Ook Vertonghen stuurt shirt voor home

SamVR, 30-01-2015 om 16:56, 5569 views, Twitter |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jan Vertonghen heeft een shirt opgestuurd naar Amsterdam voor het nieuwe supportershome. Dat heeft de Belgische verdediger vrijdag laten weten via Twitter. De speler van Tottenham Hotspur volgt daarmee het voorbeeld van vele andere (ex-)Ajacieden.

Afgelopen week brandde het supportershome van Ajax volledig af na brandstichting. De politie is nog altijd op zoek naar de daders, die waarschijnlijk uit Rotterdam komen. Feyenoord-supporters leken de brand te claimen daags voor de Klassieker.

Klaas Jan Huntelaar begon met het doneren van een paar wedstrijdshirts. Al snel deden onder meer Rafael van der Vaart, Urby Emanuelson, Wesley Sneijder, Mitchell Dijks en Arek Milik hetzelfde.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rayno95
Baas!! =D
0 0
Afcabryan
held jan beton vertonghen
0 0
Dragon36
Held!!
Als er iemand is die ik mis is hij het wel.
Beste aanvoerder van de afgelopen jaren, een beest in de verdediging, overzicht, drang naar voren, passie, en een echt ajaxhart
0 0
SNTR
btw hoe komen jullie erbij dat vd vaart een shirtje heeft gegeven
0 0
FlyingDutchMan
Ik heb gehoord dat het op een Facebook site stond.
0 0
ajaxman77
Super gast die Jantje....
0 0
pajax
Jantje kom aub zo snel mogelijk trug
0 0
SNTR
Vertonghen en Heitinga lijkt me toch wel een verdomd mooi duo. Heitinga misschien niet meer de beste, maar allebei 1 van de meest echte ajacieden van deze eeuw. Ook mooi dat ze allebei zondag als supporters in het stadion waren
0 0
Mokum_32
Jantje vertonghen ! wat een held
0 0