Fischer scoort beauty op training

Wilten1, 30-04-2015 om 13:43, 6151 views, ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De Ajax-selectie heeft donderdag een fanatieke training afgewerkt. Ondanks dat er dit seizoen niets meer op het spel staat liet Frank de Boer zijn manschappen flink in het zweet werken. Viktor Fischer liet wederom van zich spreken door een prachtige stift te scoren, meldt de officiële clubsite.

Om 10.30 uur startte de training met zeventien veldspelers en twee keepers. Arek Milik en Niki Zimling begaven zich wat later op het veld, en trainden apart van de groep, omdat zij nog steeds herstellende zijn van blessures. Later voegde Nick Viergever zich ook bij dit tweetal, om wat loopoefeningen te doen. 

De Boer liet zijn keurkorps beginnen met een zeer actief kaatsspel, terwijl de keepers zich mochten vermaken met een potje voetvolley. Daarna werden de keepers wel op de proef gesteld door hun reactiesnelheid te testen. Hierna werden de spelers en keepers bij elkaar gevoegd en speelde de selectie een fanatieke partijvorm, waarbij het eerder genoemde doelpunt van Fischer het hoogtepunt was.

De eerstvolgende wedstrijd voor Ajax is, door de bekerfinale komend weekend, zondag 10 mei tegen sc Cambuur. Dit is tevens het laatste thuisduel van het seizoen.

Zie hieronder de beelden van Fischers goal.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RasAjacied
Goallie kon geen kant op maargoed in de wedstrijd had de opkomende back dit allang al opgelost door te blocken voordat de keeper uitkwam. Dit was in de wedstrijd een 1-2 actie via de buitenkant maargoed lobbe bij een man van middelbare leeftijd tja.
0 -2
d4l
UEFA training Champions League best goal :D
0 0
Koenniiee
Er zijn wel beelden, kijk maar op AjaxTV.
0 0
Koenniiee
Andersen schijnt op trainingen iedereen voorbij te lopen, volgens Frank de Boer. Maar ach, in wedstrijden worden we af en toe ook makkelijk overlopen. Dus wat dat wil zeggen!?

Maar wat wel vast staat, die Andersen heeft snelheid, techniek en een dribbel. Snap niet dat het er nog zo weinig uitkomt als je zoveel talent heb!
1 0
JPC40
misschien plankenkoorts, ik heb dat ook nooit begrepen hij schijnt inderdaad op de training iedereen van het veld te spelen , om op een of andere reden komt dat er maar niet uit bij hem, misschien kan hij toch niet goed tegen het mentaal druk als de wedstrijd gespeeld moet worden.

Lionel Messi heeft een bizar neiging om vlak voor de wedstrijd de veld onder te kotsen.
Verklaar dat maar eens.
1 0
Bensco
zimling alweer geblesseerd?
0 0
insectenverdelg
Of ie nou wel of niet geblesseerd is, loopt toch als een kreupele over t veld. :D
0 0
BvZ<3FdB
Dit is weinig waard zonder beelden.
2 -1
Wilten1
Moesten even wachten op onze vrienden van Ajax TV, bij deze
0 0
ChristianoRonal
Eens.
0 0
jollie18
Idd moet in de wedstrijd gebeuren
2 -1
gebruikersnaam
mooie goal.......op de training......kortom, boeiend
3 -1
Kapunter Boutmuts
Mwoah...ik kijk altijd graag naar mooie doelpunten. Dat het in wedstrijden moet gebeuren is dan een totaal on-relevante opmerking. Of willen we hier alleen maar negatief nieuws zien ?
2 0