Doelman Alblas herstelt voorspoedig

Wilten1, 14-04-2015 om 12:45, 3480 views, Twitter | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

De revalidatie van Ajax-keeper Norbert Alblas verloopt goed. De doelman raakte in december zwaar geblesseerd aan zijn knie toen hij zijn kruisband afscheurde in een wedstrijd van Jong Ajax tegen RKC Waalwijk. Op Twitter meldt de doelman zelf dat de orthopeed tevreden is over zijn herstel.

Alblas werd drie maanden geleden geopereerd aan de kwetsuur, een maand nadat hij de blessure opliep. De keeper uit Amstelveen speelt sinds 2011 in de jeugdopleiding van Ajax, toen hij overkwam van AZ. Op 8 augustus 2013 tekende Alblas zijn eerste contract bij Ajax. Deze zal aanstaande zomer op 30 juni 2015 aflopen. Aangezien Ajax achter Jasper Cillessen verscheidene keepers onder contract heeft staan die de plek van reservedoelman kunnen invullen is het maar de vraag of Alblas zijn contract zal worden verlengd. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
flasher93
Lekker verkopen. Leeuwenburgh en van der Hart volgend jaar verhuren en Onana seizoen in Jong laten spelen met Groothuizen/van Bladeren er achter. Mous en Ablas lekker laten gaan. Beide prima keepers, maar met minder potentie. Je kan ze eventueel laten verhuren om te kijken of ze een hoger niveau aankunnen, als daar interesse voor is iig.
0 0
FlyingDutchMan
Ik vond Mous in de A een aardige keeper, lijkt dit seizoen mede door blessures niet in zijn doen.
0 0
TinussOptioneel
Denk dat daar best interesse voor is want (waarschijnlijk) komt PEC weer zonder keeper als Hahn weer terug gaat naar 010. En wie weet is het wat voor 1 van hen. vdHart nog mooi een jaartje GAE laten doen. En zo allemaal ff een clubje op laten zoeken.
0 0