee zegt tegen het grote geld in liverpool en rusland om bij ajax te blijven. 4 titels haalt binnen 5 jaar en nu met het jongste team speelt in europa, nooit zeurt om duren aankopen en de jeugd altijd voorrang geeft. Schandalig hoe die hier behandeld wordt , en helemaal kinderachtig om zelf zo n stukje weer te gebruiken daarvoor. Triest AS
1 -2
The Future
Haha jij denkt dat Suarez morgen al komt? Tegen de tijd dat Suarez over Ajax na gaat denken als serieuze optie, kan Ajax er al heel anders uit zien.
0 -1
JPC40
dat hoop je ik zie het voorlopig niet gebeuren.
0 -1
__giobui__
hopen dat zimling dat ook wil wat een held!
0 0
The Future
Zimling hahaha, als hij een seizoenkaart aanschaft mag hij een jaartje terugkomen... Ibrahimovic, Nigel de Jong, Sneijder, Babel, Vertonghen, Alderweireld, Vermaelen, Suarez, Maxwell, Van der Wiel, Anita, Siem de Jong, Eriksen, Blind mogen van mij terugkeren ooit, dat zou ik positief vinden, niet Zimling....
0 0
CrazyJew
Ik denk dat hij het doet, weet nog wel dat ie onverwachts ook ineens bijtekende wat niemand verwachtte
1 0
Eastwood
Hij roept het wel erg vaak. Belofte maakt schuld.
1 0
gras
Maar het mooie is dat hij het niet toevallig steeds roept tegen een Ajax interviewer.

En Luis is Ajax echt niets verschuldigd. Ik vind het echt een heerlijke vent, ondanks zijn kortsluitingen. Zou schitterend zijn dat als hij ooit terugkomt, hij niet in een veredeld jeugdelftal komt, maar in een goed, competitief Ajax waarin hij net als Rijkaard dat laatste zetje kan geven.
0 0
Ajax27
+1
0 0
kalinaz
Eerst zien dan geloven. Altijd beloven om terug te komen...
1 -2
kalinaz
Eerst zien dan geloven. Altijd beloven om terug te komen...
1 -1
Dragon36
ik zou het niet doen louis. Voor je het weet zit je op de bank en krijg je een ooijer-rol. Dat is als Frank.nog trainer is.
1 -7
Ajax Roermond
als louis komen, komt hij 100% zeker op de bank, zal het niveau echt niet aankunnen. Luis wel
4 0
Rayno95
Waarschijnlijk niet, maar waarom zou hij dat in godsnaam krijgen, als hij waarschijnlijk gelijk de beste aanvaller is?

Heitinga is een ander verhaal en als Joel blijft kutten, zie ik hem er gewoon inkomen hoor
2 -1
MarcoWatcher
Word een beetje moe van deze teksten bedoeld om fans te paaien. Als ze nergens meer geld kunnen verdienen dan zijn wij het achterdeurtje.
0 -6
gras
Nu begrijp ik waarom Overmars zo aan het broeden is op die miljoenen. We zijn aan het sparen voor een rode loper!
2 0
ST
Geweldige voetballer. Wat zou het geweldig zijn als hij terugkomt over een paar jaar.
2 0
RusselWestbrook
Oh en die handsbal was het mooiste stukje sport van de afgelopen 10 jaar.
0 0
muziekvriendje
tegen ghana in 2010?
0 0
RusselWestbrook
Ja.
0 0
Rayno95
15 mei vond ik mooier als ajacied zijnde ;)

Maar mensen die daar over zeuren, onbegrijpelijk, bijna iedereen zou dat waarschijnlijk wel doen, zeur lekker om de gemiste penalty :p
0 0
SirAlex88
Haha idd 15 mei! Heb het zelf ook x gedaan, is gewoon een reflex als d\'r een bal richting doel gaat en de keeper al weg is.
1 0
grannig mokum1
precies D su
0 0
JordyAjacied
Suarez oh oh, Suarez oh oh
2 0
godenzonensuper
Geloof echt dat Suarez van Ajax houdt . Bij Huntelaar , vertonghen en heitinga heb ik dat ook . In tegenstelling tot vd vaart en sneijder .
2 0
gi0vanni
van de Vaart is hier niet op een nette manier vertrokken (persoonlijke problemen) dus die zal Ajax minder leuk vinden en ze gaan alle twee voor geld. Snap niet waarom er nu zo moeilijk over word gedaan.
Frank, Dennis en van de Sar heb ik ook niet als speler zien terug keren en zo zijn er op een paar na niemand teruggekeerd. Ik heb bij de meeste geen beloften gehoord.
Wel dat ze ooit nog een voor Ajax wilde spelen maar dat is geen belofte.
0 0
The Future
Frank wilde zelf wel. Was eigenlijk hetzelfde verhaal als Heitinga, twijfels over de fitheid. Enige verschil is dat Heitinga nu wel terugkeerde en Frank toen niet, maar hij wilde wel. Verder had Ajax, toen Van der Sar stopte, een geweldige Stekelenburg... Wat had hij bij Ajax moeten doen? Een jaartje de loopbaan van Stekelenburg verstieren of, ondanks dat hij nog top was, een beetje reservekeeper moeten spelen, terwijl we daar Vermeer voor hadden.... Bergkamp vind ik wel nog altijd jammer, maar van hem begrijp ik het. Hij heeft zo lang bij Arsenal gespeeld, daar heeft hij ook een band mee opgebouwd.
0 0
RusselWestbrook
Is ook moeilijk houden van een club waarvan de supporters constant op je vrouw lopen kotsen.
4 0
The Future
De Ajax supporters die dat toen zongen, hebben wel gelijk gekregen.......
0 0
RusselWestbrook
Oh ja dan is het natuurlijk ok.

Man oh man.
0 0
The Future
Haha het is natuurlijk nog steeds niet goed om de vrouw of vriendin van een van de spelers uit te schelden op een dergelijke manier, laat dat duidelijk zijn, maar Sylvie heeft zich volgens de media ook wel geregeld \"laten gaan\"..
0 0
Besteselectieinjaren
Het was dan ook de hoer van Amsterdam.
0 -1
OntlastendeMiddenvelder
Precies. Alleen daarom moeten we er al mee stoppen. En ook omdat het schandalig is.
1 -1
MitchelAFCA
Die kan er niks van geef mij maar Siggy wendbaar blijft altijd staan en scoort veel.
3 -3
jaripettersson
Is die Kramer niks voor Ajax?
2 -5
Mini
De kakkerlakken willen hem nu na die opmerking over die tackle....
0 0
The Future
Nee
0 0
OntlastendeMiddenvelder
Lex Immers heeft geen basisplaats meer; ik zeg, kopen!
2 0
ajaxmening
Haha die komt Amsterdam niet eens meer in die mafketel.
3 0
RH1900
Die durft niet eens meer naar Amsterdam te komen.
On: Luis is altijd welkom, held!
2 0
BennJii020
je zegt het goed, die kramer is niks voor ajax!
2 0
Gouda
Zou een droom zijn die uitkomt. Maar ik ga er gewoon maar van uit dat hij niet terug komt. Er zijn wel meer die t roepen, komt vrijwel nooit wat van terecht. John uitgezonderd ;)
0 -1
Ellende
Hij wil nog naar America, Nacional en AJAX en eerst nog veel prijzen pakken. Tis allemaal goed bedoeld van hem, maar natuurlijk niet realistisch. Ben benieuwd welk tijdspad hij wil volgen
2 0
Rayno95
Misschien rond zijn 32ste hier en dan zijn rond 35ste ofzo bij Nacional, als hij gewoon fit blijft is dat best realistisch ;)
5 -1
Ellende
En waar past Amerika?
1 0
De_Realist
Drogba gaat op zijn 37ste/38ste nog naar Amerika en daar werd hij met open armen ontvangen... genoeg tijd dus om in Amerika en bij Nacional nog wat jaartjes vol te maken nadat hij eerst terug komt naar Ajax.
1 0
Ellende
Ik hoop het. Er zijn er genoeg geweest die het toch niet meer doen, of op een te late leeftijd.
Ik bedoel dat ik het liever zie dan dat ik het iemand hard hoor roepen.
0 0
AFCABart
daar tussenin?
en hij zegt dat het een optie is, niet dat hij erheen gaat..
1 0
Rayno95
Suarez lijkt mij wel iemand die tot zijn 40ste door wilt gaan, als hij dus fit blijft.
0 0
ibrahendriks
Mooier kan je je dankbaarheid niet uitdrukken. Ook in ons hart, als ik dat zo mag zeggen, heeft hij een mooi plekkie, deze held.
2 0
Robinjo1988
Zou fantastisch zijn om hem ooit nog terug te zien keren, koning!
3 0
guusram
nou de transferwindow is nog open toch?
5 0
Raoul14
Precies, op de laatste dag nog een persconferentie bij Ajax, terwijl elders de Coolsingel en dat plein in Eindhoven al aan het schoonvegen zijn :-)
1 0