Ajacieden winnen met Oranje U17

JipVR, 17-02-2015 om 19:58, 4769 views, OnsOranje |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Oranje Onder 17 heeft dinsdag 'onder moeilijke omstandigheden' de laatste wedstrijd tijdens het vriendschappelijke toernooi in Portugal gewonnen, zo schrijft OnsOranje. De ploeg van KNVB-coach Maarten Stekelenburg bleek ondanks de stevige wind met 1-0 te sterk voor de Portugezen. De Nederlanders eindigen als tweede achter Duitsland.

Stekelenburg liet drie Ajacieden in de basis beginnen: Reda Boultam, Carel Eiting en Donyell Malen. Dani de wit kreeg in de 65e minuut een invalbeurt.

Scoreverloop: 

80+3 Grot 0-1

Opstelling Nederland: Bijlow, Troupée (41. Floranus), Fosu-Mensah, De Lange, Van Drongelen, Boultam, Eiting, Bijleveld, Fernandes (65. De Wit), Robertha, Malen (51. Grot). 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stekelenburg was tevreden over de prestatie van zijn ploeg. 'De omstandigheden waren zwaar vandaag. Dan is het knap dat je weinig weggeeft, overeind blijft en uiteindelijk zelfs weet te winnen. Wij hebben laten zien dat we kunnen winnen van sterke landen. Bovendien hebben wij deze week een aantal nieuwe spelers aan de selectie toegevoegd. Een aantal heeft bewezen goed mee te kunnen op dit niveau. We zullen dus nog aan de bak moeten om de definitieve selectie van achttien man voor de Eliteronde samen te stellen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pauw
Eiting al een contract?
0 0
Champy95
Tis \"Dani\" die inviel.
0 0