'Misschien maakt Milik er wel dertig'

BvdPloeg, 09-01-2015 om 08:19, 9484 views, Ajax TV |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Klaas-Jan Huntelaar denkt nog vaak terug aan zijn tijd bij Ajax. De spits is met Schalke 04 op dezelfde plek neergestreken als de Amsterdammers en dus is het interviewen geblazen met de Nederlandse media. In gesprek met Ajax TV gaat hij in op gemiste landstitels en Arek Milik. 

'Het was een droom die uitkwam om voor Ajax te spelen, ik was altijd al gek van Ajax', kijkt Huntelaar terug. 'Die tijd was heel mooi voor mij; wedstrijden winnen in de ArenA, mijn eerste doelpunt in de Champions League tegen Inter Milaan, de sfeer toen we 2-0 voor stonden, twee bekerfinales gewonnen, de Johan Cruijff Schaal gewonnen en jammer genoeg het kampioenschap één keer op drie punten en een keer op één doelpunt gemist. Ik vind het mooi als Ajax kampioen wordt, maar natuurlijk is het jammer dat je zelf niet hebt gewonnen.'

Nu moet hij het doen met beelden van televisie en bij Ajax ziet Huntelaar in Milik eindelijk weer een spits die doelpunten maakt. 'Hij doet het vooral de laatste tijd heel erg goed, ook bij Polen. Hij heeft de kwaliteiten om doelpunten te maken en dat heeft hij al laten zien. Dat moet hij nu constant een heel jaar laten zien, dan komt het wel goed. Focus je op het voetbal en doelpunten maken, de rest moet je lekker langs je heen laten gaan. Ik kan zelf geen harde beloftes maken dat ik terugkeer, misschien schiet Milik er wel ieder jaar dertig in, dan is daar geen behoefte aan.'

[video]http://www.youtube.com/watch?v=8ThiD5tWxVw[/video]

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bapinho
Leuk interview ook. Zegt tenminste eerlijk zoals het is en doet geen loze beloftes.
Dat interview met zn pa is ook geweldig trouwens van die journalist die niet wist dat het huntelaars vader was.

En iedereen kent natuurlijk de anekdotes dat hij het doelnet in de tuin hetzelfde maakte als de goals in de arena (met rode baan in het net) en dat interview met psv tv toen ie daar nog in de jeugdopleiding zat dat ie een Ajax shirtje van de wand moest halen en voor dat interview er een psv sjaaltje werd opgehangen haha.
Echt een baas.
0 0
Bapinho
Ik was bij die wedstrijd tegen Inter toen, echt geweldige wedstrijd jammer dat het nog 2-2 werd. Zal nooit die duw vergeten van Huntelaar vlak voordat hij scoorde haha. Geweldige gozer Klaas
0 0
ChristianoRonal
Haha, vrouw op de achtergrond wou ook ff wat zien. 1:20 ongeveer.
0 0
Milan93
Ik hoop ook echt dat ze Milik gaan vastleggen, maar ik denk soms ook dat ze dat misschien niet doen vanwege Zivkovic, aangeziend hij een jaar in Jong Ajax aan het systeem moest wennen. Ik hoop toch ondanks dat we Zivkovic hebben gehaald dat Milik onze eerste spits word want dit is DE spits die we al jaren missen. Zodra Milik ook maar een kans krijgt voor het doel is het bijna altijd raak!
0 0
nuff-said
Ik zie ons gwn winnen van schalke hoor. Ze kunnen echt niet beter zijn. Als we niet winnen dan hebben niks te zoeken in europa leaque. Ons positiespel gaat de doorslag zijn ook al hebben we mindere spelers
0 0
3*stars*3
Realistische jongen en een echte fan.

Gister kon hij al namen noemen van jeugdspelers van Ajax A1 (volgens mij heeft ie zelfs abo op Ajax exclusive ;-)).

En nu weet ie ook hoe en wat over Milik want Milik was in Duitsland "geen succes".Zou trouwens mooi zijn als Milik (net als Nouri en vd Beek) te horen zou krijgen dat zijn contract ook verlengd gaat worden.

Zou toch wel rust brengen bij die jongen en een boost geven!
0 0
han23
Contract verlengen? Hij heeft nog niet eens een contract bij ajax!!' Vindt het vreemd dat dat niet geregeld is. Ik denk dat ze toch niet zo onder de indruk zijn van milik.
0 0
Sxndxr
Wie zegt dat het allemaal al lang niet geregeld is, maar dat ze wachten tot Siggy is verkocht? Als Milik wordt gepresenteerd zal de transferwaarde van Siggy alleen maar verder afnemen.
0 0
Ajax27
kijk, dat is tenminste een realistische goeie reactie. \"als milik er ieder jaar 30 in legt is er geen behoefte aan een andere spits\".

Mooi dat hij dit zegt en zo is het ook... als de komende jaren Milik en Zivko als een dolle blijven scoren, waarom zou je dan de Hunter erbij willen hebben?
0 0
Sxndxr
ERVARING! in welke rol dan ook. Een belangrijke nestor voor een jonge groep!
0 0
Ajax27
Daar hebben we BERGKAMP voor. Als een type Huntelaar op dit moment zou komen, zou hij de komende 2-3 gewoon nog praktisch alle wedstrijden spelen en loopt ie de nieuwe talenten dus in de weg.

Als ie over 2 jaar komt.. dan zie ik 'm inderdaad wel in zo'n rol terugkomen. Dan speelt ie per jaar met Europees en bekergeneuzel erbij zo'n 10-20 wedstrijden en fungeert ie de rest van de tijd als verlengstuk van de trainers op het veld en de kleedkamer.
0 0
JesusZoonVanGod
Als Milik en Zivkovic de komende jaren zoveel blijven scoren, dan worden ze in no-time opgepikt door clubs uit het buitenland. Klaas kan dan mooi een jaartje of 2 als tussenpaus fungeren en nieuwe jonge aanvallers bij de hand nemen :-).
0 0
Roydk
Zeer mooie reactie van The Hunter geen loze beloftes maar is altijd welkom natuurlijk. Intussen heeft QPR interesse in Alexandre Pato transfervrij, optie Ajax? aangezien Marc netto op de centjes let en weer een mooie springplank is naar de rest van Europa en Ajax kan dan wat centen verdienen.
0 0
JesusZoonVanGod
Tweede alinea, laatste zin, even aanpassen :-).
0 0
BvdPloeg
Koffieeee! ;)
0 0