Ajax C1 verliest op bezoek bij AZ

JipVR, 17-03-2015 om 21:52, 3982 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax C1 heeft dinsdag een nederlaag geleden. Op bezoek bij de leeftijdsgenoten van AZ gingen de Ajacieden met 2-1 onderuit. Daishawn Redan maakte de enige Ajax-goal.

Door het verlies staat de C1 op een derde plaats in de eredivisie voor C-junioren. FC Utrecht C1 staat op de eerste plaats en wordt gevolgd door AZ C1. Volgende week gaat Ajax C1 op bezoek bij RJO/PEHV PSV C1. Om 18.00 uur wordt er afgetrapt in Eindhoven. (Foto: Black Bath Towel Photographers)

Opstelling Ajax C1: Budel, Rier, Ekkelenkamp, Botman, Suleiman, Nkansah, De la Vega, Familia Castillo, Baars, Redan en Vasco.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
chubby
Dat van de verschillende leeftijd was vandaag niet het geval bij Ajax stonden Juan en Sven gewoon in de basis , juist bij Az waren er 2 die 13 jaar waren en bij Ajax was iedereen 14 of 15 jaar vanavond dus dit keer was er geen excuus dat ze verloren hebben Az heeft gewoon betere spelers in deze leeftijd dan Ajax Jacobs en Lathouwers weten wat verdedigen is en coachen en Schendelaar is gewoon een betere keeper dan die van Ajax
0 0
strafschop
Dan is het toch opmerkelijk dat AZ een doelpunt in de blessuretijd nodig had om te winnen. En dat AZ halverwege de competitie slechts 1 verliespunt minder heeft.

Overigens het verslag op de officiele AZ website meldt dat AZ C1 de hele wedstrijd de mindere was...
0 0