Graafland: 'Vermeer beter dan Cillessen'

Mr. Ajax, 24-01-2015 om 12:18, 6427 views, Algemeen Dagblad |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Eddy Pieters-Graafland is van mening dat Feyenoord-keeper Kenneth Vermeer beter is dan Ajax-doelman Jasper Cillessen. Graafland, die net als Vermeer in zijn loopbaan uitkwam voor zowel de Amsterdamse- als de Rotterdamse topclub, vertelt dit in gesprek met het Algemeen Dagblad.

'Feyenoord heeft momenteel de beste keeper in huis. Ik vind Vermeer beter dan Cillessen. Nu Vermeer voor het eerst weer terugkeert in Amsterdam, zal hij zich willen laten zien', denkt de 81-jarige Graafland. 'Dat heb ik zelf vroeger ook meegemaakt. Het is toch grappig om terug te keren bij je oude club en de wedstrijd van je leven te keepen? Ik denk dat hij zich heel erg verheugt op dit duel.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Noxin
Vermeer in vorm KAN een betere keeper zijn dan Cillessen, maar hij heeft ook zo nu en dan een terugval waarbij hij allerlei balletjes laat glippen. Cillessen is constanter, ik heb 'm eigenlijk nog geen mindere periode zien doormaken.
0 0
YochananAFCA
Ja, nu hij in Rotterdam Zuid speelt zeker haha ik heb je door want toen hij bij Ajax keepte, was niemand lovend over Vermeer
0 0
MichelAngelo66
Zegt de ene verrader tegen de andere ....
0 0
ikbenik
mischien maar het feit is dat vermeer meer ervaring heeft is namelijk 29 cillessen is 25 en dit word net zijn tweede seizoen in de basis van ajax na een tijd lang als reserve te hebben gestaan dus zal kan cillessen zich nog meer gaan ontwikkelen dan vermeer nu
0 0
geronimo
Vermeer was matig ,te klein enz. toen hij bij Ajax speelde vooral bij vi ( vd Gijp en Derksen) maar nu is ineens alles anders. tssss
0 0
3*stars*3
Wat ik erg graag hoop is dat Ajax 3 á 4 goals maakt en dat alle kenners en journalisten roepen;'Kenneth keepte gewoon goed maar kon niets aan die schoten doen want ze waren allemaal onhoudbaar'.

Niet door een falende Kenneth winnen maar gewoon superieur zijn.
0 0
AlexIbarra
"Zonder Vermeer en Nijhuis had Ajax zeker de dubbele cijfers gehaald." ;)
0 0
3*stars*3
Hahah zou me idd niet verbazen.
tot vorig seizoen was Kenneth een ''zenuwlijer'' en begrepen fans van andere clubs en al die kenners, niet wat Louis ziet in Kenneth...1 seizoen later en hij is de beste van en voor NL!? Get the fuck out of here, morgen hopelijk 3 á 4 x vissen!
0 0
ibrahendriks
Hij woont in een Rotterdams bejaardenhuis..
0 0
3star
Ik vind dat Vermeer TOT NU TOE een beter seizoen draait dan Cil, zoals vorig seizoen andersom was. Wie de beste keeper is zal de komende jaren blijken.

Ik zet mn geld op Cil. Nu ist allemaal leuk en prachtig voor Kenneth, maar als hij een mindere fase krijgt zal hij beschimd worden in Rotterdam en dan wil ik het nog wel eens zien hoe hij zich houdt.

Bovendien zal Cil een betere transfer maken, kenneth heeft zijn uitstraling en verleden tegen, hoe goed hij ook keept, je raakt em aan de straatstenen niet kwijt. Na ja, aan Feyenoord dan...
0 0
Maxwell_5
Dat Vermeer beter is dan Cillessen weet iedereen, maar men hoeft daar niet steeds op terug te komen.
0 0
Arek Milik
Ik heb er echt zin in morgen, dit jaar is het echt een klassieker, waar ik het afgelopen jaren iets minder heb beleeft! Aan alles proef je dat morgen een wedstrijd opzich is. Enkele voorbeelden; Judas komt terug in een hopelijk kolkende ArenA waar hij nachtmerries van gaat krijgen, Vermeer vs Cillessen prestige en de woede die nu heerst onder de Ajacieden mbt het clubhuis, hopelijk gaan we die agressie op die kakkerlakken van ons afspelen.
0 0
Sydneyy
niet
0 0
SNTR
oké
0 0
A Cohen
Deze bejaarde Pieters Graafland gaat nu ook Vermeer al mentaal steunen.
Hij moet nu vertrouwen krijgen.
Ook hij weet en vreest dat "Judas" morgen de kop van Jut is.
En dat heeft hij goed gezien, dat gaat inderdaad gebeuren.
Wij zullen hem ook mentaal een hart "door" de riem steken.

We hebben een liedje gemaakt een meezinger zal ik maar zeggen.
Iedereen kent de tekst al uit z'n hoofd.

We kunnen niet wachten tot wij "op" mogen komen.
De "toppers" gingen ons voor met vele meezingers.
Nu zijn wij aan de beurt samen met "Judas".
0 0
AFCA1510
Brengt alleen maar extra druk met zich mee. Dan graait ie alleen maar meer naast die hoge ballen.
0 0
A Cohen
Daarom moet de druk zo hoog mogelijk worden opgevoerd.
Er moet morgen geschiedenis worden geschreven.
Zie het al voor je de volgende "koppen" in de krant:

Ajax wint klassieker dankzij "falende" Vermeer.

A'dam 25-01-15.
Het Ajaxpubliek keerde zich zondagmiddag tijdens de klassieker MASSAAL tegen de voormalige Ajax-goalie Kenneth Vermeer. Vanaf de tribunes klonk gedurende de wedstrijd oorverdovend Judas Vermeer ipv de lofzang Kenneth Vermeer.
In 1e instantie leek het Vermeer niets te doen en/of koud te laten.
Na de 2e voorzet van links, Kishna omspeelde de zwakke Bhoularouz, ging Vermeer traditioneel op de hoge bal in de fout. Milik was er als de kippen bij om de fout van Vermeer, hij liet de bal weer los, af te straffen. (1-0)
Vanaf de tribunes bleef men "Judas" Vermeer toezingen.
10 minuten later schoot El Ghazi knalhard op doel. Het ogenschijnlijk makkelijk te schot, recht op Vermeer af, werd door hem losgelaten en kwam terecht voor de voeten van Milik. Het was een koud kunstje de 2-0 aan te tekenen.

Trainer Rutten greep hard in en trad op als beschermengel voor Kenneth Vemeer. Mulder nam zijn plaats in en Vermeer werd bij het verlaten van het veld met een oorverdovend applaus de trap af begleid.
Een middag oom nooit te vergeten.

Ajax speelde de wedstrijd verder gecontroleerd uit en 5 minuten voor tijd tekende de goed spelende El Ghazi de 3-0 aan.
Ajax blijft hierdoor in de race om de 5 titel op rij.

R'dam is definitief uitgeschakeld voor de landstitel.
Na 16 jaar nog steeds geen landtitel, daar komt minimaal weer 1 jaar bij.

0 0
huntelaar 9
whahaha als dit echt gebeurd zou ik hartstikke gelukkig zijn
0 0
..::Rootje::..
Achja, velen kijken naar die paar belangrijke reddingen van Judas (sorry, maar na die laatste opmerking van hem, mot ik hem niet meer) de laatste paar wedstrijden, maar als je naar de afgelopen jaren kijkt, zijn ze vrijwel gelijk, op die blunderfiesta van Judas na.
0 0
ck69
vermeer zn top is beter dan Cillessen zn top. Alleen Cillessen maakt eigenlijk nooit blunders en vermeer heeft zo nu en dan clowneske acties
0 0
joodje!
Bij Vermeer zn top vliegt hij nog steeds onder hoge ballen door en heeft hij niet alles klem, zal altijd een onzekere factor zijn in een team
0 0
Arek Milik
Agh blunders die Vermeer begaat zal Cillessen nooit maken. Utrecht-uit anyone! Daarnaast weten we allemaal dat Vermeer geen hoge ballen keeper is. Cillessen natuurlijk geen Penalty-killer, maar dat was vd Sar (in eerste instantie) ook niet. Conclusie Cillessen is beter en constanter!
0 0