[Update] AFCA SC steunt Ajax inzake PSG

basdew92, 15-10-2014 om 16:56, 14194 views, Ajax.nl | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

PSG heeft Ajax, in een vooroverleg voor de het treffen tussen de beide beide clubs op 25 november in Parijs, laten weten dat het restricties overweegt tegen de Amsterdamse uitfans. Het betreft een eventuele vermindering van het aantal kaarten voor Ajacieden en mogelijk zelfs een verplichte vervoersregeling. 

Op de site zegt Ajax er zelf het volgende over: 'Ajax heeft in dit overleg aangegeven aanspraak te willen maken op het volledige contingent kaarten, met vrij vervoer, dat conform de UEFA reglementen is voorgeschreven (5% van de stadioncapaciteit). Aangezien de lokale autoriteiten in de positie zijn om aanwijzingen te geven die de UEFA reglementen overstijgen, is het op dit moment nog onzeker hoeveel kaarten Ajax kan verkopen. 

Of het wat betreft deze restricties echt zo'n vaart zal lopen valt nog te bezien, in ieder geval zal er binnenkort meer nieuws komen: 'De verwachting is dat er binnen twee weken meer bekend wordt. Ajax zal de kaartverkoop daarna zo spoedig mogelijk starten', aldus Ajax.

Update 16.57 uur
De AFCA-supportersclub meldt dat het de gang van zaken rondom PSG-Ajax scherp in de gaten houdt: 'Wij zijn altijd voor een zo supportersvriendelijke manier van het bezoeken van voetbalwedstrijden waar ook ter wereld. Wij houden dan ook de berichtgeving omtrent deze wedstrijd nauw in de gaten. Wij steunen Ajax in haar eisenpakket welke zij heeft neergelegd. Als er nieuws is, melden we dit zo spoedig mogelijk!'

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Tifosi
Ik denk dat ze juist beter de volledige capaciteit kunnen gaan benutten. Als er mensen buiten de boot vallen die al een kaartje voor trein of vliegtuig hadden, komt er juist rotzooi in de stad.
0 0
Jilt
Als het maae geen combi wordt. Kaart lukt wel maar heb de trein en het hotel al geboekt haha
0 0
SNTR
Hoeveel betaal je voor beide en waar heb je geboekt? Wij zijn nog zoekende namelijk
0 0
Jilt
0 0
mvdk
PSG is gewoon bang voor Ajax. Daarom willen ze ons zo veel mogelijk dwars zitten.
0 0
SNTR
bang op wat voor manier? Bang in de vorm van confrontaties? Ik dacht dat jij zo fel tegen provocaties was, dus in principe kun je jezelf nu ook een waarschuwing geven. Bovendien staat er bij je naam niet 'moderator'. Hoe weet ik dat je me niet zomaar zit te trollen?

Maarja on-topic: Dit zou echt een naaistreek zijn man. We hebben nog nooit iets met die stokbroodvreters gehad. Alleen die uit Lyon.
0 0
mvdk
Bang op de manier dat ze wel eens van Ajax zouden kunnen verliezen. Ajax stunt de laatste jaren behoorlijk tegen grote ploegen en wanneer ze minder supporters meekrijgen zal het natuurlijk minder support krijgen. Misschien een beetje ver gezocht hoor, maar het zou me niet verbazen.

Over jouw bovenstaande opmerking: Mijn reactie heeft dus niets met provocatie te maken. Ja, ik heb jou een waarschuwing gestuurd wegens een aantal scheldwoorden en wegens provoceren in het 'Nouri' topic. Er zijn hier ook mods zonder icoon, waaronder ik. Wij proberen de site zo netjes mogelijk te houden en proberen daar dan ook hard aan te werken.
0 0
SNTR
Nou goed zo ik zou zeggen solliciteer bij VZ. Ik ben hier heen gegaan door die censuur daaro. Krijg je hier dat ook al. Om mesjogge van te worden ouwe
0 0
mvdk
Nou ik denk dat er hier wel een stuk meer toegelaten wordt dan bij vz zeg... Er zijn nou eenmaal grenzen en wanneer je je niet aan de regels houdt wordt je daarop gewezen.

Voor verdere vragen of opmerkingen verzoek ik je om een privébericht te sturen, zodat we dit topic ontopic kunnen houden.
0 0
020AFCA
Ik kan me Auxerre uit van een aantal jaar terug nog herinneren. Daar werden we ook als vee behandeld hoor. De ME stond daar met traangasgranaten voor het uitvak te wachten totdat ze een reden vonden om los te kunnen gaan.
0 0