Overmars: 'Het DNA van De Boer is Ajax'

Mr. Ajax, 27-02-2015 om 20:27, 6456 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Marc Overmars, directeur voetbalzaken van Ajax, reageert verheugd op het nieuws dat trainer Frank de Boer nog minstens 1,5 jaar verbonden blijft aan Ajax. Dat vertelde de beleidsbepaler in gesprek met Ajax TV.

'Het is belangrijk dat er continuïteit in de club is en blijft en wij zijn heel erg te spreken over Frank', begint Overmars. 'We weten wat we in huis hebben, het DNA van Frank is Ajax. Hij heeft heel veel succes behaald.' Dan over de doelstellingen van Ajax: 'Tweede worden is een teleurstelling, wij leggen het onszelf op om kampioen te worden. En we willen in Europa meer aanwezig zijn, hopelijk gaat dat gebeuren.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JohnDylan
Sinds wanneer is het opmerkelijk dat een hoofdtrainer niet twee seizoenen voordat zijn contract afloopt al vertrekt?
0 0
insectenverdelg
Wat vooral opmerkelijk is, is als een coach daadwerkelijk 5,5 jaar trainer is in Nederland bij 1 club. Dat zie je niet zo vaak meer.
0 0
wladimir
FdB heeft lang bij Ajax gespeeld en is na dit seizoen 4,5 jaar trainer en blijft nog een jaartje. Uitstekend nieuws. FdB kwalificeert zich voor CL, overwintert in CL en wordt kampioen voor de 5e keer. Dan is hij rijp voor een topclub.
0 0
JohnDylan
Natuurlijk is dat mooi maar laten we nou niet doen alsof het prachtig is dat De Boer niet al twee jaar voordat zijn contract afloopt vertrekt. Ik zou het eigenlijk absurd vinden als hij Ajax voor medio 2017 verlaat. Hij heeft een contract getekent en ik vind het niet normaal dat hoofdtrainers hun contract niet uitdienen. Wat is dat nou voor een signaal naar de spelersgroep?
0 0
TinussOptioneel
Klopt wat je zegt. Maar het gebeurd tegenwoordig nog amper dat een trainer in NL z\'n contract uitdient. Als ze al zelf niet opstappen worden ze er wel uitgeschopt. En 5,5 jaar bij 1 club voor een trainer in NL is gewoon een prima resultaat.
0 0
Voetbal1900
Eigenlijk had er moeten staan: Het DNA van de Boer is mijn BONUS!!
0 0