Herstel Alblas verloopt voorspoedig

KoenWeijland, 02-07-2015 om 15:19, 2463 views, Instagram | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Het herstel van de zwaar geblesseerde Norbert Alblas verloopt nog altijd voorspoedig. In december scheurde de doelman van Jong Ajax een kruisband van zijn knie af in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Via sociale media meldt Alblas dat 'iedereen tevreden is'.

Met 'iedereen' bedoelt hij naar alle waarschijnlijk de medici die hem sinds januari onder handen namen. 'Halfjaarlijks controle gehad, gelukkig is iedereen tevreden! Nu doorknallen en de volgende stap zetten in mijn revalidatie!', zo schrijft hij bji zijn post op Instagram. De twintigjarige sluitpost tekende eind mei nog een nieuw contract in Amsterdam, dat hem tot medio 2016 aan de club verbindt.

Alblas, geboren in Amstelveen, speelt al sinds 2011 op De Toekomst. Destijds kwam de keeper over van provinciegenoot AZ. Bij Jong Ajax concurreert hij met onder meer Mickey van der Hart, Peter Leeuwenburgh, Xavier Mous én André Onana.

 

Halfjaarlijks controle gehad, gelukkig is iedereen tevreden! Nu doorknallen en de volgende stap zetten in mijn revalidatie! #comecloserandcloser ?⚽️❤️

Een foto die is geplaatst door Norbert Alblas (@alblasnorbert) op

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Christiano91
Goed om te horen dat hij weer op de weg terug is.
Is dan wel geen eerste elftal materiaal, maar kan best een leuke carrière tegemoet zien in de lagere regionen van het profvoetbal.

0 0
arjanajax
Zeg nooit nooit
0 0