'De Boer voelt zich genaaid door Vermeer'

KoenWeijland, 15-09-2014 om 21:27, 83375 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Frank de Boer voelt zich 'genaaid' door oud-Ajacied Kenneth Vermeer, die naar Feyenoord vertrok. Dat meldt Simon Zwartkruis maandagavond bij de tv-uitzending van Voetbal International. 

Zwartkruis wist de gang van zaken omtrent de transfer van Vermeer naar Feyenoord van begin tot eind te vertellen. 'De Boer heeft twee keer met Vermeer gesproken, hij hoopte hem binnenboord te houden. Maar Vermeer wilde niet weer tweede doelman worden. Zijn zaakwaarnemer Winnie Haatrecht vroeg aan Ajax of ze zwart op wit konden zetten wat zijn cliënt zou moeten kosten', doet Zwartkruis uit de doeken. 'Toen Overmars acht ton voor een binnenlandse transfer op papier had gezet, belde Haatrecht tien minuten later al terug dat Feyenoord dat bedrag wel wilde betalen.'

Ajax kon vervolgens niets meer doen, doordat de agent zwart op wit had staan dat Vermeer voor het bedrag van acht ton weg mocht. 'Frank (De Boer, red.) gebruikte het woord 'genaaid'. Zo voelt hij zich. Ajax had simpelweg geen poot meer om op te staan.'

In het onderhoud dat Zwartkruis met De Boer had, vroeg de journalist de trainer ook naar zijn toekomst als trainer van Ajax. De voormalige verdediger van onder meer Ajax en FC Barcelona benadrukte dat hij niet per se weg hoeft. 'Er was topberaad bij Spurs. Het ging daar tussen Pocchetino en De Boer. Als het concreet was geworden was hij gegaan, maar hij bevestigde dat hij echt maar voor een paar clubs weg wil. Een dienstverband van tien jaar bij Ajax is nog steeds een hele reële optie', verzekert de clubwatcher. 

De heren aan tafel hadden lovende woorden over voor de trainer van Ajax. 'Ze hebben daar al jaren een mindere selectie dan PSV, maar zijn vier keer kampioen geworden doordat ze al die tijd een betere trainer hebben gehad', vindt Wim Kieft. Johan Derksen is met de blonde oud-spits eens dat Ajax een matig team heeft. 'Ajax is echt een team voor de Europea League. Ze hebben geen team voor de Champions League.'

Bekijk de beelden:

[video]http://www.youtube.com/watch?v=0_juGTk4SEo[/video]

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxfan_1987
Och komende zondag naaien wij Feyenoord!!! Come on boys :P
0 0
mickey2602
Ik vind dit vrij dubbel en weet eigenlijk ook niet wie ik hierin de schuld zou moeten geven...
Ajax is fout geweest door er maar vanuit te gaan dat Vermeer niet naar een concurrent zou gaan.Volgens mij heeft Vermeer afgelopen seizoen al meerdere malen aangegeven niet voor minder als Ajax te vertrekken,in de competitie was 010 afgelopen seizoenen een paar keer 2e dus niet echt veel minder.
Verder vind ik Ajax(Overmars)naief hierin dat hij niet op Feyenoord had gerekend,als je kunt rekenen dan hou je rekening met dit feit en zeg je dat er vantevoren bij.Dus Vermeer mag een binnenlandse transfer doen maar niet naar een concurrent.Dan was een binnenlandse transfer er waarschijnlijk nieteens gekomen...Verder vind ik het bedrag veel te laag voor hem,oke hij is bankzitter maar is wel 1 van de beste keepers van Nederland en dan voor 8 ton weg...is,zoals ze in Engeland al jaren over Ajax zeggen,een koopje!
Vermeer zit hierin fout door de club waar hij de opleiding heeft gehad,al jarenlang heeft gespeeld en is doorgebroken nu te verlaten en naar de grootste concurrent te gaan.Zelfs naar het nu blijkt dat ie al geheel rond is en dan pas naar Ajax te gaan
Aan de andere kant vind ik dit wat Vermeer betreft wel weer te begrijpen,hij wil niet nog een jaar op de bank maar hij wil spelen,in de gehele transferperiode komt er geen club voor hem en als dan in de laatste dagen Feyenoord komt en Ajax gaat ermee akkoord,dan is hij weg.Bij ManU zou hij denk ik geen garantie krijgen op een basisplaats.
Kortom,Vermeer heeft zeker schuld maar ik vind hierin meer de schuld bij Ajax liggen.
0 0
Sazzz
Van mij mag Vermeer zeker weg, ik snap best dat ie niet weer op de bank wil. Maar Ajax stelt zich extreem schappelijk op tov Vermeer wegens zoveel jaar trouwe dienst, jongen van de club blablabla. En dan gaat ie niet alleen naar je concurrent, maar naar je aartsrivaal. Allemaal achter je rug om. Waarschijnlijk ook wel naïef van Overmars, maar goed, dit verwacht je niet van iemand als Vermeer. Deze transfer stinkt aan alle kanten
0 0
Sazzz
Dan mag ie voor een schappelijke prijs weg want hij is een jongen van de club... En dan flikt ie dit. Echt netjes... Heel beschaafd...
0 0
Jowen
Hopelijk neemt dit wat kritiek weg van Overmars, want dit is natuurlijk wel een naaistreek.
0 0
Daluniz10
ach de boer moet niet hypocriet doen. Hij was zelf ook op een niet nette manier bij ajax weggegaan.
en ook nu als coach lult hij dat hij 10 jaar bij ons zou willen blijven ..en dat er maar weinig clubs zijn waarvoor hij ajax zou verlaten.. blabla... vervolgens komt tottenham.. en wil hij weg (als tottenham hem echt gewild had)...pfff..lachwekkend.. een barca of een manchester united.. kan ik me nog wel iets bij voorstellen.. maar als je ajax wil verlaten voor een totttenham,....pfff
0 0
WesleySonck
Zwart op wit laten zetten dat je 8 ton voor een *binnenlandse* transfer wil hebben, en je dan genaaid voelen dat Feyenoord komt, want 'dan maak je een concurrent sterker'. Wat had je dan verwacht, dat Volendam zich zou melden?
0 0
Sazzz
Overmars zei zelf dat ie niet op Feyenoord had gerekend. Het feit dat Haatrecht binnen tien minuten terug belde dat Feyenoord dat wel wilde betalen, zegt genoeg. Het zegt duidelijk dat alles al in kannen en kruiken was voordat ze iets aan Overmars vroegen. Daarnaast was az in the picture. Ik vind dit echt een achterbakse actie van een speler die alles aan Ajax te danken heeft.
0 0
Sam Badi
Iedereen dacht dat het om AZ ging en dat was geen probleem geweest. Overmars heeft zich laten naaien en dat had niet mogen gebeuren maar goed, live and learn.
0 0
WesleySonck
ik vind az geen mindere concurrent dan feyenood, eerlijk gezegd
0 0
Leprechaun
Ja maar naief is het wel zeg. Het is in mijn ogen uberhaupt onlogisch dat je de transfersom zo laag zet voor een binnenlandse transfer. Voor een binnenlandse club zou de prijs toch juist hoger moeten liggen, om dit soort situaties te voorkomen?
0 0
Sam Badi
Wellicht wil de directie de banden met AZ goed houden, werd ze iets gegund. We hebben er tenslotte ook wel eens gewinkeld en hopen dat nog vaker te doen. En ja, ik laat het redelijk gemakkelijk van me af glijden want gedane zaken nemen geen keer.

Maar die Haatrecht is me daar een klootzak...
0 0
Ewald
Wordt te moeilijk over gedaan.
Juist een moedige stap toch. Van topclub en mooiste club van NL naar degredatie wedstrijden en ook nog eens verplicht om de hele dag met zn lelijk logo op de borst te moeten lopen.
Als ze zulke stappen terug doet in je carriere, dan moet je er wel veel voor over hebben.
"Sarcasme"
0 0
brullie
jij bent ziek vriend!...dit is een opmerking waar je je toch wel over mag schamen!
0 0
weslo
huil niet zo joh
0 0
Cruyffie
We hebben helemaal niet al jaren een mindere selectie. We hebben intelligente jongens met een goede aanname en passing, ipv trucjes en power zoals bommel lens en depay. Dat laatste valt meer op, maar betekent zeker niet dat je beter bent. Sterker nog, dat is simpelweg kortzichtig.
0 0
Afcajaxmaroc1
Jongens, ik denk dat siggy echt en goeie spits maar , het is gwn geen type ajax-spits bij clubs zoals fc kakkerlak of fc twente had hij der wel 25 per seizoen gemaakt
0 0
pizzapunt
Straks blijkt Kenneth een Trojan Horse van Ajax te zijn: de kakkies van binnenuit kapot maken en Ajax vrolijk een handje helpen in de klassieker :P
0 0
vd.Vaart
Wij worden elke x genaaid omdat Siggy weer speelt:p
0 0
ambtenaar
Vermeer is geen echte heer en Overmars heeft een dure les geleerd.
0 0
Bensco
Fuck Vermeer, was dus gewoon al aan het onderhandelen met Feyenoord en heeft Ajax daarbij voor het blok gezet
0 0
now-or-never
Wel een beetje een vieze streek dit. Maar ach... Het is de reserve doelman maar. En het was toch altijd een beetje billeknijpen omdat er altijd een vermeer momentje kwam per wedstrijd.
0 0
Rudolph J
Zwartkruis zegt (beweert), dat De Boer zich genaaid voelt door Vermeer ...

Sinds wanneer is Zwartkruis woordvoerder van De Boer?

Probleem lijkt me meer de naiviteit van Overmars. Al het andere is stemmingmakerij, meer niet.
0 0
Lewis Hamilton
Zwartkruis had een uitgebreid interview met De Boer. Kom geen onzin vertellen.
0 0
Rudolph J
Maak je geen zorgen: ik heb VI gekeken en Zwartkruis gehoord.

Maar ik denk dat er een verschil zit tussen dat wat De Boer letterlijk heeft gezegd en dat wat Zwartkruis vertelt. Gooi er een kwartje in en die man blijft praten en praten. Maar goed, stemmingmakerij verkoopt.

Belangrijker vind ik, en 'dat heb ik al eerder aangegeven':

Het probleem in de zaak Vermeer is, dat Ajax (Overmars) naief is geweest om zaken die nadelig voor Ajax zouden kunenn zijn, contractueel niet uit te sluiten.

Zo, en nu gauw weer punten pakken, Lewis!
0 0
ajaxmening
Tuurijk weer een onderwerp over Overmars we kunnen er maar niet over uitgepraat raken.
0 0
Robeerke
De Boer voelt zich genaaid maar eigenlijk is het dus de incompetente Overmars die vanachter is genomen door Haatrecht.
0 0
3*stars*3
Tja Frank voelt zich genaaid....Overmars met zijn klein lichaampie en grote hoofd, moest gewoon ''zwart op wit'' zetten dat die 8ton niet zou gelden voor;Kakkerlakken, lampjes, Russen en Duitsers, MAW, GEEN koopjes voor rivalen/concurrenten.
0 0
RuudRuud
De meest opvallende uitspraak van Zwartkruis was het feit dat Muric en El-Ghazi ontdekt zijn door Roy Wesseling. Ik kan hem nog wel aardig heugen uit zijn tijd bij Haarlem en toen vond ik hem altijd een zelfingenomen dwaas. Blijkt toch wel kijk te hebben op het spelletje en is zodoende van grote waarde voor Ajax.
0 0
MarcoWatcher
Ik maak dagelijks contracten op, ik vind dit echt gejammer achteraf. Als dit echt zo gelopen is, is het echt amateurisme. Ze hadden toch prima, al dan niet onder voorwaarden, Feyenoord kunnen uitsluiten in hun toezegging aan Vermeer.
0 0
..::Rootje::..
en boer blijf aub!! niet alleen om de kampioenschappen maar ook omdat jij ervoor hebt gezorgd voor de rust in de tent en ook van alles op de hoogte bent. qua talent enz... op zon moment kan je ajax noet verlaten.
0 0
arigold
Lekker grabbelen zondag Kenneth! Dan is Frank de laatste die lacht.
0 0
Jilt
Doorjagen. Dan is hij op zn slechts. Lange ,hoge ballen, wil hij nog weleens los laten.
0 0
mvdk
En van afstand schieten, want vergeet niet dat ie de bal altijd weg bokst en er dus een grote kans op een rebound ontstaat!
0 0
jollie18
Voordeel dat we hem door en door kennen. Zul je zien stellen ze Mulder op :-p
0 0
jollie18
Als hij zondag blundert als hij mag spelen. Dan is het hem vergeven.
0 0
foensai
blunder prima, vergeven dat nooit!!
0 0
foensai
Gelukkig herinner ik mij alleen nog ''de meer'' bahh misselijk actie. Vieze ratte actie is dit zeg.
0 0
gi0vanni
Zoals ik al dacht licht het aan Vermeer en bij studio voetbal zij Ronald de Boer dat z'n broer niet blij was met wat Vermeer had gedaan. Niet netjes van van Vermeer maar hij heeft z'n straf al gehad want hij zit bij Feyenoord.
0 0
..::Rootje::..
klopt. de gang van zaken vind ik niet echt professionel van vermmeer.
0 0
MarcoWatcher
En ook niet van Ajax! Echt amateurisme, hadden ze prima kunnen voorkomen.
0 0
DeCG
Ja, maar je gaat er toch niet vanuit dat een speler als Vermeer zo een dolk in de rug van Ajax steekt en al contact had met Feyenoord? Haatrecht heeft het gewoon vies gespeeld.
0 0
MarcoWatcher
In voetbal bestaat geen loyaliteit
0 0
ajaxmening
Precies en Vermeer wist er van.
0 0
Rayno95
Voor straf wordt het gewoon 0-10 in 010!! =p
0 0
Panenkie
Derksen hoeven we nooit serieus te nemen..
0 0