Blind: 'Deze club is veel groter dan Ajax'

LeonardoAjaxx, 19-10-2014 om 08:36, 11109 views, MUTV |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Daley Blind vergelijkt in gesprek met Manchester United TV zijn huidige werkgever met Ajax en de verdediger annex middenvelder ziet met name dat United veel groter is dan de Amsterdamse club. ' 'Natuurlijk, Ajax is een grote club, maar United is wereldwijd bekend.'

'Er zijn natuurlijk verschillen. Deze club is veel groter dan Ajax', zegt de international in gesprek met MUTV. 'Natuurlijk, Ajax is een grote club, maar United is wereldwijd bekend. Er is hier meer druk, maar het is net als in Nederland: als je een wedstrijd niet wint, dan gaan mensen klagen.'

'Het grootste verschil is dat Manchester United overal ter wereld bekend is, we zijn zo'n grote club', gaat Blind verder. 'De Premier League is een groot verschil met betrekking tot de atmosfeer en de stadions, dat is wat ik heel erg leuk vind. De Premier League is groter, het is moeilijker en het is sneller en ik ben ontzettend opgewonden voor elke wedstrijd. Zeker de thuiswedstrijden, het is gaaf om het veld van Old Trafford op te lopen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
amthree
Hun hebben een betere competitie, wij hebben meer europese bekers meer landstitels en nog meer andere bekers. wie is er dan groter?
0 0
now-or-never
niet chique van blind. op dit moment heeft ie gelijk maar niet qua historie. maar dat weet de snotneus waarschijnlijk niet.
0 0
JPC40
hij zal denk ik het omvang van de stadion en aantal bezoekers die in de stadion passen bedoelen denk ik en zij beleven hun voetbal wat meer dan wij hier.
0 0
JPC40
De Engelse hebben meer inwoners , dus meer kijkers , en zij houden van wat meer snelheid , niet altijd mooi om naar te kijken , maar Nederland speelt nu eenmaal heel erg sloom .
0 0
TikkieTerugJaap
Ja we weten het nu wel met Blind, gooi dit lekker bij voetbalnieuws.
0 0
Mokum_32
Ooja ?.. wij spelen anders cl hoor
0 0
MosesD
Jep, altijd 3 thuis- en 3 uitwedstrijdjes.
0 0
Cobrakai
Wij spelen wel in CL . Ons avontuur eindigt ook in poule fase✌️ Man utd eindigt altijd bij de laatste 8 of 4
0 0
de-Ajacied
maar dan in de Euroleague
0 0
Cobrakai
maar ik bedoel na 6 wijdstrijden staan we toch 3e dan eindigt ons CL..
Europa leauge is niks man :P
0 0
Hoi.
ja, WIJ wel :p
0 0
Rayno95
Valt ook wel weer mee, de competitie is groter, Ajax is ook wereldwijd bekend.
0 0
4xbestevaneurop
Ajax niet wereldwijd bekend? Is dit een grap van hem of staat er echt een - voor zijn IQ? Al meer dan 40 jaar is Ajax wereldwijd bekend en geliefd. Werkte jaren in een hotel en je wil niet weten hoeveel buitenlandse toeristen een magische band hebben met Ajax ( en Mokum). Oke we hebben geen Cruijff meer in ons elftal en we tikken niet meer zoals in midden jaren '90 maar als wij tegen PSG spelen hoe worden wij dan genoemd? La légendaire (contre les nouveaux riches) .Wij zullen altijd legendarisch zijn zonder ooit het grote geld gehad te hebben. Wie was de baas op Old Trafford toen Ajax daar speelde? Zowel op het veld als op de tribune? Ajax is wereldwijd net zo geliefd als Amsterdam en onze grote meesters Rembrandt en van Gogh, jammer dat een echte Ajacied dat na 20 jaar Ajax nog niet weet. Vraag me af of een andere trainer je ook naar United had gehaald. Succes met prijzen winnen Daley! Wedje leggen dat je bij ons meer hebt gewonnen dan in je de komende jaren bij United gaat doen..
0 0
MichelAngelo66
Meer gelijk kan je niet hebben.

Snap dat stomme gelul van die spelers over hun oude club sowieso toch niet. Slijm gewoon door je huidige club op te hemelen, maar hou je kop over je ouwe club. Daar heb je alles aan te danken. Hersenloos.

En inderdaad, de connectie papa Blind van Gaal zorgt er voor dat je daar staat. Als je het waarmaakt doe je het knap, maar zegt het ook wat over het werkelijke niveau. Iedereen doet altijd zo hoog op van die teams, maar ze drijven meestal op enkele echte goeie, de rest loopt mee in de stroom.
0 0
boye04
17,5 mln WTF!! Hij is voor veel te veel geld weggegaan want eigenlijk was hij maar 5/6 mln waard. Zo realistisch moet je zijn. Dankjewel Van Gaal door met het WK zijn prijs flink op te krikken. Daarom moet je als club nooit maar dan ook nooit spelers halen die op een WK/EK schitteren. Dat is een moment opname. Bekijk hoe ze het in de competitie doen en geef daar je oordeel over. Kijk maar naar Drenthe, BMI, De Vrij, Blind, Charisteas etc. Zo goed zijn die niet.
0 0
Warrior
Doet Blind het dan slecht daar? Volgens insiders niet, maar jullie reacties slaan nergens op. Alweer beledigd door een speler die zijn mening geeft? Natuurlijk is United veel groter dan Ajax, en natuurlijk is de competitie daar veel moeilijker en beter, dat weet een kind. Hij zegt niks verkeerds over Ajax. Hij heeft het bij Ajax 1 of 2 seizoenen goed gedaan en verkocht voor heel veel geld. Wat wil je nog meer?
0 0
boye04
Blind is alleen goed wanneer hij veel ruimte heeft en dat krijgt hij in Engeland. Dan kan hij zeer goed voetballen, maar zet hem onder druk en hij faalt hopeloos. Dat hebben we vaak genoeg kunnen zien zowel bij Ajax als Oranje. Jij komt meteen weer beledigd zijn omdat hij iets verkeerds zegt over Ajax. Dat is pas grote onzin. Of wil jij zeggen dat je Blind 17,5 mln waard vond vóór het WK? Nee dacht het niet en als je dat wel dacht dan spoor je niet. Maarja jij denkt blijkbaar dat Ajax niet wereldwijd bekend is...
0 0
Van Reenen
Voor zo'n constatering hoef je geen voetballer te zijn. M.U. heeft veel meer poen, heeft een vele male grotere begroting dan Ajax en is beursgenoteerd met een hogere beurskoers. Maar wat Ajax in het voetbal bereikt heeft, kan United niet aan tippen! Dus Daley, dimmen met dit onnozele gelul.
0 0
ST
Ajax heeft meer europacups dan Man Utd :)
0 0
Zaeyx
Nog een jaartje of 5 (of laten we 10 zeggen voor de zekerheid) en dan heeft de hele wereld het weer over Ajax. Wellicht is Daley tegen die tijd teruggekeerd op het ouwe nest om de jonge garde aan de hand te nemen net zoals Blind senior dat ooit deed. Dat zou nog eens een verhaal zijn.
0 0
ST
Dream on zou ik willen zeggen, maar laat ik er "hoop dat je gelijk krijgt" van maken.
0 0
Zaeyx
Hehe, heb je het dan over het eerste of tweede deel van mijn post?
0 0
MankeNelis
Ze hebben meer poen dat is alles
0 0
de-Ajacied
Wat een slijmbal over de rug van Ajax.
0 0
redfella
Manchester United zuigt
0 0
GeborenAjacied
Joh
0 0
ajaxmening
Zoiets van daar wonen meer mensen, dan in Nederland. Alleen is die club die veel kleiner is wel groter in het behalen van Europese overwinningen.
0 0
3*stars*3
Aan ene kant is jammer dat Ajax een NL club is want dat heeft z'n beperkingen (sportief en financieel).

Het is vaker geroepen maar een competitie met een;Anderlecht, Brugge, Luik en Genk erbij maakt het sterker.

Volgens mij gaat FIFA ook niet moeilijk doen omdat in MLS ook Canadese club meespeelt met de USA teams.
0 0
MarcoWatcher
In het verleden
0 0
ajaxmening
Zeker toen het nog alleen via voetbal kon gaan en niet via het kopen, maar dan toch heeft Ajax ook vandaag veel meer bereikt
dan United.
0 0
ajaxmening
Zeker toen het nog alleen via voetbal kon gaan en niet via het kopen, maar dan toch heeft Ajax ook vandaag veel meer bereikt
dan United.
0 0
Benthe97
We missen je man!
0 0
Bram080306
Kom terug daley!!!
0 0