Vermeer: 'Heeft hij nog nooit gedaan'

LeonardoAjaxx, 21-09-2014 om 17:28, 17420 views, FOX Sports |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Kenneth Vermeer was enorm teleurgesteld na afloop van de verloren Klassieker tegen Ajax. De doelman verloor tot nu toe alle duels in het shirt van Feyenoord: na Willem II en Sevilla nu dus ook van zijn oude werkgever. 'Teleustelling. Ze hadden helemaal niks te vertellen.'

Vermeer kon niet geloven dat Ajacied Ricardo van Rhijn op die manier scoorde. 'Ze krijgen één vrije trap en die schiet hij zo in. Dat heeft hij nog nooit gedaan.'

'In de tijd bij Ajax gingen ze vaker over en naast', doelt Vermeer op de schietkwaliteiten van Van Rhijn. 'De bal was onhoudbaar.'

Volledige interview met Vermeer bij Fox Sports.

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JK Hoentelaar
Kan zijn, Kenneth, maar met jou bij ons op goal had Ajax gister iig niet gewonnen...
0 0
bansie
Quote Frank:
"De Boer, die zelf ook over een uitstekende traptechniek beschikte, roemde de snelle vorderingen bij zijn vleugelverdediger. 'Hij heeft door al die trainingen nu een veel vastere trap gekregen. Afgelopen vrijdag heb ik zelf met hem ook nog even op vrije trappen geoefend. Daar waar hij vroeger acht van de tien keer naast of over schoot, waren er nu negen van de tien schoten op het doel".
Dus puur een constatering van Vermeer. Dat hij verrast was is alleen maar positief voor ons.
0 0
afct
Ik snap die gast niet echt verlies je ook hersencellen als je bij die club voetbalt ofzo.
Wil hij nou eigenlijk zeggen dat hij maar gewoon stil in de goal bleef staan omdat van rhijn niet kan schieten ?
Volgens mij kun je dan dus niet keepen haha
0 0
lorenz00
Heerlijk die zure kop haha en heerlijk die bittere reactie over vRhijn, wat laat hij zich kennen. haha, dit is wraak en goed ook. Mooi om te zien dat het zo aan hem vreet.
0 0
army
ik snapt die gozer niet, hij wilt gaan 2e keeper meer achter cillissen , maar wat denkt die, dat die 1e keeper blijft bij die kakkers? echt niet, die rat is een goeie 2e keeper en hij is geboren om 2e keeper teworden geen 1e keeper
0 0
Sazzz
Wat een kleine sneue reactie van Vermeer dit. Lekker collegiaal! Effe nog Van Rhijn dissen, waar je beter complimenteus had kunnen zijn. En wat beter in de spiegel kijken, want deze bal, hoe mooi ook, mag er van die afstand niet in.
0 0
A Cohen
Ajacieden, zo denigrerend spreekt "onze" Kenneth over zijn ex-ploeggenoot Ricardo van Rhijn.
Was de bal onhoudbaar of was het gat zo groot waar Ricardo 'm in schoot?

Dit is de bonus die meneer Vermeer nog te goed had na zijn vertrek naar z'n nieuwe werkgever.
Heel fijn zo'n basisplaats diep in de eredivisie.

Ik vraag mij af wanneer meneer Vermeer afscheid komt nemen in de Arena?
Ik kijk daar naar uit........en velen met mij denk ik.

Zo'n afscheid op het veld is toch wel gratis hoop ik.
Glaasje water erbij na afloop om z'n mond te spoelen.
En dan snel weer wegwezen ri. "zuid".

A. Cohen
0 0
gi0vanni
Ik vind dat hij een geweldig afscheid verdient. Stel je voor dat je in dat team van Feyenoord zat! Zo'n straf wens ik Vermeer niet toe want kom op, er zijn grenzen!

Dus een geweldig afscheid voor hem en daarna terug naar het bankje. Want nog een paar x verliezen en dan zegt Rutten: Jongens de opstelling: Vermeer rechtsBANK.
0 0
Indy
Kenneth, je bent uit vrije wil deel geworden van een club aards-losers. Je gaat nog veel en veel meer ellende meemaken, kerel. Deal with it!
0 0
Onpartijdig
Toen ik de tekst las, dacht ik dat hij het meer met een knipoog zei. Maar hij zei echt uit frustratie dat Ricardo hem eigenlijk altijd naast schiet. Aan de ene kant lekker om die frustratie te horen, aan de andere kant doet het ook pijn.
0 0
Ruff Rhythim
Nu ik er zo over nadenk na dit interview is mijn hele gevoel over een echt Lucky overwinning in een klap overgeslagen in een gevoel van: "rot maar mooi op, lekker voor je, heerlijke overwinning, da-aaag"
0 0
flasher93
In de tijd bij Ajax gingen ze over en naast.... Dat is natuurlijk zo lang geleden.... Naja hij herhaalde de vragen niet allemaal gelukkig dit keer. Hij is echt een droge gast en hij lijkt wel geen gevoel te hebben met z'n gevoelige overstap en dan zo praten over je (jeugdliefde/ je echte club?)
0 0
gi0vanni
Als je heel goed naar z'n stem luistert hoor dat hij klinkt als iemand die wil gaan huilen maar het inhoud en gewoon door probeert praten.

Kan ik me wel voorstellen stel je voor je zit bij Feyenoord dat 1x in de 10 jaar een goede wedstrijd speelt tegen Ajax en die ook gewoon verliest.

Maar wat hem nog erger valt is dat behalve de fans niemand bij Ajax het erg vind dat hij is vertrokken.
Hij dacht dat het omgedraaid zou zijn en de fans hem veel suc6 zouden wensen en dat Ajax er niet meer bovenop zou komen.
0 0
paulat
Klopt helemaal wat je zegt. Je ziet dat hij daar niet lekker staat.
0 0
flasher93
Hij is niet iemand die zat te klagen, maar met Boer op de bank heb je wel iemand, die het niet uitmaakt. Misschien deed hij niet klagen, maar had hij misschien wel bepaalde dingen waardoor je kon merken dat hij irriatie opwekte. De reactie van de spelers en Frank is mooi en eigenlijk ook van de rest van de club. Niemand is beter dan Ajax. Hij heeft goed gespeeld en veel punten gepakt. Daarvoor bedanken we hem en we wensen hem succes. Zelfs al is het bij onze concurrent, dat tegenwoordig een middenmotor is.
0 0
gi0vanni
Dan moet je beter op z'n uitspraken letten want hij geeft aan dat hij alleen kritiek van de kan van Ajax krijgt. Niet waar!

Hij zegt dat van Rhijn nooit zo heeft zien scoren. Al zou dat waar zijn is het niet echt netjes om je ex-ploegmaten (Die hem wel gedag hebben gezegd .) zo in het nieuws te brengen.
Ik hoor van Rhijn ook niet zeggen dat hij hem hoog inschoot omdat hij Vermeer nog nooit een hoge bal heeft zien vangen.

Hij geeft aan dat hij de Boer niets heeft laten weten maar hij heeft genoeg kansen gehad in Ajax1 dus ff de Boer laten weten dat je weg gaat (Naar Feyenoord.) en hem bedanken zou wel zo netjes zijn.

Je proeft gewoon frustratie bij hem maar hij had beter naar Steek kunnen kijken die was beter als Vermeer maar moest ook een half jaar banken. Maar hij heeft gewoon laten zien dat hij de nummer 1 was en dat noem ik dan ook meer een sportman, iemand die i.p.v. vind dat hij altijd moet spelen gewoon het laat zien.
0 0
Sazzz
Helemaal waar. Hij heeft het zelf verprutst en Frank heeft hem nog vrij lang de hand boven het hoofd gehouden toen. Daarnaast heeft Frank ook nog een poging gedaan om Vermeer naar het WK te krijgen door hem op te stellen toen we kampioen waren. En Overmars heeft een laag prijskaartje aan zijn nek te hangen. En Vermeer vindt niet eens dat hij Ajax wat geflikt heeft door niks te zeggen over Feyenoord... Interessante kijk in man's karakter
0 0
Ruff Rhythim
Hij heeft zich dat gefrustreerde karakter wat door die hele club bij alle spelers en achterban vastgeroest zit al heel erg gauw eigen gemaakt.
0 0
020Ajacied020
Valt me op, dat hij de vraag niet meer herhaalt.
0 0
Rayno95
Idd, ik lette er ook op XD
0 0
mickey2602
Daar zat ik ook al op te letten;-)
Verder wat me ook opviel,deed ie bij Ajax ook al,als er dan gescoord wordt staat ie met de armen te zwaaien en te kijken met een blik van:Waarom doe je dat nou,we hadden niet afgesproken dat je een goal mocht maken,ik zou em toch tegenhouden...
0 0
1Zlatan
kakkerlak
0 0
MichelAngelo66
Huilie huilie,
Hij dacht, "schiet m toch altijd naast op training, dus ik blijf lekker staan". Beetje dom! Hahahaha.
Winnen is leuk, maar zo is het nog leuker.
0 0
HeavenlyDivine
Normaal oefent hij hem met een betere keeper
0 0
vdvaart8
Beetje jammer dat Kenneth 14 jaar Amsterdam vergeet en in 2 weken speelt of hij een ras echte Feyenoorder is!! Dat je overstapt naar deze club is een grote fout maar dat je vergeet waar je vandaan komt en waar je alles aan te danken heb is onvergefelijk! Hele naar gevoel bij deze kerel!
0 0
oudzuid2
wat een kneus ook bij Studio Sport net ook... "ja hij schiet ze altijd naast"
0 0
3star
Sodemieter toch op met je domme racistische geleuter
0 0
muziekvriendje
Haha.. Altijd dezelfde mensen die ''raciesmeee'' roepen.
0 0
Stammie
haha lekker voor je, kut nsb'er. cillessen liet vandaag weer zien waarom hij onze nummer 1 is!
0 0
FrankieBovenaan
Hahaha prutser. Nou een beetje gaan lopen bitchen. Veel plezier in 010 kakkerlak
0 0
stefanwillem
Hèhè, als je de muur zo neerzet en zelf in het midden gaat staan schiet een blinde die bal er nog in Kenneth de kikker. Sterkte daar in die larvenbak.
0 0
insectenverdelg
Tja dat jij zulke ballen van 30 meter er niet altijd uithaalt, dat zijn we nu net wel gewend Kenneth. daarom zat je bij ons op de bank...
0 0
..::Rootje::..
hij heeft ons wel meerdere kampioenschappen bezorgd
0 0
Sazzz
Welke dan?
0 0
OnkelXXX
Blijf het toch maar herhalen. De enige die ons echt wat bezorgd heeft is Frank de Boer. Zeker geen individuele spelers, en dan al zeker Vermeer niet. Vermeer heeft de kampioenschappen soms onnodig lang spannend gehouden.

Met Cillessen hadden we een aantal keer eerder in het seizoen al kampioen geweest!
0 0
insectenverdelg
Hij heeft er aan bijgedragen. Soms geweldig soms helemaal niks. Cillessen is altijd een voldoende. Vermeer is een middelmatige keeper met geweldige reflexen. En zo te lezen ook nog is een kutpersoonlijkheid als je zo over een oud Collega praat.
0 0
AFCA1510
kneeusje
0 0
Stuyvesant
Goed moment om ermee te beginnen!
0 0
3*stars*3
Jou reactie laat me denken aan klassiek muziek, dat uit het niets veranderd in hardrock.

Als donderslag bij heldere hemel, WTF dude!?
0 0
bramski
vandaag is duidelijk geworden dat de echte nr 1 onder de lat bij ajax staat
0 0
apeldoorner
zo....nu genoeg fey nieuws hier.... aankomende tig wedstrijden horen we niets meer van vermeer and friends tot ze naar Amsterdam komen voor WEER de wedstrijd van het jaar. ..
0 0
Tyronetjonaloi
Was een afscheidscadeau van Ricardo! Oh en Kenneth, heb je gezien hoe goed van Jasper keepte vandaag? Rij maar lekker met je Opel naar Burgers Zoo kakkerlak
0 0
AFCAwooz
Blijdorp
0 0
bramski
burgers is in arnhem .
0 0
Mixmaster
Hahaha, dus dat
0 0
Mixmaster
Afgezien van het sterven ben ik het helemaal met je eens. Smerige kakkerlak is het, nu al
0 0
ajaxmening
Heerlijk de echte Vermeer laat zich gaan, wel wen er maar aan Vermeer, je speelt bij een sportclub niet meer bij een topclub, verlies je ook Woensdag dan is het seizoen al over en het Vermeer effect al helemaal.

0 0
..::Rootje::..
wat een niveau.
0 0
Bensco
Sneue reactie van een ondankbare kakkerlak.Jasper heeft zijn klasse getoond en wederom laten zien waarom die de 1e keeper is en kenneth maar een bankzitter
0 0
Robinjo1988
Hahahaha! Goede keus gemaakt, kennet!

Paupertje
0 0
Robeerke
Wie had dat verwacht.. Van 3 sterren naar 3 wedstrijden achter elkaar verlies. Kenniet Vermeer.
0 0
roodenwit
Heeft het 010 bloed snel in zich gekregen. Veel plezier kakkie
0 0
Mokum_32
Deze man heeft echt een zuur leven dat die zich zelf elke ochtend nog in de spiegel kan kijken.
0 0
FDBFTW
Wat een rare reactie van die gozer, laat hem lekker in Rotjeknor een keer een bal pakken in plaats van ex-collega's afzeiken
0 0
MisterWhite
Vermeer is de bekerfinale tegen PEC Zwolle dan zeker vergeten, want toen schoot van Rhijn de bal er ook prachtig in. Kan me wel voorstellen dat je die wedstrijd uit je geheugen wist.
0 0
3*stars*3
Mijn 1e gedachte was dat hij en V.Rhijn noit goede vrienden waren.
Als je voor camera zegt dat de ballen van een ex-collega meestal over en naast gingen, tja.

Hij leek me idd houdbaar maarja 3 gespeeld en o punten.
Ze hebben vandaag alles gegeven en kunnen niet opbrengen om in 23 dagen 7 wedstrijden top te spelen.
GAE knikkert ze er deze week ook uit, let maar op...
0 0
stefan1982
Hahah kenneth toch jij had ook nooit wat te vertellen want Jasper is 5 klasses beter als jou
0 0
..::Rootje::..
rare woorden voor zon iemand die het doel van ajax verdedigde. maar je zag dat hij vol zat met emoties. hoe dan ook punten zijn binnen. succes verder vermeer!
0 0
tikkiebreedeeno
Lekker goedkoop Kenneth! Een echte vent had z'n collega waar hij jaaaaren mee heeft getraind gefeliciteerd met zo'n mooie vrije trap! Trieste vent..
0 0
muziekvriendje
Hij speelt bij de aartsrivaal. Verwacht je echt zoveel van een havenslaaf?
0 0
OdjePils
Alsjeblieft smerige kakkerlak!
0 0
Lewis Hamilton
Hij zat er lekker in he, verrader, veel plezier daar!
0 0
AFCAWaalwijk
Nouuuu hij was makkelijk houdbaar vrind. Foutje, bedankt
0 0