Doelpunt Van de Beek mooiste van het jaar

BvdPloeg, 17-07-2015 om 07:56, 4360 views, Ajax |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het doelpunt dat Donny van de Beek afgelopen seizoen maakte voor Ajax A1 tegen Sparta is uitgeroepen tot mooiste goal van het seizoen 2014/2015. De middenvelder nam donderdag op de training de prijs in ontvangst uit de handen van Dennis Bergkamp.

Dat was niet voor niets want de stift waarmee Van de Beek scoorde deed veel denken aan oude goals van Bergkamp. 'Alle maandwinnaars maakten beauty's, hele mooie goals en belangrijke goals. Er kan er echter maar één winnen en dat is Donny, een prachtige stift. Je moet in eerste instantie weten hoe je zo'n bal moet geven en je moet hebben gezien waar de keeper staat', stelt Bergkamp tegenover Ajax TV

Van de Beek zelf is blij dat hij van alle maandwinnaars de mooiste maakte. Zo maakten bijvoorbeeld ook Ricardo Kishna, Anwar El Ghazi en Lucas Andersen kans op de award. 'Ik weet niet meer precies welke goals de anderen hebben gemaakt, daar zaten vast mooie tussen. Maar die van mij was ook mooi dus ik ben blij dat ik het geworden ben.'

Video voor app-gebruikers. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
a.v.ajacied
is vd beek nu zo klein? of lijkt t maar zo?
0 0
Gagarin
Dat lijkt maar zo, komt omdat hij naast El Ghazi staat. Donny is 1.82 meter. Niet de grootste, niet de kleinste.

In mijn ogen een terechte winnaar, heerlijk doelpunt waar de klasse van afstraalt!
3 0
HoofdAFCA
Terechte winnaar, sublieme afwerking!
Maar Fischer met L'ami is toch wel humor, haha
4 0
trodat4030
Hoorde eigenlijk 2x genomineerd te zijn (vind ik dan), ook zijn stift tegen PSG was me er eentje, maar ja, v Rhijn schoot diezelfde maand tegen Feyenoord die vrije trap binnen en dan weet je het wel.. Terechte winnaar, puur gekeken naar schoonheid was dit absoluut de mooiste van het jaar.. Ook mooi dat hij de beker ontvangt van Bergkamp, hij was in de jeugd al heel belangrijk voor Donny, hopelijk wordt hij dat de aankomende jaren opnieuw.

Enneh, Donny, niet kwijtraken die beker, he? ;)
2 0
Figo
De meester van de stift reikt de beker uit aan de man die de mooiste vh seizoen maakte met een stift. Beter kan natuurlijk niet.
1 0