Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

'Hoor dat ik niet meer in het team pas'

JipVR, 21-04-2015 om 16:45, 9347 views, bold.dk |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Niki Zimling heeft in gesprek met het Deense medium Bold aangegeven dat hij denkt na dit seizoen terug te keren bij Mainz. De dertigjarige routinier baseert zich op berichtgeving vanuit de media, maar heeft van Ajax zelf nog geen nieuws vernomen. 

'Van wat ik in de media heb gelezen, begrijp ik dat ik mijn laatste wedstrijd voor Ajax heb gespeeld. Dat heb ik niet van Ajax gehoord, maar ik las in Kicker dat ik niet meer in het team pas', verklaart Zimling tegenover de Deense krant.

'Wellicht is dat de manier waarop de club communiceert', vervolgt de routinier. 'Het zou fijn zijn als ik een bericht van de club had gehad, maar ik til er niet te zwaar aan.' Volgens Bold kijkt Zimling uit naar de terugkeer bij Mainz na het seizoen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Obnoxious
Dit is wel kwalijk! Je kunt toch als club op zijn minst communiceren met de spelers. Vooral degene wiens toekomst niet duidelijk is. Ook al is het maar een gesprekje van 10 minuten, dan houd je tenminste respect voor elkaar. Dit soort informatie wel naar de media toe delen, maar niet naar de speler is echt schandelijk.

Ik sta nog steeds volledig achter het nieuwe beleid, maar het lijkt wel steeds duidelijker dat er behoefte is aan een nieuwe autoriteit, iemand die de lijntjes uitzet en toezicht houd op de gang van zaken. Er is behoefte aan meer structuur, al kan ik dat slechts baseren op berichtgeving vanuit de media.
0 0
JanTa
Niet passen is nog dunnetjes uitgedrukt, gewoon niet goed genoeg vind ik wel passend.
0 0
godenzonensuper
Ook nog klachten ook die kibbeling ? Moet god op zijn blote knieen danken dat die een Ajax shirt heeft mogen dragen .
0 0
Robeerke
Wie?
0 -1
eros
Ik had hem in januari al teruggestuurd,.... sterker nog, ik had hem niet eens gehaald!
1 0
gras
Typisch weer dit. Het wordt moeilijk om te ontkennen dat de beleidmakers er een zootje van maken. De een na de andere blunder en ongevoeligheid.

Zo'n jongen heeft al geen beste tijd gehad, zet zich niettemin in zelfs als hij bij de beloften mee moet doen en wordt dan geconfronteerd met een stel communicatieve minkukels.
4 -1
fanforeffer
doe eens rustig aan . heeft iemand van ajax dit gezegd of is het een conclusie van een journalist,die het als waarheid brengt.
1 -2
jeppas
Beschamend dit. Het is niet de eerste keer dat Ajax communicatief steken laat vallen. Ik mag toch hopen dat de directie hier zijn les heeft uitgetrokken Het is zo enorm belangrijk om netjes je werknemers te informeren en afscheid van ze te nemen.
7 -1
BigDaddy84
Het is eerder beschamend dat supporters dergelijke conclusies trekken. Als er de laatste tijd wel iets duidelijk is geworden, dan is het dat de media steeds vaker geruchten brengt alsof het waarheden zijn. Ajax lekt nauwelijks meer en dat frustreert de media. En dus gaan ze zelf maar conclusies trekken. In dit geval hebben ze waarschijnlijk gelijk, maar dit hoeft niet per definitie slecht communiceren te zijn van Ajax. Dat is veel te kort door de bocht.
2 -3
grunnjood
De media gaan inderdaad speculeren, maar dat neemt toch niet weg dat het vrij onbeschoft is om zo'n jongen niet de waarheid te zeggen zodat hij weet waar hij aan toe is? Dat hij niet goed genoeg is voor Ajax heeft niks met hem zelf te maken, dat is de schuld van Overmars en De Boer die hem hebben gehaald. Het minste wat je kan doen is zeggen: sorry dat het niks is geworden succes met je verdere carrière.
1 -1
gras
Als er iets de laatste tijd duidelijk is geworden, is dat iets voor je neus gebeurt en je het dan nog glashard ontkent en niet geloofd. Je lijkt die Iraakse minister van propaganda wel. 'The Americans are not in Bagdad. This is the media. Full of lies'.

2 -2
BigDaddy84
Wat weet je het weer lief te omschrijven en kom je met goede argumenten.

Voor mij is het heel simpel. Zimling heeft waarschijnlijk een huurcontract tot 30 juni 2015. Dat betekent dat hij nog dik 2 maanden bij Ajax zit. Dan zal Ajax echt niet verplicht zijn om op dit moment al duidelijkheid te moeten geven over zijn situatie voor volgend jaar. Misschien dat dit contractueel beslist moet worden voor 1 mei (zie bijv. het contract van Milik), maar ook op dat punt zitten we nog niet. En mogelijk heeft Ajax niet eens een dergelijke grens in het huurcontract staan en gaan ze volgende maand gewoon met hem om de tafel.

Dat vervolgens een journalist een voor de hand liggende beslissing gaan publiceren als feit, zonder dat Zimling op de hoogte is gebracht is niet de schuld van de directie. Waarschijnlijk krijgt de journalist gelijk, maar dat betekent nog niet dat de directie slecht handelt.
0 0
jollie18
Voor de ervaring kan hij belangrijk zijn. Is toch wat deze groep nodig heeft. Waarom weer een nieuwe ervaren man halen als je Zimling al hebt? In het begin deed hij toch redelijk, heeft pech gehad met zijn blessure. Een echte kans heeft hij niet gehad. Maar ik denk dat ik gudelj ook liever zie. En idd wel slecht van Ajax dat hij nog niks gehoord heeft.
1 -3
BvZ<3FdB
Ervaring wordt overschat. Als ik 300 wedstrijden in de basis heb gestaan bij Ajax Zaterdag 1, dan betekent dat nog niet dat ik een aanwinst ben.
2 0
Jornnn
Amen brother! We nemen tegenwoordig al genoegen met middelmaat zoals Schone. In het elftal van 95 zou schone nog niet eens bij de reserve selectie zitten.
0 0
RuffRhythim
Kicker...

Echt een betrouwbare bron ook...
0 -1
waynelove
Pijnlijk.. die jongen doet zijn best, is helaas niet geslaagd, maar verdient toch te horen wat er over hem besloten is.
9 0
Gooseman
Misschien is er nog helemaal niets besloten. Kicker heeft normaliter flinke duimen!
3 0
Rayno95
Seizoen is toch nog niet voorbij en huurcontract niet verlopen, denk dat ze dat heus wel van plan waren, media was eerder met een soort van gerucht.
2 -1
AFCAwooz
Had hij verwacht dat hij volgend seizoen aanvoerder zou zijn dan?
0 -2
Rayno95
Media kan erg voorbarig zijn met dingen, zie Gudelj, zou al ongeveer 2 weken geleden getekend hebben, terwijl Ajax zich nog moest melden ...

Waarschijnlijk wouden ze het nog zeggen, maar zelf kon hij toch ook inzien dat het contract er niet in zat, :p
2 -1
ChristianoRonal
Communicatie via de media, das helemaal volgens het plan Cruijff.

Nee, ik ben niet tegen Cruijff. Wel tegen die achterlijke columns in de Telegraaf. Bel gewoon even ofzo. In die column schrijf je maar lekker over je snoepreisjes.
2 -1
Bobo het Konijn
Het is ronduit achterbaks.
1 0
AjaxLiving
De communicatie is echt om huilen, dit probleem zag je ook al bij Kishna en Zivkovic. Hoe moeilijk is het om iedere speler op de hoogte te stellen van zijn presteren en toekomst bij de club.
2 -1
Mokum_32
Tjonge jonge communicatie is weer onder het vriespunt hoor.
1 -2
JordyAjacied
Oprotten je kan er niks van.
2 -4
JPC40
O Boy weer slecht communicatie vanuit Ajax.
3 -2
TikkieTerugJaap
Dit hoef je niet eens te communiceren met die jongens, als hij niet snapt waarom ie geen contract krijgt heeft ie echt een plaat voor z\'n kop.
2 -3
JPC40
hij heeft geen plaat voor zijn kop , het is fatsoenlijk om even aan hem duidelijk te maken dat er geen verlenging zal plaats vinden , dat zou jij toch ook willen bij een bedrijf , als je daar werkt en het loopt niet.
Of vindt je het niet erg om zomaar ontslagen te worden zonder boeh of bah.
De fout ligt toch bij Ajax, niet bij hem ,Frank en Marc hebben hem toch binnen gehaald , hij is toch niet uit zichzelf naar Ajax gelopen.

Dat het zo fout gegaan is , kan je hem niet verwijten voor Zimling was het een droom om voor Ajax te mogen spelen, helaas is die droom mislukt, dat is de schuld van Frank en Marc, en nu is het hun om dit op een fatsoenlijk manier af te handelen.
1 0