Kishna en Riedewald wachten op Seedorf

BvdPloeg, 12-05-2015 om 10:22, 11416 views, Ajax.nl |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Ricardo Kishna en Jaïro Riedewald kijken erg uit naar de wedstrijd de Suriprofs tegen Jong Ajax. De oefenwedstrijd wordt woensdagavond om 19.00 uur afgewerkt op De Toekomst en vooral de komst van Clarence Seedorf zorgt voor blije gezichten. 

Kishna en Riedewald zullen voor het eerst meespelen met de Suriprofs, een elftal van ex-Ajacieden met Surinaamse roots. 'Vroeger ging ik elk jaar met mijn vader naar de Suriprofs. Als kleine jongen van een jaar of zes riep ik altijd dat ik voor de Suriprofs wilde spelen. Toen ik de uitnodiging kreeg hoefde ik ook niet lang na te denken', vertelt Riedewald op Ajax.nl.

De verdediger kijkt net als Kishna uit naar het samenspelen met Seedorf. Riedewald: 'Voor mij is hij een groot voorbeeld. Een man die heel veel heeft bereikt als voetballer, maar ook als trainer.' Kishna: 'Het is mooi dat hij zich naast zijn voetbalcarrière inzet voor zijn land. Mocht ik ooit zo groot worden als Seedorf, dan zou ik in de toekomst ook graag iets willen doen in Suriname.'

Lees het hele interview

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Kapunter Boutmuts
Ehm de Suriprofs zijn toch gewoon eredivisiespelers met een Surinaamse achtergrond ? Toch niet alleen Ex Ajaxspelers ? Althans dat kan ik me van vroeger niet herinneren. Die crash op Zanderij zaten ook niet ex Ajacieden tussen indertijd.
1 0
Sjaakvaak
De crash was het "Kleurrijk Elftal", een soortgelijk elftal. Je hebt wel helemaal gelijk, zijn gewoon voetballers van wie tenminste één van de ouders afkomstig is uit Suriname.
1 0
Kapunter Boutmuts
Oja..thx ! Had ik ook ff kunnen googlen =-p
0 0
ajaxminimax
Nou kishna, als jij niet gauw weggaat bij die beruchte zaakwaarnemer, dan vrees ik dat jij lang niet zo groot wordt als seedorf. Het is te hopen dat je snel het licht ziet...
3 0
geronimo
Seedorf was heel jong toen hij voor doekoe's naar het buitenland ging.
1 0
mvh
Ja, maar wel als basisspeler na een gewonnen CL finale, grapjas.
1 0
geronimo
Hij was erbij ,gewonnen werd er na dat hij gewisseld was.
0 0
Jornnn
Ja, maar Seedorf deed wel ALLES om het beste uit zichzelf te halen.
1 0
AFCA MOKUM4EVER
Seedorf is en blijft een held. Heeft niet voor niets 4x cl gewonnen. En of hij nu gewisseld werd of niet toen we de cl wonne. Hij heeft t toch maar geflikt. Heerlijke tijden heb ik mee gemaakt in zijn ajax tijd. Seedorf is een blijft iemamd met een rood-wit ajax hart. Een echte icoon. HELD
0 0
paulurs
Ik vraag mij af of hij een trainer/coach kan zijn met de ajax filosofie, maar als hij dat kan, kan ik mij geen betere voorstellen. Die man zei op 16 jarige leeftijd meer zinnige dingen dan de gemiddelde 30 jarige prof..
2 -2
Maxwell_5
Ik ben er weer bij! :)
0 0
nuff-said
Frank vervangen met seedorf. Iedereen heeft respect voor hem. Denk nog meer dan frank zelfs. En zo intelligent ook. Maar hij zou dan wel moeten houden aan de ajax visie, maar volgens mij heeft ie een andere visie. Met zijn intelligentie kan et nog een beter visie zijn ook. Maar ja dan moet je de hele opleiding veranderen. Iig hij zou wel meer kunnen doen kwa tactiek omgooien bij een achterstand. Vind frank daar beetje slecht in. Met ac milan had ie gwn een heel slecht team. Kan je niks mee
1 -3
Rayno95
Tot dat hij hier ook een kut seizoen heeft, zo gaat het helaas, mij lijkt hij ook een goeie opvolger trouwens.

AC Milan is ver weggezakt idd, maar hun spelers zijn niet veel minder dan de onze denk ik....
0 -1
AjaxD1986
Misschien dat Seedorf Kishna eens kan uitleggen dat hij nog veel te leren heeft en gewoon z'n best moet doen bij Ajax. En als we dan toch bezig zijn, kunnen we Seedorf misschien een baan aanbieden.
2 -2