'Mislukte poging wraak op Feyenoord-fans'

KoenWeijland, 12-03-2015 om 17:50, 23266 views, AT5 |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Supporters van Ajax zouden een wraakactie hebben willen plegen op Feyenoord-fans voor het afbranden van het supportershome. Dat meldt RTV Noord-Holland donderdagavond. In de nacht van 13 op 14 februari zou de poging plaats hebben gevonden, maar de politie kon de wraakactie verijdelen.

Op 14 februari speelde Feyenoord in Almelo tegen Heracles. Volgens het Noord-Hollandse medium was een zwaarbewapende groep Ajax-aanhangers onderweg naar de stad in Overijssel om de Rotterdamse supporters schade aan te richten. De politie was er echter op tijd bij, waardoor een confrontatie werd voorkomen. Een 35-jarige Amsterdamse man werd desondanks aangehouden. In zijn auto werd een stroomstootwapen aangetroffen. Na de wedstrijd tussen Heracles en Feyenoord is de man weer vrijgelaten, zo wordt gemeld. 

Eind januari brandde het supportershome van Ajax vlakbij de Amsterdam Arena af. Al snel was duidelijk dat de brand was aangestoken. Nog niemand werd aangehouden ter verdenking van de brandstichting, maar voor veel Ajacieden kan er geen twijfel over bestaan dat Feyenoorders schuld aan de brand hebben.

 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Hoezo wraak. Dat doe je alleen als je ziek bent in je hoofd. Zijn de daders gepakt en hebben zij bekend? En zijn het 010-aanhangers? Fans doen dat n.l. niet. Tenminste, echte fans.
0 0
Ajax27
ALS Feyenoord fans het gedaan hebben...

Ik vind het nog steeds maar een sterk verhaal dat het complete ding is afgebrand, maar dat wel miraculeus allerlei papieren spullen van Bobby Haarms het overleefd hebben. Maja boeie... wat verzekeringscenten eruit trekken is ook niet erg zullen we maar zeggen ;)
0 0
Boer Gijs
Ik vind het jammer dat deze poging gedaan is. Heb respect voor andere clubs, ook voor Feyenoord, ondanks de trieste acties van haar aanhang. De sterkte tegen-reactie vind ik geen reactie. Laten zien dat je hier boven staat en aan je eigen club genoeg hebt.
0 0
mlku
Hey P, zit niet de popular uit te hangen hier, respect voor de kakkers!!! Doe ff normaal P
0 0
Adrie82
Triest volk.
0 0
plumber
Stumperds !
0 0
HeavenlyDivine
An eye for an eye makes the whole world blind
0 0
Whazzza
Wat hadden ze willen doen? Geen harde kern tegen harde kern, maar willekeurige Feyenoord supporters met een knuppel te lijf gaan? En daarbij gewonden onder gewone fans, vrouwen of zelfs kinderen voor lief nemen? Als dat het idee was, dan is dat laf en misselijk makend en schaam ik mij diep voor onze harde kern
0 0
godenzonensuper
Kijk eens op fr12 en je vindt het jammer dat deze actie niet gelukt is .
0 0
De_Realist
Tuig.
0 0
Ajax meister
En dat 4 weken later....
0 0
BvZ<3FdB
Schiet deze gasten maar dood. Heb je niks aan.
0 0
AFCA Leiden
Huh, waren ze nou zwaar bewapend of had er 1 iemand een stroomstootwapen in z\'n auto? Waarom hebben ze die andere bewapenden dan niet aangehouden?
0 0
De_Realist
Waarschijnlijk waren ze zwaar bewapend met items die legaal zijn om te hebben (stokken, ijzeren kettingen, hamers, honkbal knuppels enzo), zolang ze niks hebben gedaan en niet moeilijk zijn gaan doen zijn ze waarschijnlijk met een waarschuwing of bekeuring vrij gelaten. De man die wel werd gearresteerd had een illegaal wapen (stroomstootwapen) in zijn auto. Daarvoor is hij aangehouden.
0 0
AFCA Leiden
Als jij een hamer of knuppel bij je hebt en je kan niet aantonen dat je naar je werk/sport toe gaat, dan is dat gewoon verboden wapenbezit hoor. Valt onder slagwapens.
Zou een zooitje worden als volgende week iedereen met een hamer rondloopt tijdens het stappen...
0 0
jaribombari
Inderdaad. "Een grote groep zwaarbewapende Ajaxfans".

"Er is een stroomstoomwapen aangetroffen".

Suf.
0 0
flavente
Heb liever dat we die kakkerlakken op het veld vernederen als dit geouwehoer. Als wij ervoor kunnen zorgen dat ze komende 15 jaar weer geen titel halen doet vast meer pijn dan een domme knokpartij!
0 0
flavente
Heb liever dat we die kakkerlakken op het veld vernederen als dit geouwehoer. Als wij ervoor kunnen zorgen dat ze komende 15 jaar weer geen titel halen doet vast meer pijn dan een domme knokpartij!
0 0