Zimling: 'Waarschijnlijk terug naar Mainz'

KoenWeijland, 14-04-2015 om 07:21, 9220 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Niki Zimling zal na dit seizoen hoogstwaarschijnlijk niet meer uitkomen voor Ajax. De Deense routinier bevestigt maandagavond voor de camera van FOX Sports dat de kans groot is dat hij terugkeert naar FSV Mainz.

Over zijn rentree maandagavond tegen FC Emmen was Zimling gematigd tevreden. 'Het is jammer dat we verliezen, het gaat namelijk om winnen. Dat deden we vandaag niet, maar voor mezelf was het fijn weer op het veld te staan. Het kan natuurlijk altijd beter, maar mijn hamstring heeft het goed gehouden', vertelt hij over de eerste wedstrijd na zijn kwetsuur. 'Ik voel me goed. Voel niets meer aan mijn hamstring. Nogmaals, het is jammer dat we hebben verloren. Het was een lastig veld en zij waren te goed. We hebben geen grote kansen gehad, maar misten ook een beetje geluk de eerste helft. In de tweede helft werd het een fysieke wedstrijd met veel duels, daar zijn wij niet zo goed in.'

Toekomst
Het huurhuwelijk tussen Ajax en de middenvelder is niet geworden wat beide partijen ervan gehoopt hadden, waardoor een toekomst buiten Amsterdam aannemelijk voor hem lijkt. 'Ik weet niet wat er zal gebeuren. Ik ga waarschijnlijk terug naar Mainz, waar ik hoor. Ik heb hier niet zo veel gespeeld als ik had gehoopt. Maar dat is voetbal. Ik heb veel geleerd en we zullen zien wat de toekomst gaat brengen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Chachiboy
Moet opeens denken aan die Tainio ofzo, wat een clown was dat ook.
0 0
MankeNeliss
Of Kuffour die op zijn 36ste bij jong Ajax een keer is ingevallen
0 0
FlyingDutchMan
Die kon ook geen poot voetballen, maar wel behoorlijk wat aardige clubs en interlands versleten!
0 0
JanTa
waarschijnlijk terug naar Mainz laat ik nou denken dat het zo goed als zeker is?
0 0
A Cohen
Ik kom volgende week met mijn bolide langs Mainz, ik wil best een klein stukje omrijden om deze zeer bankgetalenteerde getatoueerde viking hoogst persoonlijk daar af te leveren. Geen probleem.
Jammer, dat we hem niet gaan missen.
0 0
rodnet
Toen ik hoorde dat Zimling gehaald werd ben ik direct zijn statistieken gaan opzoeken. Vorig seizoen had hij bij minder dan de helft van de wedstrijden bij de selectie gezeten en van die wedstrijden ongeveer de helft in het veld gestaan als invaller en (heel soms) als basisspeler. Het was al uit die cijfers volkomen duidelijk dat Zimling een kansloos verhaal zou worden en het is dan ook volledig onbegrijpelijk dat deze speler is gehaald. Als iedereen z\'n huiswerk had gedaan was deze speler nooit in ons shirt te zien geweest. En hij was redelijk tevreden over gisteren? Liep als een kip zonder kop over het veld en grossierde (net als de andere middenvelders overigens) in balverlies. Bah.
0 0
Bensco
en 2 kwalificatie duels in de CL, echt de ervaring die we nodig hadden
0 0
GeenRozeBril
precies dezelfde type als gudelj. en toch doen mensen blij met gudelj.
0 0
Rayno95
Gudelj is een stuk beter en kan nog beter worden ..
0 0
JPC40
laten we dat maar eerst afwachten voor dat we weer te hoog van de daken schreeuwen.
0 0
brullie
Eens. De Ajax aankopen zijn doorgaans niet echt allemaal succesvol...
0 0
Ardoe
Je kunt zeggen wat je wilt, maar hij heeft wel mooi 1 top wedstrijd gespeeld ;) Zonder gekheid, deze man was heel blij om naar Ajax te komen en heeft kennelijk veel respect voor de club en een grote dosis zelfkennis. Hij is natuurlijk totaal ongeschikt, maar daar kan hij zelf natuurlijk ook niet veel aan doen :) Wens hem veel succes.
0 0
Rayno95
Haha idd, als Ajax je belt dan zeg je niet: "nee dank jullie wel, maar ik ben denk ik niet goed genoeg" :p, dan probeer je het maar gewoon
0 0
Ardoe
Precies mijn punt :) Hoewel ik totaal geen fan ben van deze speler, begrijp ik best dat Ajax de gok heeft gewaagd vanwege het type dat het is. Soms is zo'n werker net het verschil dat je nodig hebt. Helaas was hij echt te ligt en een kwetsbare factor. Dan kun je beter Gudelj hebben staan, maar die is natuurlijk een heel stuk duurder.
0 0
X-RaY
Weer een speler die op de erelijst komt te staan ...
0 0
Rudolph J
Vooruitziende blik
0 0
joodje!
Deze man verdient een groots afscheid
0 0
TinussOptioneel
..en heel gauw! Nog voor het einde van het seizoen aub.
0 0
Bensco
amateuristische blunder van het TH. zonder scouting, puur op navraag maar zo\'n paniek move maken. Zelfs ik had na een snelle blik op transfermarkt al gezien dat hij niet het niveau had waar we naar zochten.
0 0
Damsco2008
We gaan je missen Niki. Je ervaring zal worden gemist. Bedankt voor je inzet en wie weet tot ziens!
0 0
VAK410THEBEST
Jammer vond het wel een prima speler voor de top van nederland!! gaan we zekwr missen!
0 0
Jornnn
Met dit soort reacties loopt overmars ook rond in zijn koppie.
0 0
Argossos
Doei
0 0
Justin4195
Lord Zimling
0 0