'Blind alleen voor absolute hoofdprijs weg'

KoenWeijland, 27-08-2014 om 07:04, 11201 views, De Telegraaf |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Manchester United verloor gisteren met liefst 4-0 van MK Dons in de strijd om de League Cup. De roep om versterkingen wordt met de dag groter en de geruchten over de komst van Ajacied Daley Blind worden met de dag hardnekkiger. Van Ajax mag de Oranje-international echter alleen voor de absolute hoofdprijs weg, zo meldt De Telegraaf woensdagochtend.

Dinsdag werden de geruchten over een nabije transfer van de verdediger annex middenvelder weer eens extra aangewakkerd toen Ajax-directeur en voormalig Manchester Untited-doelman Edwin van der Sar gespot zou zijn in Manchester. Het bezoek bleek echter niets te maken te hebben met Daley Blind. De Telegraaf meldt woensdagochtend dat Ajax rekent op het aanblijven van de 19-voudig international. 

'We vinden dat we op dit moment een sterk team hebben en willen Daley nog een jaar houden', aldus directeur voetbalzaken Marc Overmars in de krant. 'Alleen als de absolute hoofdprijs wordt betaald, is een transfer bespreekbaar.' De voormalige buitenspeler heeft Ajax' houding ook al kenbaar gemaakt naar Rob Jansen, de zaakwaarnemer van Blind. 'Het management van Daley weet hoe wij er op dit moment in staan. Volgend jaar zullen we ons veel soepeler opstellen, zijn we bereid met Daley mee te denken en nemen we genoegen met een schappelijk bedrag', aldus Overmars.

De oud-speler van onder meer Arsenal en FC Barcelona bevestigt dat er nogal wat geruchten rondgaan over de speler, die bij een eventuele overgang naar Manchester concurrentie zou hebben van aankopen Luke Shaw en Marcos Rojo. 'Er is rondom Daley wel wat gerommel, er wordt her en der geïnformeerd, maar er is geen club concreet. En met Manchester United is er helemaal geen contact', besluit de directeur voetbalzaken.

Foto: Sjoerd Valkering

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
boye04
Wordt een beetje moe van al die schappelijke bedragen. Dat is het enige dat PSV wel goed doet, de hoofdprijs vangen voor hun spelers. Kunnen we nog wat van leren.
0 0
jarenfan
helemaal mee eens ajax doet soms een beetje aan sinterklaas denken.
0 0
OviMivO
Deels wel.

Andere kant, door aan te geven dat ze met hem willen mee denken en soepel te doen volgend jaar, maak je ook dat spelers dat jaartje makkelijker zullen blijven, of dat clubs nog een jaartje afwachten hoe de speler zich dit seizoen houd.

Daley heeft Ajax veel goed gedaan, en op die manier kun je zo'n speler nog wat terug doen..

Maar zodra Daley een topseizoen draait, kun je hem alnog voor 15m verkopen ofzo. Dan speelt ie namelijk vooral als CVM.
0 0
jarenfan
nieuwe spits komt alleen als de ijslander wordt verkocht,
kan je makkelijk zeggen wie wil deze houthakker nu.
en blind. gaat weg voor de hoofdprijs vrijdag. wordt er 6 miljoen geboden,
dan zegt marc strik erom.
0 0
SNTR
jahoooor! volgend jaar een eenjarig contract en dan gaat meneer blind voor 6 miljoen weg en komt er geen vervanger. WOEHOEEEEEEEEEEE
0 0
isgoed
Ik mag toch hopen dat er in ieder geval een poging word gedaan om zijn contract te verlengen!? Maar als ik dit lees lijkt die kans klein.Jammer hoor voor Blind moet je gewoon een uitzondering maken geef hem maar 2 miljoen per jaar als hij dan zn contract met een jaar verlengd kan je volgend jaar alsnog de hoofdprijs vragen.
0 0
Anton afca
Het spel is begonnen
0 0
ibrahendriks
Nou als hij blijft, vang je een jaar later minder. Gezien zijn waarde voor het eltal kies ik voor blijven (waarbij ik er trouwens van uit dat het waar is dat Louis uitgekocht is).
0 0
boye04
Blind meteen wegdoen als het kan. Op dit moment vang je ruim 10 mln meer dan volgend jaar oa door het WK.
0 0
ChristianoRonal
Dit snap je wel maar toch vraag je je af waarom PSV meer geld voor hun spelers krijgt????
0 0
DanielAFCA
Kan iemand mij de absolute hoofdprijs vertellen? 25/30 of is dat al te hoog
0 0
Mixmaster
v Gaal heeft gisteren aangegeven dat Man U uitgekocht is voor de zomer transferperiode. Dus denk dat we ons om Man U in ieder geval niet druk meer hoeven maken.
0 0
Rayno95
Das mooi!! :)
0 0
roodenwit
Alleen Vidal komt nog ;) maar ach stelt niet zoveel voor haha
0 0
Misc1990
Echt? Dan zou dat toch al lang in de nieuws staan? Als die dag had gezegt lijkt me... Zou wel mooi zijn!
0 0
Rayno95
Op voetbalzone staat het

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=223021
0 0
DannyK
30 miljoen!

0 0
DannTheDon020
Deze week tegen Groningen met Zivkovic starten? Zal leuk voor de jongen zijn tegen ze oude club. Ook Milik minuten laten maken en kijken wat ze er van bakken.
0 0
Damsco2008
Hij is geschorst.......
0 0
DannTheDon020
Naja dan met Milik beginnen en als het nodig is Siggy inbrengen.
0 0
DannTheDon020
Oja even vergeten kut xd
0 0
Samuelsan
Gewoon aan zijn contract houden, wij hebben geld zat.Ik hoop dat siggy nog weg gaat en wij eindelijk eens een knappe spits krijgen
0 0
Ajaxgek1980
een Knappe?

ik heb liever een lelijke die ze er allemaal inschiet
0 0
Rayno95
Een sterk team, behalve een goeie spits Marc!! ...
Siggy is gewoon kut, met Milik is het nog afwachten en Zivkovic zit gefrustreerd bij jong ..
0 0
ajaxmening
Klopt Ajax moest gewoon die 2-0 maken tegen PSV waren veel beter, en zuivere pingel onthouden, Sigg wint elk kopduel voor het oppikken van de vallende bal, Ajax oogt veel sterker als afgelopen seizoen , wel heeft de selectie behoefte aan een snelle rechte kant en een creatieve middenvelder dan wel spits meer niet al die niet te halen namen gelukkig is die gevulde goudzoeker beland bij het Volendam van Engeland Everton wat een niveau ging dus alleen maar om het geld. Zondag winnen bij Groningen met Blind.
0 0
Ewald
Weer een zomer voorbij en weer heeft Marc niks hoeven/willen doen op de markt. Mooi baantje die gozer. ...zucht
0 0
DannTheDon020
'we vinden dat we een sterk team hebben' dus er komt geen spits meer bij.....
0 0
Damsco2008
Het zal toch niet... Zivkovic bij Jong, Milik die geen potten kan breken (zo lijkt het) en Siggy die eigenlijk weg mag.
0 0
SK2014
denk t ook niet inderdaad.
En ik denk dat Vermeer, Moisander en Siggy ''gewoon'' blijven want daar is ook niet echt veel interesse in
0 0
Mokum31
volgend jaar !!...schappelijk bedrag?.

wat is dit voor idioot

0 0
rss-dion
Ja noem de beste man maar weer idioot, denk na mafkees. Je kan nu veel geld vragen omdat die nog een 2 jarig contract heeft. Volgend jaar heeft die nog 1 jarig contract en moet je mee werken anders zegt blind: ik blijf nog 1 jaar en dan loop ik gratis de deur uit en is die ongemotiveerd. Zo werkt het pikkie met je grote bek

0 0
Van Reenen
Volgend jaar 18 miljoen ipv dit jaar 25 miljoen. Toch nog een leuk bedrag, tenzij hij weggegeven wordt voor een Albert Cuypprijs en daar lijkt het nu al op
0 0