[Update] Ajax A2 simpel langs Roda JC

MrAjaxxxx, 04-04-2015 om 17:05, 7614 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax C1 heeft zaterdag een 1-0 overwinning geboekt op de C1 van FC Utrecht in de kwartfinale van de beker. Zodoende gaan de jonge Amsterdammers door naar de halve finale. Het enige doelpunt kwam van Daishawn Redan.

Na iets meer dan tien minuten spelen kwam Ajax op voorsprong. Waar Utrecht vlak daarvoor nog een goede mogelijkheid liet liggen, had Redan zijn vizier wél op scherp staan. Ajax speelde niet hoogstaand, maar de talenten kwamen ook niet meer in grote problemen. Mede daardoor was de volgende ronde een feit.

Opstelling Ajax C1: Budel; Rier, Ekkelenkamp, Bakker, Suleiman, De la Vega, Jamie, Margaret, Redan, Nkansah, Lo-Ning-Hing
Wissels Ajax C1: Meeuwese, Baars, Dest

Doelpunten:
1-0 12' Redan

Roda JC A1 - Ajax A2

Ajax A2 heeft zaterdagmiddag een 0-4 zegen geboekt op Roda JC.  Magnus Karlsson zorgde in Kerkrade voor de 0-1 voorsprong. Na rust verdubbelde Ajax de voorsprong. Doelpuntenmaker was Terry Lartey Sanniez. Enkele minuten later was ook het derde doelpunt een feit. Op aangeven van Lartey Sanniez tekende Pelle Clement voor de 0-3. Enkele minuten voor tijd zorgde Martijn Kaars voor de 0-4 eindstand op het scorebord. In de 86e minuut van de wedstrijd was er nog de rode kaart voor Ezra Walian. De spits zou een elleboog hebben gegeven, maar zowel de spelers van Ajax als van Roda JC waren verbaasd over de beslissing van de scheidsrechter.

Trainer Gery Vink was na afloop zeer tevreden met de overwinning, zo liet hij weten tegenover Ajax Showtime. 'Vooral de eerste 25 minuten speelden we erg sterk. Het opbouwen en het positiespel zagen er goed uit. Daarna gingen we iets te veel mee in het spel van Roda JC. De tweede helft hebben we het gewoon heel goed en professioneel uitgespeeld', aldus de trainer, die complimenten over had voor de sterk spelende Lartey Sanniez. 'Hij is gister nog ingevallen bij Jong Ajax en speelde gewoon een heel goede wedstrijd. Ook debutanten Noa Benninga, Zian Flemming en Martijn Kaars hebben het goed gedaan vandaag.'

Opstelling A2: Grim, Lartey Sanniez, Mirani, Bergsma, Kurban, Benninga, Vissers (c), Mazroui, Clement, Karlsson en Walian.

Doelpunten:
0-1 Karlsson
0-2 Lartey Sanniez
0-3 Clement
0-4 Kaars

Bijzonderheden: Rood Walian

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FlyingDutchMan
Is de A1 dit weekend vrij?
0 0
RuudRuud
Wat is de A2 een afschuwelijk team....In deze opstelling hebben alleen Lartey Sanniez (die uiteraard ook niet in dit team thuishoort) en misschien Bergsma, Walian en Benninga nog toekomst bij de club. Ik zou na de zomer van de rest lekker afscheid nemen.
0 0
Dylmans
Je kan niet van alle matige spelers afscheid nemen. Dan hou je maar een paar spelers over, je moet ook opvulling hebben.
0 0
RuudRuud
Daar heb je een punt
0 0
JoodTotMijnDood
Bergsma kan je ook zonder alle moeite bij die hele matige spelers plaatsen.

By the way waar was Efmorfidis?
0 0
koenos1
Mirani speelt gewoon oranje hoor. En buiten dat zijn sommige jongens nog heel jong
0 0
RuudRuud
Pelle Clement zit ook bij Oranje.....zegt genoeg denk ik.
0 0
Champy95
Dat was bij de 018, het afvoerputje van de KNVB.
0 0
FlyingDutchMan
Exclusive? :o
0 0