'Van Gaal rekent op komst Blind'

KoenWeijland, 23-08-2014 om 21:39, 43548 views, ESPN |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax leek een week voor het einde van de transferperiode de selectie bij elkaar te houden, maar het Amerikaanse ESPN meldt zaterdag dat het Manchester United van Louis van Gaal op de komst van Daley Blind rekent. 

De Engelse club is momenteel nog volop bezig met het aantrekken van Di Maria, maar zodra er een akkoord bereikt is met Real Madrid over de transfersom van de Argentijnse linkspoot is het de bedoeling dat de onderhandelingen met Ajax worden geopend. Van Gaal heeft de afgelopen dagen wederom aangedrongen op de komst van Blind en het clubbestuur steunt de coach daarin. 

De voormalig bondscoach van Oranje wil in Manchester maar wat graag herenigd worden met de verdediger annex middenvelder. De succestrainer is zeer gecharmeerd van de 24-jarige Ajacied, die volgens van Van Gaal op vier posities inzetbaar is. De Amsterdammers vragen naar verluidt minimaal twintig miljoen euro voor de Oranje-international.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
meerzicht
Ik zeg van dat geld Eto'o kopen volgens mij is die transfer vrij .......hahaha
0 0
Lelystad1981
mocht hij gaan moet je ayoub van utrecht halen. technisch sterk en een beest op het middenveld.
0 0
Misc1990
Heb liever een rentree van Maxwell als dat zou kunnen! Is eigelijk precies Daley Blind alleen dan wat ouder! Ervaring op die positie zou ook fijn zijn
0 0
Wu44TyAJAX
Waarom niet gewoon 40miljoen vragen? Geld hebben we niet nodig en blind is sowieso tevreden bij Ajax.
0 0
Misc1990
Op de liveblog over transfers bij nu.nl staat dat United deze zomer ook wil aan voor strootman. Lijkt me niet dat en blind en strootman zouden gaan en ze hebben rojo en Shaw al??? (Bron was Daily express)
0 0
dan300491
Strootman zal nog niet in dit window komen ivm zijn blessure.
0 0
han23
want rojo en shaw spelen op het middenveld?
0 0
MankeNelis
Opvallende zinsnede: 'het clubbestuur steunt de coach daarin'. Omdat er eerder werd groepen dat Louis card blanche had. Zou die eigenaar dwarsliggen?
0 0
ZeeuwseAjacied
Ben ik de enige die me zorgen maakt over zijn vertrek? Zou echt een enorm verlies zijn voor het hele team, hij draagt mentaal toch wel bij en is een echte leider. Ik hoop in ieder geval dat we hem kunnen behouden, tenzij Manchester United gigantische bedragen gaat bieden, maar ik zou hem toch niet zomaar wegdoen; 28 miljoen minimaal !
0 0
Koenniiee
En als je de rijtjes ziet met Khedira, Blind en Vidal.. Met alle respect voor Daley, maar dan ga je toch voor die andere twee? En ze hebben Fletcher nog en Herrera. Links staan Rojo en Shaw.Ik denk dat Daley gewoon blijft!
0 0
Koenniiee
Ajax hoeft hem niet te verkopen, dus dan gaat die niet weg. Klaar!

Mits Daley zelf ontzettend graag wil..
0 0
robert R.
Ajax is bezig met kakkerlak Guidetti is het laatste nieuws uit Engeland. Vidal en Di Maria dicht bij overgang naar Man United.
0 0
jollie18
Geloof er niks van! Ajax wil geen spits zolang Sigy niet vertrekt.
0 0
Rayno95
Mits van het niveau Eto'o, maar dat zijn zowel Ruiz als Gaydetti niet :p
0 0
roodenwit
Gaydetti hehe! Hoop op een gruwelijke spits maar ben er bang voor...
0 0
ibrahendriks
Die Eto krijgt zijn nek qua geld niet vol, en de ander is een volksmenner.
0 0
roodenwit
Dat schijt jong moet ik niet in een ajax shirt zien!!!
0 0
ibrahendriks
Die Guidetti heeft twee jaar lang bijna geen bal geraakt, na zijn gezondheidsproblemen is het maar de vraag of hij de oude wordt. Hij staat mij als persoon niet aan, dus wat mij betreft, liever niet.
0 0
StefC10
Guidetti komt never nooit, niet fit, geen ritme, geen ervaring
0 0
jarenfan
mijn lijntjes zeggen,de voorhoede van volendam
0 0
jarenfan
is een plan B,vervanger voor Blind,Sigtherson,eventueel Lasse SChone ?,
Het is te hopen,anders wordt het weer zo'n vd Hoorn aankoop hoop geld,weinig waardevol.
0 0
ibrahendriks
Twintig miljoen en altijd spelen onder Louis? Super salaris? In een hele mooie competitie. Natuurlijk hoop ik dat hij blijft, maar ik zou het wel begrijpen.
0 0
Boer
Als het wel waar is, vind ik het een aanfluiting. Van Gaal had Blind dan meteen moeten aantrekken en niet een week voor de deadline. Tenzij Ajax Blind graag kwijt wil, zou ik zeggen: gaat niet door.En ook niet zeuren. Spelers die Ajax vanwege hun prestaties graag ziet vertrekken, krijgen hun salaris elke maand keurig uitbetaald. Dan stapt een speler ook niet naar Overmars om te zeggen: ik bak er niks van, ik lever de helft in.
0 0
Tyronetjonaloi
Van Gaal wil "Double Dutch" binnenhalen Daley Blind en Nigel de Jong. Staat op voetbalzone
0 0
BRAMHOUTEN
Dat is een artikel van 3 weken geleden en is weer uit de doos gehaald
0 0
Misc1990
Staat er al lang op!
0 0
Flarkow
Gewoon 40 vragen ze betalen voor een talent van 19 ook 35 mil dus ja hoog inzetten en hopen dat hij blijft maak hem nog belangrijker dan dat hij is verleng zijn contract met Nog een jaar
0 0
Jood1983
Kan je rekenen van Gaal? Reken er maar niet op!
0 0
Koenniiee
Kan je tellen Van Gaal? Dan tel d'r maar niet op!
0 0
Melvin01
Kun je schrijven van Gaal, schrijf dat maar op je buik.
0 0
Melvin01
Kun je schrijven van Gaal, schrijf dat maar op je buik.
0 0
M.Roks
De BBC meldt hetzelfde nieuws onder het kopje 'Transfer Gossip'
0 0
roodenwit
0 0
ajaxmening
Management van Eto'oho spreekt vandaag met The Fisch & Chips club Everton week salaris 125.000 kortom Liverpool, en Arsenal zijn dus niet meer in beeld, hieruit blijkt dat deze man alleen maar kijkt waar hij het meeste kan ophalen, de Boer heeft gelijk als een speler niet komt voor de filosofie van een club dan heeft het geen zin, bij Ajax had hij een prachtige rol kunnen vervullen voor aankomende jeugdspelers plus CL en voor AJAX begrippen een fors salaris of dan wel bonus kunnen ontvangen maar indien er vanuit die speler geen signaal komt dan is de beslissing naar mijn mening terecht, Everton ha gisteren nog zien ploeteren wat een drama.
0 0
BRR59
Helemaal mee eens. Je moet graag voor Ajax willen spelen en anders maar niet.
0 0
Jilt
Kan me ook nog een huilende blind herinderen na Milan uit. Hij wou zo graag overwinteren met Ajax. Een paar maanden later had een vaste kern in de groep het er over om wat moois neer te zetten met Ajax. Daar zat Blind volgens mij ook bij. Kom op Daley, blijf
0 0
RuffRhythim
Dit begint iedereen toch ook meer dan zat te worden?

Ieder seizoen in de laatste week je beste spelers kwijtraken. En dan nauwelijks tijd meer overhebben om daarop te anticiperen.

Hoe kan Ajax in dit geval nou blijven volhouden dat ze overwinteren in de CL als doelstelling hebben? En dan ook nog eens een bedrag van minimaal 20 miljoen in je hoofd hebben?
Belachelijk weinig gewoon. Die prijs moet omhoog naarmate de transferperiode afloopt.

Ajax moet nou eens gewoon duidelijk zijn naar de eigen spelers toe, en naar de graaiclubs die zo laat nog je beste spelers willen wegplukken: er worden zo laat in de transferperiode GEEN zaken meer gedaan, klaar !!!
0 0
Rayno95
Precies, zo kan je nooit bouwen om hogerop te komen ....
0 0
pietje
Inderdaad zeer frustrerend, maar zo werkt het nu eenmaal als 'opleidingsland'. Overigens heeft Ajax op voorhand al enigszins op het vertrek van Blind geanticipeerd door Viergever aan te trekken. Niet dat we daar meer aan hebben dan aan Blind maar toch. Het is dan ook eigenlijk meer een meevaller als Daley toch nog een jaartje blijft.

We moeten op één of andere manier een truc zien te bedenken om spelers zoals Blind nog één of twee jaar vast te houden. Daarmee helpen ze Ajax om mogelijk weer eens een klein treetje hoger te komen in Europa, en als dat lukt zijn ze volgend jaar ook meer geld waard.

Het huidige salarisplafond is opzich een goede zaak, en daar moeten dan ook niet al teveel uitzonderingen op worden gemaakt anders slaat het nergens meer op. Maar is er niet een truc te bedenken voor exceptioneel belangrijke en dragende spelers? Voor een speler als Eto'o is bijvoorbeeld een paar miljoen tekengeld een optie, dan moet je toch een speler als Blind ook een bonus in het vooruitzicht kunnen stellen als hij blijft? Bijvoorbeeld een percentage (5%?, 10%?) van de transferwaarde van volgend jaar?
0 0
BRR59
Ik ben het met je eens, maar denk niet dat het in meer geld zit. Het is de sportieve verbetering die het vooral heel aantrekkelijk maakt. De uitdaging of je het op een hoger niveau ook aan kan.

0 0
pietje
True. Daarom moet je zoiets indien nodig ook bij een paar dragende spelers doen, om ze gezamenlijk vast te houden. En ondertussen proberen er nog een grote naam aan toe te voegen. Dan is er reëel perspectief op sportieve verbetering.

Vond het daarom ook positief dat Frank en Marc bezig waren met Eto'o, misschien niet direct realistisch maar het toont wel ambitie om hogerop te komen.
0 0
BRR59
Als je je dragende spelers langdurig wil behouden dan zal het niveau van de eredivisie omhoog moeten. Het moet aantrekkelijk worden om in Nederland te blijven. Het is niet uitdagend om te blijven als je slechts 4 wedstrijden speelt waarin je het beste uit jezelf moet halen. Je wordt dan niet heel veel beter. Het is lastig om dan scherp te blijven.
0 0
Misc1990
Vanaf 30! Eronder hoeve ze niet te bieden! Of 25 + Hernandez! En dan Maxwell halen als vervanger van Daley!
0 0
BRR59
Natuurlijk moeten ze voor de hoofdprijs gaan bij Ajax. Maar daarna kopen, waarom. Wat heeft ons dat nou de afgelopen jaren opgeleverd.
Steeds was het weer even zoeken maar kwam Frank met iets anders uit de hoge hoed. Anita: LV werd CVM, Daley LV werd CVM en nu..... Heb vertrouwen in Frank.
Bovendien is het veel leuker dat we geen portemonnee nodig hebben om toch de selectie weer op oorlog sterkte te krijgen, zoals PSV.
0 0
ronnie020
Ze moeten minimaal 50 miljoen voor vragen is de laatste week van de transfermarkt dadelijk zitten wij weer met de gebakken peren..!!
0 0
Misc1990
Ajax moet Blind een topsalaris geven van Max 2 miljoen ipv 1.1! Dan nog minimaal 1 jaar hier houden. alleen Siggy, Sana, Dijks en Vermeer mogen nog vertrekken.En zelf proberen nog een topspits te halen: Soriano of Pizarro. Boer als vervanger van Vermeer. En t liefst had ik ook nog een vervanger van Poulsen gezien, Maxwell!
0 0
DannyK
Ik was er al bang voor,denk dat t afgesproken werk is.

Blind doet de topper nog mee en daarna vertrekt ie.

Ik hoop niet dat t gebeurt!

0 0
pietje
Zou zomaar kunnen, maar zolang ESPN de enige bron is blijf ik hoop houden.

Doe. Het. Niet.
Daley nog een jaar!
0 0
komopajax777
20 miljoen is veel te weinig.Het bieden mag beginnen bij 25 miljoen en anders zoeken ze maar een ander.Het is de rijkste club ter wereld dus...
0 0
AFCA-CBS
Minstens 30 miljoen lijkt mij. Voor een bankzitter van chelsea betalen ze 40 miljoen dusja..
0 0
AFCA-CBS
V Gaal, rot lekker op! Blind blijft gewoon nog een jaar voor ons aller Ajax voetballen.
0 0
maikelklaassen
kut van gaal, in '96-'97 plukte hij heel ajax leeg toen hij naar barca ging! terwijl hij had belooft dat niet te doen. nu weer een sterkhouder weghalen uit amsterdam!! 20 miljoen is een mooie prijs maar als supporter koop je daar niks voor!!
0 0
Ewald
Nou en zouden ze bij ManU kunnen rekenen dan? Zo ja, reken er maar. Iet op!! Extreem hoog bod, zo niet :Gewoon houden Blind, moeten ze maar eerder komen!
0 0
Koenniiee
Misschien wil Daley zo laat helemaal niet meer weg. Lijkt mij dan ook een verstandige keuze en dat is niet alleen omdat ik subjectief ben. Als je zo'n grote stap maakt, zorg dan dat je de hele voorbereiding mee doet daar.
0 0
Koenniiee
Speelt Vurnon Anita in Engeland? Anders lekker terug halen. Dat lijkt me de allerbeste optie mocht Daley gaan vertrekken.
0 0
ajaxmening
Ja verdiend 100.000 per week, evenals wat Blind minimaal gaat verdienen.
0 0
Misc1990
Ja helaas wel
0 0
Adrianus
Kan me herinneren dat een paar aar geleden Blind enorm werd afgezeken op deze site. En nu lees ik hier dat iedereen hem wil behouden. Hetzelfde gebeurde met Siem de jong. Ik hoop dat al die azijnzeikerds daarvan hebben geleerd en in het vervolg spelers en trainer het vertrouwen geven.
0 0
Sterretje73
Dat is al uit den treure hier besproken en gemeld. Leuk dat je als spuit nr. 11 ook nog jezelf eens verwaardigd eens te komen buurten. Desalnietemin heb je gelijk maar kom je zelf nu ook nogal over als een....

Krijg hier echt de tering van overigens. Laat van Gaal opzouten aub...
0 0
Misc1990
Er beginnen steeds meer berichten te komen over dubbel dutch naar united met daarin blnd en de jong vermeld.. We zijn hem kwijt ben ik bang! Kut Louis! Wie word zijn vervanger? Overm
0 0
ajaxmening
Niemand die is er namelijk al in de persoon van Viergever, samen met Lasse, Andersen, Serero en zoals hier eerder terecht geopperd Veltman, kortom Ajax gaat niks halen wel indien veel ontvangen, wel opvallend dat dit gerucht nu net voor de kraker van vandaag wordt gepubliceerd, het zal een tikkie terug zijn als Ajax Blind morgen een sterk verbeterd contract aanbied dat zal ze indien direct veel miljoenen opleveren daar Blind ondanks zijn , liefde voor de club morgen op het vliegtuig springt.
0 0
Misc1990
Tuurlijk kan je in topwedstrijden niet met Serero, Andersen, Schone op doe plek spelen! Dat zijn aanvallende middenvelders. Veltman en Viergever zijn verdedigers. In de eredivisie gaat t miss nog tegen de subtop, maar in dr CL kan je dat echt niet doen! Als je blind verkoopt zonder een echte topper als vervanger gooi je 5oprij echt de prullenbak in! Je zag het verschil tussen met of zonder blind toch ook wel tegen vitesse, de eerste en tweede helft? Als het verschil tegen vitesse al zo groot is, dan wil ik het in de CL wel eens zien..
0 0
Rayno95
Viergever ..... Die goed speelt hoor, maar vervanger van Daley?....
Linkshalf hebben we genoeg opties
0 0
Koenniiee
FC Porto vangt bedragen van 40+ miljoen euro voor spelers die amper wat gepresteerd hebben. Enkel door de goede naam van Porto en wat goede wedstrijden in hun gelijkwaardige competitie. Dan kan Ajax, mits er een langlopend contract is met de speler, prima richting die bedragen gaan. Onze naam heeft zichzelf al lang bewezen dankzij die velen doorgebroken talenten.
0 0
Koenniiee
Lekker laten verlengen die Daley, dat scheelt weer een miljoen of 7. Wat heb ik een hekel aan die late transfers, verschrikkelijk. Had eindelijk de hoop dat we nu eens vanaf het begin de leiding konden pakken, maar zonder Daley heb ik daar veel minder vertrouwen in. Het vertrek van Daley zal tijd nodig hebben..

Het positieve.. Hij is nog niet weg! _O_
0 0
noahdepoah
Als ik de bedragen zo zie deze zomer en de laatste week voor deadline moet blind gewoon 40 miljoen opbrengen. Weet niet waar die 25 vandaan komt.......
0 0
jidi
dit is klote ze moeten de transfer gewoon sluiten wanneer de competitie weer is gestart:@
0 0
bremovic
blind is op dit moment gewoon 20-25 miljoen waar hoor,dat bedrag kan ajax helaas niet weigeren en hoop ook dat hij blijft,anders misschien cambiasso halen voor de ervaring!
0 0
M.Roks
Blind moet gewoon blijven. Wil verdomme weer een keer fatsoenlijk Europees voetbal na de winter.
0 0
JBxxx
Blind verkopen ¤ 15 miljoen + Wellbeck zou niet misstaan. Sterk,snelheid en goed aanspeelbaar.
0 0
JanTa
En wie betaald zijn salaris?
0 0
vd.Vaart
Voor 35M mogen ze Daley Blind ophalen en dan meteen naar Samuel Eto'o om 5M salaris aan te bieden, dat kan hij niet meer afslaan.. win-win-situatie.
0 0
Bensco
Maakt niet uit, zolang wij sigthorsson maar hebben worden we toch wel kampioen
0 0
EindbaasFrank
Even off topic: Een tip voor Overmars: nadat ik echt op hem gelet heb ben ik zeker om: haal daley Sinkgraven. Wat een heerlijk talent is dat van Heerenveen en heeft al gezegd volgens mij dat hij naar ajax wil. Buitenspeler maar eigenlijk te creatief voor die positie lijkt mij. Lijkt type andersen of fischer en lijkt een hele grote te worden. Iemand met me eens?
0 0
afca patrick
Viel me ook in positieve zin op vandaag, en al eerder trouwens. Vooral die steekbal (na die heerlijke panna) met zijn verkeerde rechterbeen op Slagveer was geweldig. Precies de juiste snelheid en lengte!

Fysiek moet hij nog wel verbeteren want het is nog een lichtgewicht. Maar zeker iemand om in de gaten te houden.
0 0
Damsco2008
Mwa het is wel een aardige speler hoor maar nog niet van Ajax niveau. Ik vind het wel een echte buitenspeler.Maar we hebben Schöne, Kishna, Muric, El Ghazi, Fischer al, indien allen fit. Dat lijkt me voldoende.
0 0
Johan Cruijff
Goede speler inderdaad. Maar we hebben eigenlijk al genoeg buitenspelers! We hebben Fischer El Ghazi Kishna Muric En Becker. Een goede speler! Maar totaal overbodig!
0 0
Rayno95
Sinkgraven kan toch ook op linkshalf? als buitenspeler idd overbodig, als linkshalf misschien ook nog wel
0 0
ajaxmening
Lasse, Andersen en of Serero gaan dat invullen met Viergever en Klaassen.
0 0
Rayno95
Yup, dus er is eigenlijk geen plek voor hem :p
0 0
Relativeringsve
Gaat m niet worden! Is de boogde opvolger van Ziyech en moet straks net zoveel of zelfs meer gaan kosten!OT: de bron van ESPN is rechtstreeks ouwehark dus lijkt me stug dat daley nog vertrek! Zie m graag tot 2018 bijtekenen net als Veltman, Klaassen & Serero! Dan nog Cillessen tot 2018 vastleggen en t is weer perfect!
0 0
AFCAthebest:)
vind wel raar, dat AST vandaag op FB wen foto postte, met de tekst, wie zien jullie het liefste al spits Zivkovic,mi lik,Eto'o of toch siggi. toch wel raar omdat het onderwerp eto'o toch van de baan was..... of toch niet helemaal?? heb een beetje het gevoel dat er iets word verborgen voor ons, maar dat is ook niet zo raar met zo'n grote transfer.. dus hoop dat Eto'o nog komt.
0 0
wilyha
als louis kan rekenen reken er dan maar niet op louis
0 0
Mackaay
als Louis kan schrijven, schrijf maar op je buik Louis!
0 0
DannTheDon020
Eto'o is in gesprek met Everton en Everton heeft 'concurrentie van clubs uit Qatar. Hallo Ajax doe je ogen open!! Valt hier niet iemand te kapen? Deze man is gefrustreerd als hij al in gesprek gaat met Eto'o. Marc slaap je al?
0 0
DannTheDon020
in gesprek met Everton bedoelde ik natuurlijk, dom.
0 0
AFCAthebest:)
Ajax moet nu toeslaan !!
0 0
Damsco2008
Als we Blind nou verkopen voor 30 miljoen en daarvoor Nigel de Jong en KJH terug halen vind ik het best. Maar dat zal wel een utopie zijn.
0 0
afca patrick
Die jongens gaan niet voor minder dan 1,5 mil nadenken om terug te komen.

Persoonlijk denk ik niet dat Van Gaal voor Blind gaat. Voor de linksbackpositie heeft hij net Rojo en Shaw aangetrokken en voor de CVM positie Herrera. Als ik hem was zou ik eerder een speler voor de rechterflank halen, of een nummer 10. Mata wordt ik ook niet heel blij van.
0 0
Ajax-Dejong
Op 10 heb je ook nog ene Kagawa, die kan ook aardig ballen..
0 0
Ajax412
Ik ben zeer gecharmeerd van Kagawa, in tegenstelling tot Fellaini, dat vind ik een verloren plek in de selectie, dan kun je net zo goed maar 10 man opstellen. Als ik moest kiezen tussen die twee, meteen Fellaini zijn contract ontbinden en Kagawa een basisplaats geven!
0 0
Ajax412
En ik schat Blind nou niet in als iemand die Ajax verlaat om op de bank te gaan zitten
0 0
JanTa
Hoe hoger het transferbedrag des te lager is de kans dat Blind op de reservebank verdwijnd.
0 0
Ajax412
Uiteraard, 20 miljoen euro uitgeven aan een reservespeler lijkt me in deze tijd niet het beste plan, alhoewel United dat risico wel kan lopen
0 0
MosesD
Hoe dichter de transferdeadline in zicht komt hoe hoger de prijs, lijkt me. Maar het zou wel van wanbeleid getuigen als men Blind nu nog laat gaan. Wel miljoenen reserveren voor Eto'o, waarvan ieder weldenkend mens weet dat ie niet bij Ajax past en niet een voor een fractie daarvan bijvoorbeeld Mokotjo halen 'voor het geval dat'....
0 0
Ellende
Natuurlijk gaat wil niemand sportief gezien dat hij weg moet.
Hoe dichter bij de transferwindow je komt, des te meer je voor een speler kan vangen.
Dus voor mij liever over een paar dagen, dan twee weken geleden.
Dit natuurlijk ook omdat ik vind dat AJAX geen vervanger moet halen.

Als je een vervanger haalt, moet deze wel beter zijn en passen dan viergever.
Ik vind hem een schot in de roos.
Verdedigers heeft AJAX genoeg met Denswil, moisander, Veltman en vd Hoorn.
Back-up voor viergever in dat geval zou je schone en bazoer hebben.

Dus als hij vertrekt geen paniek aankopen, of rare bedragen.
Zelf alleen voor de hooftprijs verkopen 25mlj.

Waarschijnlijk blijft hij gewoon en zijn het loze geruchten.

0 0
DannTheDon020
En iemand van het type Poulsen.
0 0
DannTheDon020
Ik zie wel graag nog een topspits arriveren.
0 0
Misc1990
Blind moet blijven en ik zou zelf nog graag een ervaren CVM zien in de Poulsen rol! En ook een topspits wanneer Sigthorsson vertrekt! Soriano van Red Bull zou ideaal zijn! Tijd om zelf eena wat uit te geven Marc! Onze spitspositie is de enige wat nog niet goed bezet is! Tijd om daar iets aan te doen!
0 0
Ron75
Mocht hij weg gaan-wat ik echt niet hoop-, doe het dan niet zoals zo vaak is gebeurt pp de laatste dag van de transfer periode.
0 0
Toon meer reacties