Milik en Zimling trainen nog apart

SamVR, 04-05-2015 om 17:32, 3004 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Arek Milik en Niki Zimling hebben maandag nog niet meegetraind met de rest van de selectie. Dat meldt Ajax via de officiële kanalen. Het tweetal werkte een revalidatietraining af met fysiotherapeut Pim van Dord.

Milik kampt met een knieblessure en is daardoor al ruim een maand niet inzetbaar. Zimling was half april hersteld van een maandenlange spierblessure, maar liep vervolgens een enkelblessure op. Het is voor de 21-jarige Pool en de 30-jarige Deen nog onbekend of ze inzetbaar zijn in de laatste wedstrijden van de competitie.

Beide spelers hebben dit seizoen een huurcontract bij Ajax. Milik wordt aan het einde van het seizoen definitief overgenomen van Bayer Leverkusen, terwijl Zimling terug zal gaan naar FSV Mainz.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JohnDylan
Zimling zou sowieso niet meer spelen maar Milik zou ik ook lekker rustig aan zijn herstel laten werken. Het is belangrijk dat hij straks fit en in vorm is voor de voorrondes Champions League. De laatste wedstrijd van dit seizoen kan hij beter overslaan.

Ik denk dat Milik volgend seizoen samen met Fischer en El Ghazi een geweldig trio voorin zal vormen. Alle drie de spelers hebben in potentie enorm veel scorend vermogen en het is dan aan Klaassen, Andersen en/of Sinkgraven om die drie van scoringskansen te voorzien.

De Boer moet volgend seizoen vanaf de eerste oefenwedstrijd aan een vast elftal werken. Tijdens de voorrondes Champions League moet er namelijk direct een echt team staan. Met verdedigende dicipline, aanvallende creativiteit en een enorme vechtslust.

Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Viergever, Boilesen; Klaassen, Gudelj, Sinkgraven; El Ghazi, Milik, Fischer

Dat is het basiselftal waarvan ik het verwacht dat wij als Ajax supporters er het komende seizoen mee moeten doen. Niet geweldig maar als iedereen voor elkaar door het vuur wil gaan wel goed genoeg voor het winnen van het kampioenschap.

Met types als Cillessen, Gudelj, Klaassen en Fischer zou er genoeg vuur in het elftal zitten. Voeg daar een Heitinga aantoe voor in de Ooijer/Poulsen rol en Ajax kan weer een stuk leuker gaan spelen dan vorig seizoen. Mits De Boer dat tactisch wel toelaat en dus weer veel aanvallender gaat spelen.
3 0
@ABVAJAXoptwitt
Ja je hebt gelijk, verder zie ik graag Emanuelson komen. We hebben natuurlijk concurrentie nodig voor Boilesen en naast jouw opstelling nog wat backups/vervangingen/versterkingen. Een spits zou bijvoorbeeld top zijn
0 0
JohnDylan
Don't get me wrong, persoonlijk zou ik Gudelj niet kopen (al hoewel ik denk dat hij wel een goede speler voor Ajax zou zijn) en me richten op talenten als Bazoer en Vd Beek. Ajax mag van mij spelers van onder de 19 en boven de 30 kopen maar verder moeten ze het met eigen jeugd doen. Gudelj zou in zijn eerste seizoen misschien nog beter zijn maar als Bazoer komend seizoen een vaste basisplaats heeft is hij het seizoen daarop beter dan Gudelj dan zal zijn.

Met Bazoer als verdedigende middenvelder, Klaassen en Vd Beek voor de rechtshalf positie en Andersen en Sinkgraven voor de linkshalf positie heeft Ajax genoeg zeer talentvolle opties voor op het middenveld. Als er spelers worden gehaald dan moeten dat een ervaren verdediger en een ervaren aanvaller zijn. Ik zou Vd Vaart en Heitinga halen want of die nou in de basis komen of niet ze zouden van onschatbare waarde zijn.
1 0
Jazzypazz
Hopelijk Milik fit voor aankomend weekend.

Cillessen - Tete - Veltman - Riedewald - Boilesen
Van De Beek - Bazoer - Sinkgraven
Kishna - Milik - Fischer

El Ghazi & Andersen laten invallen.

Kom op Ajax, gun ons een keer goed spel.
3 0
paulurs
Milik zou ik graag nog even zien voor we de zomerstop in gaan, zou die graag eens met Fisher in het veld willen zien..
1 0