Blind toont begrip voor maatje Vermeer

SamVR, 01-09-2014 om 21:05, 12733 views, NUsport |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Daley Blind heeft maandagavond aangegeven begrip te hebben voor Kenneth Vermeer, die de overstap van Ajax naar Feyenoord heeft gemaakt. 'Hij is een fantastische keeper, die wil en moet spelen', zegt Blind tegen NUsport.

'Als dit dan op je pad komt, vlak voor het sluiten van de transfermarkt, dan is zijn keuze zeker te begrijpen', meent Blind, die zelf maandag zijn transfer naar Manchester United afrondde.

'Het is moeilijk om de glimlach van mijn gezicht te krijgen. Het is de afgelopen dagen erg hectisch en opwindend geweest. Erg spannend allemaal. Ik heb er heel veel zin in om straks te beginnen', aldus de 24-jarige ex-Ajacied.

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
stefanwillem
Het interesseert me echt geen ene moer meer wat ze allemaal zeggen. Je laat je twee weken anaal nemen door die 33 jarige bosbewoner Eto'o en uiteindelijk heb je geen moer meer, oh ja een Deen die zelfs bij fsv Mainz niet goed genoeg is voor de basis. Over twee weken Heracles, dan ga ik me pas weer met Ajax bezig houden. Dat Nederlands elftal kan me ook gestolen worden. Wat een schijtperiode is dit.
0 0
MikeV1974
Beter niemand halen dan nu in paniek spelers van het niveau Zimling halen. Iedereen die nu zegt dat PSV, Twente en Feyenoord vandaag wel actief zijn geweest, klinkt leuk maar leg mij maar uit welke van die spelers wij hadden kunnen gebruiken.
Jarenlang kochten we voor teveel geld de topspelers van onze subtopclubs. Die dan vaak ook nog eens mislukten bij ons. Toen liep iedereen terecht te zeiken dat Ajax dit soort spelers zelf moest scouten/opleiden. Nu voert Overmars dat beleid uit en is het weer niet goed!
De spelers die we zoeken, ervaren en gelijk technisch/tactisch in staat om het Ajax spel te spelen, die zijn te goed voor de Nederlandse competitie en willen dus niet komen.. Kan je Overmars en zijn team toch niet op afbranden?
0 0
CHRISSSSZ
Hoe ik ook m'n best doe voor Kenneth, kan niks van begrip opbrengen.
0 0
Sallons@AS
Wat ben ik blij wanneer de pijn van Blinds vertrek en Vermeer zijn keuze voor die tokkies is weggeëbd. Ik heb in mijn hele leven als Ajacied niet zo'n kutweekend meegemaakt. Blind 2 dagen voor deadline weg, verliezen, Vermeer, Overmars pffff
0 0
isgoed
Precies hetzelfde hier mijn week is naar de tyfus.
0 0
Mackaay
hier ook! vooral dat van Vermeer valt zwaar...
0 0
Breasal
Hahaha dat menen jullie toch niet neem ik aan? Loop niet zo te zeiken mannen, want jullie lijken wel een stelletje bitches!!! Steun de huidige groep en FdB en verder gewoon respecteren dat het beleid gericht is op duurzaamheid en JEUGD!!!
0 0
Mackaay
ik ben gewoon iemand die altijd vertrouwen heeft gehouden in Vermeer. Ook in z'n mindere tijden. Cillessen is een goede keeper, maar persoonlijk was Kenneth m'n nummer 1 op doel. Daarom valt het vertrek richtind Rotterdam gewoon zwaar.
0 0
isgoed
Inderdaad vooral dat en dat Blind weg is, voor in mijn ogen minimaal 5 miljoen te weinig.
0 0
Eriksen95
Zag hem net bij vi met zn feyenoord pakje aan, echt pijnlijk hoe die daar in de badkuip stond te poseren. 'Ik ben trots dat ik voor feyenoord mag spelen'
0 0
army
ik hoop dat vermeer weer op de bank komt, kben klaar ermee, kneus
0 0
TikkieTerugJaap
Laat die Blind en Vermeer berichten lekker achterwege. Helemaal klaar mee.
0 0
SNTR
echt he. lekker bij voetbalnieuws anders. alleen maar kut nieuws
0 0
ESARJAMA
Krijgt Vermeer nog een afscheid ??
0 0
Friese_Ajacied
Liever niet
0 0
Boer Gijs
Jongens, zou Lex Immers ooit naar Ajax komen? Dat dus.
0 0
SNTR
Hij is wel heeeel erg blij om bij Ajax weg te mogen zeg die Daley... Heb ook nog geen één keer horen zeggen dat hij Ajax gaat missen
0 0
Bobo het Konijn
Hij zal de Ajax supporters zeker missen.
0 0
SNTR
ja op instagram 1 zinnetje. nou wow. verder nergens iets. had me er toch wel iets meer bij voorgesteld. helemaal nu hij zo zijn team laat vallen 1 dag voor de deadline!
0 0
DannTheDon020
Heeft ie wel gezegd.. Ff blijven opletten..
0 0
Boer Gijs
Blind. Dus.
0 0
valkl01
Ik zal het nooit begrijpen. Amsterdammer en 14 jaar bij de club en dan doe je dit.Van mij mag hij doodvallen maar dat is mijn mening.
0 0
Frenk de boer
Ik snap niet dat je dit blind aanrekent, die jongen heeft aangegeven nog graag langer te willen blijven, stond tot 2016 vast en overmars heeft m zo laten gaan.. Ik reken dit als fout van overmars die vieze bloedhond die ajax wan het verneuken is
0 0
afcklaasf
hij heeft ut over vermeer ..sjappie
0 0
valkl01
Inderdaad heb ik het over blind en die gaat ook via de voordeur naar buiten. Maar viezemeer gaat toch echt via de achterdeur en dat heeft hij aan zichzelf te danken.
0 0
Frenk de boer
Nou die mag van mij ook wel kapot vallen en dat gaat hij ook bij fayanooit
0 0
valkl01
Ik zal het nooit begrijpen. Amsterdammer en 14 jaar bij de club en dan doe je dit.Van mij mag hij doodvallen maar dat is mijn mening.
0 0
AFCADD
Ja het is geweldig allemaal. Uiteindelijk zijn wij de grootste verliezer op de transfermarkt!!
0 0
Rudolph J
Blind begrijpt het. Mooi.
0 0