Janssen: 'Duel met Ajax leeft ongelooflijk'

MrAjaxxxx, 04-04-2015 om 08:58, 9031 views, De Telegraaf |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

FC Utrecht-middenvelder Willem Janssen kijkt uit naar de wedstrijd tegen Ajax, die aankomende zondag op het programma staat. De oud-speler van onder meer FC Twente merkt dat ook de fans van de Domstedelingen niet kunnen wachten tot de aftrap. Dat vertelt hij in gesprek met De Telegraaf.

'Het is een schitterende kans om het teleurstellende seizoen wat glans te geven. Het duel met Ajax leeft hier ongelooflijk', opent Janssen. 'Zo extreem heb ik de afkeer tegen Ajax bij geen van mijn eerdere clubs meegemaakt. De afgelopen week kreeg ik geregeld de vraag of ik er klaar voor ben. En dat ben ik, want we hebben naar onze fans toe iets goed te maken.'

'Qua resultaat is het publiek in de Galgenwaard niet echt verwend. Aan spektakel geen gebrek, maar aan punten wel', gaat de 28-jarige Nijmegenaar verder. 'Tegen Ajax willen we amusement bieden én een klinkende uitslag neerzetten.' De afgelopen zes jaar lukte het Ajax geen één keer om in competitieverband in Utrecht te winnen. In 2012 wonnen de Amsterdammers wel nog in het kader van de KNVB Beker.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Wayout
Ach ach jochie toch.... Zielig, zielig.... Get a life.
0 0
godenzonensuper
Triest en sneu volk maarja in Den Haag en Rotterdam is het nog erger .
0 0
TOOL
Zou fijn zijn als dit binnen de selectie van Ajax ook zou leven. Dus niet weer slap beginnen maar Utrecht gewoon tegen de muur zetten en houden.
0 0
AlexIbarra
Dat we daar al 6 jaar niet gewonnen hebben mag De Boer er wel even inwrijven.

Iedereen moet 120% geven behalve de jongens die deze week Europees in de basis staan.. ;)
0 0
Van Reenen
Ik gun ieder het zijne, maar een competitie zonder ADO en Utreg zou ik wel willen en dan met NEC en Sparta ervoor in de plaats. Maar zal wel bij een droom blijven.
0 0
ajax4ever01
Zal vast weer een geweldige wedstrijd worden met Siggy en Schöne erin.. NOT! Maar nederlaag of niet dit seizoen is toch al verloren
0 0
klopper
Nee, Willem je hebt ook nooit voor Feyenoord of ADO gespeeld...daar is die haat net zo erg. En idd jullie hebben zeker iets goed te maken...jullie spelen dramatisch slecht seizoen en hebben al een keer van Ajax verloren, schandalig. Nu ook het laatste staartstuk van 33 1/3 % verloren gaat hebben jullie het meest dramatische seizoen sinds jaren.

Vroeger was FC Utrecht af en toe nog wel leuk, met een eigen gezicht...maar de laatste jaren/decennia is Utrecht vervallen in slechts de ontmoetingen met hun 'Nemesis'. Treurige club.
0 0
gras
Ok, maar zo erg vind ik het ook niet hoor. Het heeft wel iets. En het verwordt enkel tot iets heel bizars en kunstmatigs - namelijk een seizoen bagger spelen en dan toch nog alles prima vinden zolang er maar van Ajax gewonnen wordt, totale teloorgang van een sportieve identiteit - omdat Ajax ook te pakken is in een dergelijk treurig seizoen.

Dat moet toch helemaal niet kunnen? Strijdlust? Who-gives-a-fuck?

Dat moet een goed Ajax zo kunnen neutraliseren met goed positiespel en kwaliteit.

Enkel omdat dit Ajax al jaren worstelt met de Excelsiors, ADO's en Utrecht's van de onderste regionen, sta je zo'n mentaliteit toe.

Ze weten dat hoe slecht hun selectie ook is, het weinig uitmaakt.

Dat ligt 100% aan Ajax, niet aan Utrecht.
0 0
RuffRhythim
Echt hoor, wat een in- en in treurige club is het toch ook he?

Hele seizoen als een drol spelen (zeg maar een soort Ajax, maar dan zonder punten te halen) en je dan voor een wedstrijd helemaal geïndoctrineerd als een strak staande mafkees je aan alles te buiten laten gaan wat maar mogelijk is.
0 0
Damsco2008
Ik was erbij toen het ooit 1-7 werd. Laten we dat morgen maar weer op het scorebord zien
0 0
ajax4ever01
Droom maar want dat gaat niet gebeuren
0 0
klopper
Ik zie het anders wel gebeuren...Ajax loopt lekker, zeker met Sigthorsson in de spits. Wordt een makkie, zondag. ;-)
0 0
JanTa
Die punten had Utrecht bij de andere clubs moeten halen an alleen maar focussen op Ajax. Zondag spelen ze het licht uit hun ogen voor minimaal 1 punt en dat moeten ze weer bekopen op de daarop volgende wedstrijden.
0 0
gras
Des te meer reden om ze puntloos en gedesillusioneerd achter te laten in hun eigen stadion.

0 0