Ajacieden met Oranje U15 tweede in Turkije

TomCopier, 14-02-2015 om 22:19, 4619 views, OnsOranje |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het Nederlands Elftal U15 is zaterdag op het vierlandentoernooi in Turkije tweede geworden. Oranje kwam tegen de Turkse gastheren niet verder dan 0-0, waardoor het gastland op doelsaldo met de toernooiwinst aan de haal ging. Ook Oranje U16 kreeg een klap te verwerken. De iets oudere talenten verloren in blessuretijd van Portugal.

Bij de Oranje-talenten speelden Ajacieden Jurgen Ekkelenkamp, Mitchel Bakker en Juan Familia Castillo een halve wedstrijd. Sven Botman mocht zelfs de hele wedstrijd blijven staan, maar helaas kon de Amsterdamse inbreng het tij niet keren in Hollands voordeel.

Opstelling Nederland U15: Schendelaar; Kosu, Ekkelenkamp (36. Jacobs), Botman, Pierie (36. Bakker); Huijgen, Mendonca, Van der Berg (36. Familia-Castillio), Koné, Buitink (55. Darkwa), Van Hoeven. (Let op: wedstrijd duurt 2 x 35 minuten)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het Nederlands Elftal U16 kan vooralsnog niet overtuigen in het vierlandentoernooi in de Algarve. Zaterdag verloor de ploeg in blessuretijd van gastland Portugal. Eerder speelden de jonge voetballers al gelijk tegen Spanje.

In de teleurstellend verlopen wedstrijd kwamen wel een hoop Ajacieden in actie. Navajo Bakboord moest zich al snel laten wisselen en ook Anderson Lopez en Noa Lang vielen geblesseerd uit. Justin Kluivert, Matthijs de Ligt en Ché Nunnely konden meer minuten maken.

Opstelling Nederland U16: Bayazit; Bakboord (6. Van Wallenburg), Van Benthem, De Ligt, Theunissen; Lang (55. Fernandes), Altintas, Lonwijk (62. De Fretes); Van de Schepop (62. Kluivert), Lopez (52. Nunnely), Chong (41. Adekanye). (Let op: wedstrijd duurt 2 x 40 minuten)


Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trodat4030
Wow, volgens ons oranje is niet alleen Bakboord geblesseerd eraf gegaan maar ook Noa Lang en Anderson Lopez. Dat is wel een domper, hopelijk niets ernstigs.
0 0
FlyingDutchMan
Stelletje houthakkers daar @ tegenstander Portugal. 10x Pepe erin staan.
0 0