"Babel moet egoïstischer zijn"

Ajax Showtime, 20-06-2007 om 08:39, 2017 views, Voetbalprimeur.nl |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

In zijn dagboek op knvb.nl schrijft Foppe de Haan dat Ryan Babel als spits egoïstischer moet zijn. Toch meent De Haan dat de onzelfzuchtige Babel voor Jong Oranje "heel belangrijk" is.

De Haan vergelijkt in zijn 'blog' Babel met verschillende spitsen waarmee hij bij Heerenveen en Jong Oranje gewerkt heeft. Kees Kist, Ruud van Nistelrooy en Klaas Jan Huntelaar passeren de revue.

Over Ryan Babel zegt Jong Oranje's bondscoach: "Ryan scoort wat minder dan Klaas Jan, maar is in dit team tijdens dit EK ook heel belangrijk. Ryan is een bescheiden jongen. Voor een spits mag hij wel wat meer egoïstisch zijn."

Toch zijn er ook lovende woorden over de 20-jarige Ajacied. "Hij is een intuïtieve speler die nog veel moet leren. Het is een jongen met enorme capaciteiten. Ryan heeft een aardige techniek en is heel snel en explosief."

Over de samenwerking tussen Babel en Rigters is De Haan erg positief. "Samen met Maceo Rigters vormt hij een goed duo. Zij vullen elkaar goed aan." Babel scoorde tijdens het lopende EK -21 één keer en had een aandeel in de twee treffers van NAC'er Rigters.


  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
godlike
Bullshit.. Foppe je bent een prachtkerel.. maar bij Ajax moet hij gewoon mee voorzetten op Huntelaar geven.. dan gaat hij vaak teveel zelf naar binnen toe.. hij moet meer voorzetten verzorgen!
0 0
Stammie
nog egoïstischer?
0 0
Jowen
ik vind het een prima speler, maar krijgt soms te veel lof naar mijn gevoel.
0 0
Kenneth127
Jep... Babel is al te egoïstisch...

Soms ook gewoon wachten tot de 2e man aansluit...

Babel vind ik persoonlijk geen bijzondere speler..
0 0
Albertoo
ik vind babel al redelijk egoistisch,
als je egt 4 man voorbij gaat , DAN AFGEEFT en Huntelaar laat scoren
DAN BEN JE PAS EEN GOEIE maar wat ie nu doet gaat hij de 5e ook nog opzoeken > soms voorbij en dan is t boem en over
0 0
milomartijn
hij is nog jong moet nog veel leren
en hij moet sterker en gemeen worden
0 0
Replup
Babel egoïstischer zijn? Ik heb me afgelopen seizoen zitten ergeren aan hem dat hij zijn medespelers zo vaak oversloeg en zelf voor de aktie ging. Vaak een actie te veel. Dus hoeveel eooïstischer moet hij nog worden dan? Laat hem alsjeblieft meer samenspelen met anderen. PS. Ik zeg hier niet dat ik hem een slechte speler vind. Voordat ik daarop reacties krijg.
0 0
DeftonesJP
Rigters raakt ook een keer een paar ballen. Bij nac heeft ie niks laten zien en hier wordt ie opeens bejubeld. Babel scoort toevallig twee wedstrijden niet na een ietwat enthousiaste opmerking over topscoorder worden en hij kan opeens niet meer voetballen en hij moet weg bij Ajax. Het oppurtunisme heerscht weer hier......
0 0