Toptalent Willem II: 'Hak zelf knoop door'

Mr. Ajax, 18-07-2015 om 08:19, 8261 views, Brabants Dagblad |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Frenkie de Jong wordt momenteel gevolgd door Ajax en PSV, maar de jonge middenvelder van Willem II heeft er geen haast mee om te vertrekken uit Tilburg, waar zijn verbintenis nog een jaar doorloopt. 'Dus als Willem II het onvoldoende vindt wat andere clubs bieden, dan heb ik geen keuze', vertelt de jeugdinternational van Oranje.

'Ik praat met mijn zaakwaarnemers, mijn vader en mijn opa, met Jurgen Streppel en met medespelers', geeft de achttienjarige spelverdeler uit Arkel aan. 'Maar als ik uiteindelijk wél een keuze heb gemaakt, dan hak ik zelf de knoop door. Ik denk dat ik daar goed toe in staat ben.'

'Het is voor mij belangrijk om nu wedstrijden op niveau te gaan spelen. Ik moet proberen in te schatten hoe realistisch mijn kans op veel speelminuten is. Ik vind dat leeftijd daarbij geen rol mag spelen', besluit De Jong in gesprek met het Brabants Dagblad.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bil
Zeker halen. Frenkie wilt heel graag naar Ajax.
Na het binnenhalen, meteen verhuren aan Willem 2

Wellicht V Beek en Nouri aan Willem 2 verhuren, en zorgen dat hun vaak met Frenkie op t middenveld spelen
0 0
JohnDylan
Ik las ergens dat Ajax helemaal geen interesse in Frenkie heeft getoond en dat de naam van Ajax alleen is gebruikt door Willem II om PSV onder druk te zetten. Weet iemand of dit klopt?
0 -1
paulurs
Ik denk dat Willem II een prima plek is om nu te zitten voor jonge spelers, komt bij PSV en Ajax natuurlijk niet in aanmerking voor minuten in de eredivisie.

Ajax zou hem kunnen kopen en verhuren aan Willem II, maar voor zijn ontwikkeling is hij nu op de juiste plek denk ik. Misschien moet Ajax Andersen die kant op sturen, voor nog wat extra kwaliteit. Dan zie ik ze gewoon in het linker rijtje meespelen!
1 0
klaas
uhm dat hij een ajax fan dat is niet nieuw de meeste niet ajax techische voetballers,flirten van jongs af met hun voorbeeld die hun stijl van voetbal nastreefd maar bij het volwassenheid worden er keuzes gemaakt via hun zaakwaarnemers die de touwtjes meestal in handen hebben,
0 0
klaas
zijn zaakwaarnemers,, stellar football group uit londen,(manegment van g,balle ,en ook de feyenoorders gebroeders kongolo,boetius,vilhenia,rashaan fernandes,sidoel,menzah,enz zien hem het liefst bij 010 verlopig bivakeren dan elders.
0 0
Boerenjood
Kan hem nu halen, of over een paar jaar en dat kodt hij enkele miljoenen.... Lijkt mij een niet al te moeilijke beslissing
2 0
grunnjood
Waarom zou je hem dan niet kopen en direct terug verhuren aan Willem II?
0 0
Harrie Nak
Hij schijnt een groot Ajax fan te zijn, dus als de liefde wederzijds is wordt het een makkie om hem binnen te halen.
0 -1
ym22
Jammer genoeg is dit niet waar en hoogstwaarschijnlijk vertrekt die de lampies.
0 -1
jollie18
Die hebben nu een talent bij Heerenveen gehaald
0 0
jollie18
Dan kun je beter bij Willem II blijven.
0 0
3*stars*3
Goede speler maar als hij zou komen is dat typisch \"wrong place, wrong time\".
We hebben genoeg middenvelders rondlopen en er komen nog genoeg aan.

PSV zou zeker geen goede optie zijn, die zijn doorgeslagen met kopen en zelfs een toptalent als Bergwijn krijgt geen kans...
1 -2
klopper
Kom op, dit is toch geen verassing. Het ging al vrij snel mis, omdat je gewoon moet accepteren dat je komende 5-10 jaar niet meer meedoet om het kampioenschap als je een dergelijke omslag wil kunnen maken. Wil je wel mee blijven doen, dan is een dergelijke omslag onmogelijk.

PSV heeft nog steeds geen wonderelftal en het zou mij verbazen als zij tot het eind mee blijven doen om het kampioenschap. Ik denk dat het tussen Ajax en Feyenoord zal gaan dit seizoen.
0 0
Toekomst1900
Je kan hem toch halen en direct weer verhuren aan Willem II? Banden tussen Ajax en Willem II zijn momenteel wel goed, dat er alleen maar winnaars in deze situatie zouden zijn!
0 0
ambtenaar
Frenkie de Jong ......wat een heerlijke voetbal naam.
3 -1
Rayno95
Een paar hier zijn helemaal wild van hem, maar betwijfel of we hem nodig hebben, is hij echt zo goed?!

Op het middenveld hebben we juist het drukste, met ook spelers van (rond) zijn leeftijd, is hij beter dan o.a Donny/Nouri/Sinkgraven/Bazoer?
1 -2
ajaxminimax
Precies. Dat vraag ik mij ook af. Ik zal denken dat hij vast niet beter is dan bazoer, want die is bijzonder ver voor zijn leeftijd. Wat een speler is dat zeg...
3 -1
Rayno95
Beter dan Bazoer zal lastig worden
;), zal hij denk ik ook niet meer bij Willem 2 spelen, Riechedly zie ik zeker de top halen als hij zo doorgaat
1 -2
Gooseman
Hoe goed hij ook is, waar moet hij bij ons spelen? Op zijn positie hebben we meerdere opties. Bij PSV gaat hij ook niet in het eerste meedoen. Hij kan bij beide in Jong gaan meedoen, maar dan is een jaar Willem ll beter voor zijn ontwikkeling.
0 0
gwn_rj
heerlijke speler! Kopen en voor een jaar stallen bij Willem 2.... na dit seizoen kijken of hij klaar is voor Ajax 1.
1 0
ST
Ruilen tegen Andersen ;)
1 -1
Melvin01
Serero. Ja niet ruilen, Willem II mag iets bij leggen
0 0