Zimling kijkt terug: 'Ik had mijn aandeel'

BvdPloeg, 06-07-2015 om 13:10, 5501 views, Kicker |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Niki Zimling kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn huurperiode aan Ajax. De Deen werd vorig jaar zomer gehaald als opvolger van Christian Poulsen, maar door veel blessureleed kwam hij zelden in actie. 

'In het begin ging het heel goed. Ik had mijn aandeel', stelt Zimling, die bijvoorbeeld in de Champions League tegen Paris Saint Germain nog zijn stempel drukte met een invalbeurt na de rust. 

Zimling verloor het op het middenrif echter van de concurrenten, waaronder Riechedly Bazoer. uiteindelijk keerde hij terug naar Mainz, waar hij nog tot de zomer van 2017 onder contract staat. Wat zijn toekomst brengt, weet niemand. 'Eerst moet ik trainen om fit te worden. Maar in het voetbal kan alles snel gaan.'

Vind je het uitshirt mooi waar Ajax in speelde tegen Dinamo Moskou? Bestel hem in de officiële fanstore.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JanTa
??????????? Dat is het enige commentaar dat ik geef.
0 -1
Oliveira
Zijn aandeel was zijn blessureleed.
0 0
godenzonensuper
eerlijk is eerlijk hij speelde de 2e helft thuis tegen PSG heel behoorlijk . Alleen treurig dat daarmee ook meteen alles gezegd is .
1 0
AFCABart
Hij had zijn aandeel in de onnodige afranseling tegen PSG ja...
1 0
A Cohen
Ja inderdaad, hij had z'n aandeel in het niet behalen van de schaal en het doen laten slijten van de reservebank of een stoeltje op de tribune.
Dat hij er voetballend niets van bakte, geen enkele toegevoegde waarde had, dat is de schuld van degenen die hem zonodig nog ffff moesten halen als pleister op de wond na het vertrek van Dailey Blind.
Die hadden het toch zo goed gezien?????
Gewoon weer een voorbeeld van de repeterende breuk, in deze genaamd WANBELEID!!!!!!!!
0 0
Suarez16_
Aandeel in uitschakeling in champions league ja
0 -1
JPC40
Ik vindt het ronduit kinderachtig om hem nu van alles te verwijten dat dit fout gegaan is , is niks anders dan de cruciaal blunder van Frank&Co.
Voor Zimling vindt ik het echt sneu dat dit hem moet overkomen, vind dat Frank en Marc hun excuus moeten aanbieden dat ze zo stom zijn geweest om hem te halen .
Als Marc beter en duidelijk geweest tegenover daley had je deze situatie nooit gehad.
0 0
TvdH
Voor 8 ton mogen jullie over mij ook een jaar lang bakken met stront kieperen. Echt 0,0 medelijden met een clown als Zimling.
2 -1
mickey2602
Het is een blunder van het TH dat ze hem gehaald hebben als vervanger van Daley Blind.Maarja,wat wil je dan als je Blind op laatste moment verkoopt,dan zijn de goede spelers al onder de pannen en blijven dit soort spelers over.
Ook een blunder dat ze juist hem gehaald hebben wegens zijn goede seizoen in 2011 bij NEC,notabene 3 jaar geleden(op moment van halen).
Maar verder kan je met een speler kopen of huren geluk of pech hebben,we hadden geluk met Poulsen,PSV had geluk met Guardado en wij hadden pech met Zimling.
1 0
..::Rootje::..
Wist niet, dat hij zo in de aandelen zat.
Ben benieuwd hoeveel dividend hij heeft ontvangen.
0 0
BojanAjax
Ik kan het me nog herinneren. Hij was een verschrikkelijke aankoop. Viel toen redelijk in tegen PSG met dat schot idd. Toen was iedereen lyrisch (waaronder ik). Toen bedacht ik en vele anderen opeens opstelling met Zimling er in (l
1 0
..::Rootje::..
Probeer het nog een keer. Dit keer zonder die trema\'s.
0 -1
BojanAjax
Dit is zo gvd irritant
0 0
gwn_rj
Haalde hij de ballen of strikte hij veters dan? heel.misschien was hij tolk. Iets anders van waarde kan ik me niet bedenken..
0 0
PowNed
Zimling kijkt terug: 'Ik had mijn aandeel in dramatisch verlopen seizoen'

moet de titel zijn denk? :)
8 0
AFCZlatan
Bedoelt hij misschien aandelen van Ajax, die hij heeft gekocht op de beurs? Kan mij niet voorstellen dat hij serieus denkt dat hij heeft bijgedragen aan de prestaties van afgelopen seizoen. Bij Ajax 1 in elk geval niet, Jong Ajax zou nog kunnen.
2 0
geenenkelproble
Schot over het doel tegen PSG, dat was zijn hoogtepunt bij Ajax.
4 0
flasher93
Zijn hoogtepunten zijn bij Jong Ajax waar hij toch redelijk makkelijk scoorde een aantal keer. Hij is te goed voor Jong Ajax en te slecht voor Ajax 1. Niveau van NAC/NEC/RODA is het gewoon. Wel veel ervaring, dus hij zal zeker wel voor de jonge Denen iets betekend hebben. Een Andersen, Fischer zijn allemaal jong, die luisteren wel naar z'n verdette. Schöne is een goede maat van hem. Maar eerlijk gezegd wat dit niet het jaar van de Denen helaas. Hopen dat het dit seizoen anders gaat!
0 0
geenenkelproble
Niveau Ijsselmeervogels denk ik, die Zimling kan er echt niks van. Met die 5-8 ton salaris kon je net zo goed een talentje uit Indonesië halen ofzo
1 -2
Rayno95
Lol, hij ook al?
Moet niet gekker worden met die Denen, 1st Boilesen die denkt dat hij geweldig is en nu Zimling XD

Misschien een aandeel in de kleedkamer of gym ;)
0 -1
Tian1Sky
Ik dacht dat Denen nuchter waren, maar blijkbaar niet.
1 0
Rayno95
Niet alle Denen idd XD
0 0
ajaxminimax
nee boilesen is ook al niet nuchter....
0 0
flasher93
In een wedstrijd wel idd tegen PSG. Verder zal hij ongetwijfeld iets betekend hebben buiten het veld voor de jonge spelers/jonge Denen. Maar in het veld nauwelijks een aandeel gehad zoals Poulsen dat wel meer had. Gegokt en verloren. Heeft ons niks gekost, alleen zijn salaris. Liever dit dan iemand van 5 miljoen die niks laat zien.
5 -2
TikkieTerugJaap
Lol.
0 0