Kuipers tekent voor twee jaar bij Excelsior

Bas Kuipers heeft een contract voor twee jaar getekend bij Excelsior, de club die hem afgelopen seizoen huurde van Ajax. De twintigjarige linksback vertrekt transfervrij uit Amsterdam, waar hij beschikte over een aflopend contract.

Alfons Groenendijk, de nieuwe trainer van Excelsior, laat op de clubsite weten blij te zijn met de versterking. 'Ik ken hem vanuit mijn tijd bij Jong Ajax', vertelt Groenendijk. 'Hij heeft daarna de stap gemaakt naar Excelsior. Mij is destijds al gevraagd of hij de Eredivisie aan zou kunnen. Dat gevoel had ik en dat heeft hij afgelopen seizoen ook aangetoond. Hij heeft laten zien dat hij zijn mannetje staat, ook in de Eredivisie. Bas heeft een prima seizoen achter de rug en daarom is het goed nieuws dat hij hier blijft.'

'Ik heb het idee dat hij nog steeds niet aan zijn plafond zit en nog verder kan doorgroeien. Het vastleggen van een jonge en talentvolle speler als Bas Kuipers past ook bij het beleid van Excelsior. Hij was bij Jong Ajax inderdaad aanvoerder bij mij. Er waren destijds wekelijks veel wisselingen en hij zat eigenlijk altijd bij de ploeg. Ondanks zijn leeftijd heb ik hem daarom toen aanvoerder gemaakt', aldus de trainer. (Foto: Black Bath Towel Photographers)

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
toma
Test á Test
0 0
JohnDylan
Ik vind Kuipers persoonlijk beter dan Dijks maar dat is geen probleem aangezien Ajax hem volgend jaar zomer vast en zeker weer terug zal kopen. Dat is namelijk het huidige beleid om middelmaat eerst te verkopen en dan een jaar later terug te kopen.
0 0
RuudRuud
Hoe zit het eigenlijk met Fabian Sporkslede? Heeft hij inmiddels al een nieuwe club? Hoorde laatst iets over Teramo Calcio, maar dat is inmiddels al weer een beetje stil....
0 0
Mees0107
Heeft nog geen nieuwe club.
2 0
flasher93
Hij heeft een trainer die vertrouwen in hem heeft. Dat is altijd lekker. Hoe beter hij zich ontwikkeld, hoe beter dat voor ons is uiteindelijk. Heeft hij ook een doorverkoop percentage of is deze jongen echt gratis weg?
0 0
trodat4030
Staat in de tekst. Contract afgelopen, dus transfervrij, dus geen doorverkoop oid.
0 0
dan300491
Dijkhuizen is niet meer de trainer van Excelsior ;)
1 0
OpNaarNummer4
Groenendijk heeft ook vertrouwen in hem ;)
0 0
OpNaarNummer4
Groenendijk heeft ook vertrouwen in hem ;)
0 0
Sjaakvaak
Mooi voor hem! Veel succes daar!
7 0