Younes overtrof zichzelf voor Ajax-delegatie

KoenWeijland, 16-07-2015 om 20:36, 10377 views, Catenaccio.nl |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Amin Younes heeft zichzelf flink overtroffen tijdens de wedstrijd waarin Ajax hem scoutte. Frank de Boer en consorten zagen de kersverse aankoop tijdens het EK onder 21 schitteren tegen Denemarken, toen men eigenlijk kwam kijken voor Pione Sisto.

Catenaccio.nl zocht uit dat Younes tijdens dat duel meer goede dingen deed dan in de drie andere duels op het EK bij elkaar. Tegen Denemarken kwam de buitenspeler tot liefst vier gevaarlijke voorzetten, waarvan er één werd verzilverd. Tevens rondde hij liefst zeven keer een dribbel succesvol af, evenveel als in de andere drie duels samen.

In die andere duels kon Younes geen assist of doelpunt achter zijn naam zetten, maar gaf hij al met al wel drie gevaarlijke voorzetten. Bij Ajax moet de Duitse jeugdinternational vooral Arek Milik van doelpuntenvoer gaan voorzien. De twee ontmoetten elkaar donderdag al, nadat Younes werd voorgesteld aan Davy Klaassen en Frank de Boer.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mokum
Gekocht ivm 1 goede wedstrijd dus..Gevalletje Suljemani? Hoop het niet. we zullen zien, hoop dat ie een eerlijke kans krijgt, maar dat, zodra hij het niveau niet aan kan / niet in vorm is, hij dit ook zal merken.
0 -1
jaribombari
Alsof we Suljemani gehaald hebben op basis van 1 wedstrijd.
0 0
AjaxD1986
Het begint me op te vallen de laatste dagen dat er veel nieuwe namen behoorlijk buiten proportionele reacties posten. Het zal me niets verbazen als het een groep lampenkappen is die teveel tijd hebben gezien al die PSV getinte reacties. Zou me niets verbazen aangezien die lampenkappen houden van anti-Ajax propaganda verspreiden op een achterbakse manier (zie de directeur van PSV zelf). Anders zijn het in ieder geval mensen die het woord fan/supporter niet eens in de mond mogen nemen. Maar zoals ik al zei het is vast een actie van een stel boeren kindjes die zich vervelen op school en met z'n allen lollig proberen te doen nu. Het aantal duimpjes omlaag (niet dat het me een ruk kan schelen) bij louter positieve posts over Ajax begint ook steeds raardere vormen aan te nemen. Kap daar nou mee jongens en ga lekker fijn op het schoolplein spelen met je knikkers of ga lekker ledlampjes in elkaar draaien voor Philips.
5 -5
NielsE
Je punt is duidelijk, we doen ons best. Je helpt niemand door dit op deze manier te spammen.
0 0
Pettersson1963
Ik heb je net een duimpje omhoog gegeven. Ga jij nu knikkeren op het schoolplein in een Cruyff shirt?
2 -2
Ajaxpyama
Frank geeft de opdrachten, dus wordt het niks.
Nee,nee NEEEEE, geen actieeee. Terugspeluh!!!! Zekerheid voor alles, 1-0 is genoeg.

Kampioen worden interesseert me niks, ik wil flitsend spel zien!! Zonder teveel opdracht, vol ervoor gaan. 4-3 is veeeeeeeel leuker dan 1-0. Rot toch op met je zekerheid en risicoloos tikken. voetbal is vermaak. Als ik naar saaie dingen wil kijken, koop ik wel een dvd met alle interviews met jordy clasie.
4 -10
jaribombari
Die gast speelt voor Jong Duitsland. Dan kan je echt wel wat hoor! Jong Duitsland is gewoon Europese/wereld top.
5 -1
Oliveira
Dat iemand voor Jong Duitsland uitkomt wilt niks zeggen. Hoeveel spelers hadden een veelbelovende start er draaide uiteindelijk uit in een flop? Dit is al vele spelers overkomen. Ik hoop dat Ajax niet weer een waardeloze speler in huis heeft gehaald. 3 miljoen voor een jeugdspeler die niet veel heeft laten zien vind ik zelf nogal gortig maar goed tijd zal uitmaken of ik er naast zit of niet.
0 -3
jaribombari
Wil niks zeggen? Het zegt dat ie een van de beste van Duitsland is van alle spelers uit dat land onder de 21 op zijn positie.

Of ie het gaat maken valt nog te bezien natuurlijk. Rigters speelt nu volgens mij bijvoorbeeld bij de amateurs.
1 0
Johnnie
Zullen het zien, ben echt benieuwd naar Sanogo en Younes. Geloof niet dat Ajax op basis van 1 wedstrijd beslist om Younes te halen, dat zou wel erg beschamend zijn. Zou hij tegen VFL Wolfsburg al minuten kunnen maken?
0 0
Raydo
Ze hebben Zimling gehaald op basis van een advies van Morten Olsen. Ik acht ze tot alles in staat eigenlijk.
3 -3
flavente
Wel hap snap beleid om op basis van een goede wedstrijd meteen ff 3 miljoen te lappen, voor notabene nummer 2 op de lijst. Blijft rare voetbalwereld. Aan de andere kant geeft het beleid van Ajax hoop voor iedereen die tegen een bal aantrapt die een keer een goede wedstrijd speelt:)
3 -2
simok
Lekker kort door de bocht van je.
3 -2
flavente
Vind je..oogt vrij opportunistisch allemaal. Slechte stats, veel blessures, geen basisplaats bij gladbach, geen basisplaats in 2e Bundesliga bij kaiserslautern en voor ajax moet het een versterking zijn, terwijl ze voor Sisto kwamen. Vervolgens ook 3 miljoen betalen. Opportunistischer kan het haast niet.
2 -3
Duif63
Eerst zien dan geloven. Ik heb sterke twijfels. Als je bijna 22 bent en je speelt in de 2e Bundesliga kan je er in principe niet veel van.
4 -2
Pauw
Alles is relatief en context afhankelijk. Zet Messi bij Dordrecht in de Eredivisie en hij kon er plots statistisch gezien ook veel minder van.
1 -1
gras
Nog ff.

Een paar miljoen voor een enkele wedstrijd. Die misschien niet eens representatief was voor de speler.
2 -1
Middenweg401
AS: mijn notificaties verdwijnen ineens niet meer na het bezoeken ervan. Is er iets veranderd?
4 0
@Maar7en
Erg opportunistisch als het inderdaad op basis van 1 wedstrijd is gebeurd. Ik neem aan dat hij al op de radar stond of verdere informatie is ingewonnen, anders kan het hele scoutingapparaat over boord.
1 -1
IboAFCA
Frank zei in een interview dat hij idd al op de lijstjes stond.
1 -1
Middenweg401
Dus gekocht op 1 goede wedstrijd?
Ik hoop uiteraard dat hij het gaat maken.
2 -2
flasher93
Frank gaf aan dat hij naar het EK ging voor Sisto, Kadlec en nog iemand. Maar uiteindelijk maakte Younes de meeste indruk. Ben wel benieuwd wie '' nog iemand'' is. Kimmisch misschien?
0 -1
Chesterson93
Ik denk nóg een vleugelspeler. Zou het een speler van Portugal of Zweden zijn geweest?Misschien Nathan Redmond, Ivan Cavaleiro of toch gewoon maar Djuricic?
0 0
flasher93
Het moet in de wedstrijden zijn geweest dat ze keken. Weet zo snel niet welke dat waren. Denemarken, Tsjechië, Duitsland en land nummer 4. En wie tegen wie.
0 0
IboAFCA
Dus Frank motiveert 'm :P
1 0
Tian1Sky
Nee, als ik dit forum moet geloven heeft Frank nog nooit iemand gemotiveerd.
1 -2
mvdk
Als ik als speler de reacties van bepaalde fans had gelezen, had ik niet eens meer willen komen. Spelers worden al finaal afgebrand, voordat ze überhaupt een bal aangeraakt hebben.
1 -1
MelleAfca
Sana 2.0? Achja, laten we maar afwachten dan..
1 0
samfromamsterdamxxx
Alleen kost ie nu geen paar ton maar 3 miljoen :) Aan de andere kant kan het natuurlijk ook de nieuwe Milik zijn. Het is afwachten.
0 0
BennJii020
of een nieuwe Jesper Gronkjaer... laat m eerst een tijdje voetballen bij ons en geef dan een oordeel
0 -2