Keizer weg bij Peter R. de Vries

KoenWeijland, 19-11-2014 om 10:53, 9491 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Piet Keizer beëindigt zijn samenwerking met misdaadjournalist Peter R. de Vries. Dat meldt de befaamde buitenspeler, die in de jaren zeventig furore maakte bij Ajax, aan Algemeen Dagblad. 

Keizer werkte als technisch adviseur voor het kantoor van De Vries. 'Het gaat om een zakelijk verschil van inzicht, maar tussen ons persoonlijk is er niets aan de hand', laat de oud-prof weten. 

Volgens de misdaadverslaggever zijn financiën de reden voor het stoppen van de samenwerking. 'We zijn een jong bedrijf, willen de kosten zo laag mogelijk houden om het zo lang mogelijk vol te houden. Piet kon aandelen krijgen of in de winst delen, maar hij wilde per direct per klus betaald krijgen. Voor een gezonde bedrijfsvoering is dat geen goede zaak. Dus hebben we afscheid van elkaar genomen. We hadden het graag anders gezien maar gaan voor de lange adem.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
nuff-said
@ cruijffthebest1. AS is geen site waar iedereen voor zwarte piet is. Dus ik weet niet wat je probeert te bereiken met je uitspraken hier. En omdat ie tegen cruijff is maakt em tog geen kwal? Hij zal vast genoeg andere kwaliteiten die em tot een kwal maken maar niet op basis van deze dingen.
0 0
Am*dammer
nah.. hij heb wel een verfrissende kijk op het hele zaakwaarnemer gebeuren.. wil jonge spelers op een goede manier begeleiden zonder gelijk te willen cashen zoals veel van de andere "zaakwaarnemers".. en als jonge voetballer lijkt het me niet verkeerd om hem naast me aan de onderhandelingstafel te hebben..
0 0
zuidzuid
Met vrienden moet je wandelen...niet handelen...
0 0
Sander020
Ik vind Peter een heel enge vent miskwal eerste klas.
0 0
Cruyffie
Eens. Het is dat ie qua misdaad aan de 'goede' kant van de lijn staat. Heb altijd het gevoel dat ie met zijn karakter een hele grote meneer in de onderwereld zou kunnen zijn. En van voetbal heeft ie duidelijk geen verstand, maar wel een zeer sterke ongenuanceerde mening. Exact de definitie van domheid. En ook nog eens de verkeerde kant kiezen tijdens de refolutie :)
0 0
zuidzuid
Dat vinden een hoop mensen volgens mij. Qua journalist best goede dingen gedaan maar slaat door in zn mening geven met alles.
0 0
Sander020
Heb je gelijk in, als ik aan peter denk moet ik altijd aan dit moment denken:D

https://www.youtube.com/watch?v=rEJARbqV0m4
0 0
zuidzuid
haha ik dacht aan die spermadruppel van christel Ambrosius. Ik snap best dat die man een mening heeft en zolang programmas als RTL late night (waardoor die nare Tan gelukkig niet meer te zien is bij fox) en Boulevard hem een podium geven gaat ie zelf denken dat wat ie zegt ook nog interessant is.
0 0
3*stars*3
Ahah voordat ik klikte zag ik die trap onder z'n kont al voor me.

0 0
waynelove
die steve brown spoort toch gewoon niet.. hij wilt de hele tijd peter ontmaskeren als wraakactie. maar heeft die uitzending aan zich zelf te danken.. gewoon een crimineel.
0 0
3*stars*3
Was kwestie van tijd.....
0 0
AFCACBS410
Ga lekker boeven vangen de Vries...voetbalwereldje zit niet op jouw betweterige gezeik te wachten!
0 0