'Had geen rekening gehouden met debuut'

JipVR, 23-09-2014 om 16:43, 8486 views, Voetbal International |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Diederik Boer zal op zijn verjaardag onder de lat staan bij het bekerduel tussen JOS en Ajax. De sluitpost wordt woensdag 34 en vindt het niet vanzelfsprekend dat hij op zijn verjaardag zijn debuut voor Ajax 1 gaat maken.

'Toen ik van PEC naar Ajax ging, zei Frank de Boer dat het de bedoeling was dat ik in de beker zou gaan spelen. Maar dat geeft natuurlijk geen enkele garantie, want als ik er op de training niets van had gebakken, had ik er morgen echt niet in gestaan. Ik hield er dus geen rekening mee', aldus Boer tegenover Voetbal International.

De goalie stond tussen 2001 en 2014 maar liefst 297 competitieduels onder de lat bij zijn voormalig werkgever PEC Zwolle. Afgelopen transferperiode tekende Boer een driejarig contract bij Ajax, nadat de Amsterdammers tweede doelman Kenneth Vermeer aan Feyenoord kwijtraakte.

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxinho
Dat is mooi voor hem!

Ik hoop dat hij ons naar de finale kan brengen.
Met de ervaring van PEC heb ik daar wel vertrouwen in.
0 0
Eric Ajax
Dus Boer vindt zelf dat hij er niets van bakt met de trainingen??!!
0 0
ChristianoRonal
Het staat er inderdaad wel wat kut... ik moest ook even twee keer lezen en toen stond dat er nog steeds. Heeft ie vast niet zo bedoeld :p
0 0
De_Realist
Ik vind het hartstikke mooi dat hij zo blij is om bij ons grote Ajax te zijn. Persoonlijk had ik op zijn leeftijd denk ik gewoon voor een basisplaats bij PEC gekozen, alhoewel...
0 0
insectenverdelg
Je moet het anders zien. Boer heeft er 9 of 10 jaar Zwolle op zitten ongeveer in de basis. Veel in de eerste divisie, ook wat in de eredivisie. Dus om nog is als 2e keepeer bij een echte grote club te spelen is toch wel een uitdaging. Daarnaast zometeen maakt hij per abuis zomaar zijn CL debuut als Cillessen geblesseerd is. wie m dat 3 jaar geleden had gezegd had ie waarschijnlijk voor gek verklaard.

Dan heb je ook nog is het punt dat Boer bij Zwolle nooit de echte jackpot heeft verdiend. Sterker nog als hij een ton gemiddeld in die 9 jaar per jaar heeft verdiend, denk ik dat het veel is. Niet slecht natuurlijk, maar hij is echt niet voor de rest van zijn leven binnen. Als je nu de kans krijgt om waarschijnlijk het 3 of 4-voudige daarvan te verdienen per jaar, en dat 3 jaar lang, kan je dat als Boer zijnde bijna niet laten schieten. dat maakt nog al een verschil natuurlijk.

dus uit sportief vlak kan ik het best begrijpen, maar uit financieel perspectief kon hij bijna niet anders.
0 0
De_Realist
Ik het met je eens, daar doelde ik ook op met "alhoewel", waarschijnlijk krijgt hij hier stukken beter betaald als bankzitter, dan maar een klein aandeel hebben in mogelijke prijzen maar wel financiële zekerheid voor de toekomst hebben.
0 0
AFCAjappie
Wat een onzin. Hij heeft al zat wedstrijden voor PEC erop zitten. hij zegt zelf ook dat het halen van de beker en de jc schaal het toppunt is voor pec. Morgen word ie al weer 34 dus dan is het toch prachtig om dalijk te zeggen dat je op de bank in camp nou hebt gezeten en misschien nog een landstitel binnenhaalt ook?
0 0