Vermeer toegesproken in Ajax-kleedkamer

KoenWeijland, 25-01-2015 om 16:20, 17731 views, NU Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Kenneth Vermeer is zondag na de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord toegesproken door zijn oude trainer Frank de Boer. In de kleedkamer van de Amsterdammers kreeg de doelman bovendien een ingelijste foto als dank voor zijn bewezen diensten. 

Lucas Andersen was onder de indruk van zijn trainer. 'Het waren heel mooie woorden. Dat verdient Kenneth ook, want hij heeft de afgelopen jaren veel voor ons betekend', aldus de Deen tegenover NU Sport. 'Door de enorme strijd tussen Ajax en Feyenoord was het voor hem moeilijk om hier terug te komen. Maar hij verdiende een afscheid.'

De Klassieker eindigde teleurstellend in 0-0 en daarmee mocht Ajax zijn handjes nog dichtknijpen. Andersen baalde net als iedereen van het povere spel en het resultaat, hij had Feyenoord en Vermeer graag pijn gedaan. 'Alleen vandaag gunde ik hem geen succes, maar in andere wedstrijden wel.''

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trainerdv
Tsja... Een echte Ajacied gaat niet naar Feyenoord. Maar voor eentje die zijn basisplaats voor altijd kwijt is, is het wel logisch om het een niveautje lager te proberen. Het gaat hem goed.
0 0
Noxin
Hoe Vermeer de transfer heeft geforceerd verdiende geen schoonheidsprijs. Dat hij gewoon wilde spelen en bij de kakkies een basisplaats krijgt, prima. Maar het is vooral zijn gedrag erna waardoor ik hem niks meer gun. Hij had gewoon kunnen zeggen: "Ik heb het goed gehad bij Ajax, ik vind het een mooie club, maar nu geef ik alles voor Feyenoord." Dan had hij nog m'n respect gehad. Maar in plaats daarvan probeert hij in de kont te kruipen van al die debielen op de tribunes van die badkuip. Foto's van zijn Ajax-periode verwijderen van zijn social media, geen moment onbenut laten om te zeggen hoe erg hij zich wel Feyenoorder voelt... Nee, sorry, dan kan je van mij het dak op.
0 0
MG1970
Respect voor de Boer en voor Vermeer. Voor supporters is het fan zijn van hun team "voor het leven". Voor voetballers is het werk, broodwinning en de wil het beste uit hun carrière te halen. Anders dan 40 jaar gelden, toen voetbal veelal regionale spelers haalde, is het voetbal veel mondialer geworden. Inclusief bijhorend transfercircus.
0 0
Harrie Nak
Frank had beter zijn eigen spelers toe kunnen spreken.
0 0
TikkieTerugJaap
Had toch wel wat vuurwerk ofzo richting Vermeer verwacht, baal ik stiekem toch een beetje van.
0 0
Jowen
achterlijke mongool. Door dit soort acties benadeel je je eigen club.... en het hoort gewoon niet.
0 0
HenryVakH1972
Overloper!

Respect voor de persoon Vermeer en wat hij voor Ajax heeft betekend maar naar Feyenoord gaan kán gewoon niet.
0 0
AminGalion
Had beter afscheid verdiend
0 0
..::Rootje::..
Na zijn uitspraken in de media over Ajaxpubliek en Ajax zelf, nee dankje. Ik gunde hem zijn transfer, maar na die uitspraken mag hij lekker dat lelijke shirt aanhouden.
0 0
now-or-never
Vermeer kan je niet kwalijk nemen dat ie wil spelen. De manier waarop hij gehandeld heeft geeft wel te denken. Groot van Frank dat ie er boven staat.
0 0
army
kakkies is op alle fronten beter dan ons ajax,aar ze kunnen niet winnen van ons ajax, wat boeit mij dat, thuis spelen dan moet!!! we winnen het maakt miet uit tegen wie.....

en niet zo wanprestatie zoals ze laatste tijd laten zien
0 0
MankeNelis
De keuze van Vermeer zal mij een worst zijn. Het spel van Ajax baart mij zorgen. Ik vind het het zo teleurstellend wat er op de mat word gelegd. Meest frustrerende dat het per week slechter wordt. We kunnen winnen of verliezen maar dan wel met knap voetbal. Het is al weken/maanden FC Knudde.
0 0
boye04
Het is al 3,5 jaar drie keer niks. Het aantal goede wedstrijden komt (van de meer dan 100?) niet boven de 20 waarvan denk nog 75% uit de CL komt. Wordt misschien wel eens tijd voor een nieuwe trainer die op een andere manier wil voetballen.
0 0
3*stars*3
Ja ik riep dat vanmiddag ook.

Van de 100+ wedstrijden van Frank zijn er misschien +-10 top en dan heb ik het niet tegen teams als; Dordrecht, Willem II, RKC etc maar tegen de grotere teams.December was het vaak al belabberd om Ajax te zien en tegen Schalke leek het ergens op maar Groningen en fey thuis, zo spelen!?!?!!
0 0
afca patrick
Ongelofelijk.
0 0
martijn1978
wat zijn we toch weer sportief.. Ajax was vandaag gewoon op alle fronten slechter.. moge blij zijn dat we niet verloren hebben. is verder nog niks verloren.. die lampekappen moeten eerst februari maar eens door komen dan als slot stuk ajax eerst weekend van maart.. daarna staan wij weer gewoon boven aan... ik vind ook jammer dat vermeer niet meer bij ons speelt maar goed. ik heb geen hekel aan hem... is gewoon goede sportman. helaas speelt bij concurrent.. Moeten nu niet allemaal zo gaan janken.. daarom heeft iedereen zo hekel aan ons.. geef gewoon toe wwe waren vandaag slechter maar toch was 010 niet sterk genoeg echt te winnen toch... volgende week gaan we weer voor de drie punten. we love you ajax 4 ever ... steun ajax val ze niet af ....
0 0
3*stars*3
Gentleman Frank maar ALS Vermeer zo'n speech en foto zou verdienen, was het misschien na zijn spelersloopbaan.
Deze gozer heeft Ajax belazerd met zijn zaakwaarnemer en loopt maar al te graag te gillen hoe geweldig het legioen is ivm die van Ajax.
0 0