Huntelaar genoot van Ajax A1 tegen Barça

BvdPloeg, 08-01-2015 om 18:37, 12803 views, VI |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Klaas-Jan Huntelaar volgt Ajax nog op de voet, zo blijkt uit een vraaggesprek tussen hem en Voetbal International. De spits bereidt zich met Schalke 04 in Qatar voor op de tweede seizoenshelft en daarbij is Ajax zaterdag de oefentegenstander. 

'Ajax heeft in de Champions League een paar goede duels gespeeld, het is een interessante tegenstander voor ons', kijkt Huntelaar eerst vooruit naar de wedstrijd van zaterdag. 'Ajax wordt steeds jonger, in mijn tijd hadden we Jaap Stam, Edgar Davids en Gabri. Maar ook Schalke 04 heeft nu een jonge ploeg. Veel jonge jongens zijn ook mee naar Qatar, en daarvan is vijftig procent uit eigen jeugd. Gemiddeld zijn we wel ouder dan Ajax.'

Daarna is het tijd om Ajax te analyseren. Huntelaar blijkt een kenner te zijn. Davy Klaassen en Anwar El Ghazi krijgen complimenten. 'Maar ook bij de jeugd vallen me spelers op. Ik heb de A1 nog zien spelen tegen Barcelona. Terry Lartey Sanniez vond ik goed en verder Robert Muric en Vaclav Cerny op de vleugels. En Donny van de Beek, Abdelhak Nouri en spits Zakaria El Azzouzi.'

Tot slot kijkt Huntelaar nog even naar de titelrace in Nederland, die tussen Ajax en PSV lijkt te gaan. 'PSV heeft een aardig team staan. Maar met een verschil van vier punten is alles nog mogelijk. Laat de druk maar bij PSV liggen, dan wordt Ajax hopelijk kampioen.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
flavente
Deze ajacied verkiest ook gewoon 2 jaar extra schalke boven ajax. Geld belangrijker dan liefde. Terwijl er al genoeg op de bank staat. Geldt niet alleen voor huntelaar, maar ook vdv, sneijder, heitinga zullen ten allen tijde voor het geld kiezen. Ik hoef ze niet meer terug op 34 of 35 jarige leeftijd. De enige die ik echt zie terugkeren is Suarez. Zelfs ajax me niet wil, kom ik terug.
0 0
Ajax27
haha gast man doe niet zo ongelukkig... je doet net of Huntelaar een jongen van de club is.

is gewoon een goede spits die iets later pas is doorgebroken waardoor ie pas op zn 22e bij ajax kwam en toen ie 25 was vertrok ie naar Real.

hij is ondertussen al aan zn 5e jaar bij Schalke bezig...
0 0
S90AjaxNwh
Een echte realist ben jij. Je hebt er echt een goeie kijk op zeg. Eerst nadenken voordat je iets typt..
0 0
DaniAjax
Hou op man, elke spits zou, als hij het fysiek nog aankan, twee jaar langer door willen spelen bij een club als Schalke. Ajacied of niet.
0 0
flavente
Schalke betaald meer!
0 0
flavente
Ajax mooiste club vd wereld!
0 0
afcaafca
-)--&+&))
0 0
knd14
0 0
huntelaar 9
lekker veel tekst ;)
0 0
army
precies D, laat de druk maar bij pisvee liggen, dan wordt onze ajax kampioen, ZEKERS
0 0
AjaxD1986
Eindelijk een echte kenner over onze jeugdopleiding aan het woord! Eat that!
0 0
huntelaar 9
baas! over 2 jaar gewoon halen
0 0
afca patrick
Haha mooi om te zien dat hij zelfs de A1 van Ajax volgt. Denk niet dat veel oud-ajacieden dit doen hoor. Des te mooier dat Klaasie dit wel doet. Baas!
0 0
RuudRuud
Hij houdt alvast in de gaten met welke spelers hij in afzienbare tijd zal gaan samenspelen
0 0
Onpartijdig
Huntelaar is echt een koning. Ken weinig spelers uit buitenlandse competities die in interviews grotere ajax-fans lijken dan "The Hunter". Ook Heitinga is een echte ajacied, maar dat Huntelaar dit zelfs weet van de A1, dat zegt veel.
0 0
IslandBwoy
Baas
0 0
Rayno95
Baas-Jan Huntelaar!! =D
Over 2 jaar terughalen :)
0 0
jeugdgaatvoor
Huntelaar gewoon over 2 jaar halen.
0 0
Avontia
Zeker een goed idee, waarschijnlijk wil hij dat zelf ook. Dat idee begin ik althans steeds meer te krijgen. Hij volgt Ajax nog steeds helemaal en heeft zijn contract met maar 2 jaar verlengt. Ik vraag me alleen wel af of dat niet de groei van Zivkovic gaat drukken.
0 0
jeugdgaatvoor
Dat moeten we dan allemaal maar zien. Maar hij zal zeker van een ervaren spits kunnen leren.
0 0
FrankieBovenaan
Held
0 0
3*stars*3
Opgeleid bij De Graafschap/PSV maar hijs een echte Ajacied.
Durf te wedden dat VDV niet eens weet wie Nouri en V.d Beek zijn!
0 0
ibrahendriks
The Hunter vergeet niet waar hij groot geworden is,en volgt zelfs de A1. Een verademing zo n echte Ajacied.
0 0
ibrahendriks
Kijk ,zo kan het ook, mooi van the Hunther.
0 0
mvh
Leuk dat ie Sanniez er uit pikt
0 0