Vermeer wijt slechte prestaties aan relatiebreuk

Wilten1, 03-02-2015 om 15:53, 18722 views, Helden Magazine |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Kenneth Vermeer geeft in laatste editie van Helden Magazine aan dat hij onder meer op de bank belandde bij Ajax, omdat hij anderhalf jaar daarvoor brak met zijn toenmalige vriendin. De stress van de levensverandering en het minder zien van zijn kind zou volgens hem een belangrijke oorzaak zijn geweest van zijn mindere prestaties.

Vermeer maakte begin dit seizoen de gevoelige overstap van Ajax naar Feyenoord nadat hij zijn plek onder de lat had verloren aan Jasper Cillessen. Waar Vermeer al geruime tijd de hete adem van Cillessen in de nek voelde en na een aantal opzichtige blunders zijn plaats verloor, geeft hij nu aan dat hij met zijn hoofd elders was. 'Anderhalf jaar daarvoor gingen mijn vriendin en ik na acht jaar uit elkaar', aldus Vermeer. Vooral het gemis van zijn zoon zou de focus op het voetbal niet optimaal hebben gemaakt.

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
emieltjuhh
Vermeer en zijn zaakwaarnemer hebben het gewoon slim gedaan, Ajax lag gewoon te pitten en laksheid bij netto.
0 0
Stammie
kneus, daarna ga je lekker je club verraden. kakkerlak
0 0
DragosteNL
Aahh Kennethje toch
0 0
hetje
situatie denswil is anders dan vermeer. niemand op de wereld had toch verwacht dat fey zou komen voor vermeer. Dus ook Marc niet. Ze hebben het van hun kant gezien (vermeer,haatrecht) gewoon slim gespeeld eerst zo nonchalant mogelijk vragen wat vermeer moest kosten .maar toen was er al contact met fey
daarna alles gereed maken en bij ajax neerleggen. en als dan al mondeling een afspraak hebt gemaakt als td kom je die na anders ben je niet geloofwaardig meer. Ook ik kan het nogsteeds niet geloven als ik hem in dat andere shirt zie spelen. Maar het is nu wat het is.
0 0
trodat4030
Dat was toch allang bekend? Blijkbaar beviel de breuk met z'n grote liefde zo goed, dat hij 7 maanden later zijn nóg grotere liefde verliet, Ajax..
0 0
3*stars*3
Ik zweer het je, ik riep destijds al dat er privé iets aan de hand moet zijn met Kenneth want deze man kan het niet verleerd zijn om te keepen.
Deze gozer blunderde in minder als 2 maanden tegen o.a AZ, H'veen, Groningen en vooral P$V en ik denk dat ik nog wat vergeet.

Fey plukt nu vruchten van een scherpe Kenneth en vooral die V.Beek en Kongoo worden ogehemeld maar tis Kenneth die aardig wat punten heeft binnengeharkt voor dat clubje.

Goede keep maar blijf het vies vinden van hem dat hij zo naar rivaal vertrok en dom van Ajax dat ze de ''gentleman'' willen uithangen want ze konden fey makkelijk een NEE verkopen...
0 0
trodat4030
Dat laatste ben ik niet met je eens, een echte man staat achter zijn woord.. Dát vond ik nou echt sterk gedaan door Marc en de club. Je zegt A, dus dan zeg je ook B..
0 0
3*stars*3
Nope. Dat geldt gewoon niet voor overgang voor 8 ton (!) naar de rivaal.
Dan benadruk je maar dat het geldt voor overgang naar alle clubs buiten fey, P$V en Vites om.

Zegt trouwens genoeg dat Marc. nu benadrukte dat Denswil nu opeens niet naar fey of P$V mocht want ze hebben het gewoon fout gehandeld met Kenneth.


0 0
Rayno95
Vermeer en Haatrecht hebben gewoon misbruik gemaakt van het gebaar wat ze hem wilden geven.
0 0
..::Rootje::..
Chicks. Can't live with them, can't kill them. Kop op, gozer!!
0 0
SNTR
Ach ja het blijft een mens en je zag inderdaad ook gewoon dat hij niet lekker in zijn vel zat. Maar medelijden..? Na al die (indirecte) sneertjes die hij heeft uitgedeeld naar Ajax (en de supporters!) ben ik wel klaar met die gast
0 0
Tpes
Bedoel kenneth dan he ;)
0 0
Tpes
Lekker voor je
0 0
ErwinAJAX
Inderdaad, dat je niet goed in je vel hebt gezeten, prima... en dan je dan weg wil omdat je niet wilt banken, kan ik ook prima begrijpen.... Maar dat je dan naar die kakkies in die grafstad gaat?
0 0
Rayno95
Ja ik ook, kut voor hem maar ik kan hier ook geen medelijden mee hebben na wat hij geflikt heeft
0 0