De Jong: 'Heb genoten van Ajax'

KoenWeijland, 07-11-2014 om 17:36, 10530 views, ELF | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

SC Cambuur-trainer Henk de Jong was woensdagavond onder de indruk van Ajax. De landskampioen tikte FC Barcelona in de eerste helft van de mat en ondanks eerdere uitspraken is de coach van de Friezen niet te beroerd zijn complimenten aan de Amsterdammers te geven. 

De Jong zag de Champions League-wedstrijd thuis op de bank. 'Ik heb voor de tv zitten te genieten. Zeker in de eerste helft heeft Ajax het heel goed gedaan en hadden ze meer verdiend. In Europa ben ik altijd voor Nederlandse clubs, dus het is jammer dat ze geen punten hebben gepakt', vertelt hij aan ELF Voetbal. 

De complimenten van de trainer van Cambuur worden door hemzelf direct weer gerelativeerd. Hij wil met zijn ploeg nog altijd 'gewoon' voor de winst gaan tegen de huidige nummer twee van de Eredivisie. 'Het is gewoon één van de 34 wedstrijden, dus ook nu moeten we brutaal zijn en er vol op klappen. Dan is de kans dat je wint een stuk groter. We gaan met alles wat we hebben voor drie punten', besluit hij. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
020Ajacied020
Een trainer van Eredivisie kan meer positief zijn dan sneuver snor en verg.
0 0
RuudRuud
Lijkt mij best een aardige vent, maar hij kan alleen z'n muil niet houden. Afgelopen twee weken zijn volgens mij al 3 of 4 berichten over hem gepost hier
0 0
Mini
... En wie z'n schuld is dat? Die van hem of de journalist?
0 0
..::Rootje::..
Dit keer wint Ajax wel gemakkelijk. Team heeft ondanks nederlaag een goed gevoel en willen de week goed afsluiten.
0 0
020Ajacied020
Een trainer van Eredivisie kan meer positief zijn dan sneuver snor en verg.
0 0