Doelpunt van oktober: Van de Beek

KoenWeijland, 08-11-2014 om 16:15, 3623 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het doelpunt dat A-junior Donny van de Beek deze maand maakte tegen Sparta Rotterdam, is verkozen tot Doelpunt van de maand oktober van Ajax TV. Daarmee liet de blonde middenvelder Kolbeinn Sigthórsson en Arek Milik achter zich. 

Het fraaie spitsendoelpunt dat Milik maakte tegen Go Ahead Eagles eindigde op de tweede plek, terwijl Sigthórssons goal tegen FC Twente de derde plek toebedeeld kreeg. Tegen de stift van Van de Beek tegen de leeftijdgenoten van Sparta A1 konden de spitsen van het eerste elftal echter niet op.

'Het is een hele mooi beker natuurlijk, hartstikke mooi. Ik vond het zelf ook wel de mooiste van deze maand. Heel mooi dat ik zo veel stemmen kreeg. Ik liep net iets binnen de zestien en zag de keeper net iets voor zijn doel staan en stiftte de bal over hem heen', zegt een glunderende Van de Beek tegenover televisiestation Ajax TV, dat hem de prijs overhandigde. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Godenzoon88
Schitterend doelpunt!
Dat siggy erin staat moet te maken met een pity vote ofzo
0 0
trodat4030
Verdiende hem vorige maand eigenlijk ook al met die stift tegen PSG. Het is dat v Rhijn juist de winnende maakte in een bar slechte pot tegen de aartsrivaal en ook nog eens tegen 'onze' Kenneth.. Was dat de 4-0 geweest tegen Dordrecht, had hij niet eens een keus geweest in de top 10.. Maar goed, in mei 95 zou de punter van Patje ook de goal van de maand (of zelfs vh jaar) geworden zijn, men kijkt (te vaak) niet naar de schoonheid, maar naar de importantie vd goal..
0 0
joodje!
Dat draagt imo ook bij aan de schoonheid van een goal
0 0
0164Snickel
Terecht, was een klasse doelpunt.
0 0