'Ajax en Twente azen op Duitse middenvelder'

SamVR, 19-08-2014 om 07:15, 24866 views, AD |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Volgens het AD hopen Ajax en FC Twente op de komst van Julian Weigl. De achttienjarige speler staat momenteel nog tot medio 2017 onder contract bij 1860 München. Zowel Ajax als FC Twente zou de centrale middenvelder al meerdere keren aan het werk gezien hebben.

Naast de twee Nederlandse clubs hebben volgens het AD ook Napoli en een rits Duitse clubs interesse. De speler zelf zou echter het liefst naar de Nederlandse competitie verkassen.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mokum_32
het is wel het ad he jongens.. zitten er altijd naast
0 0
suske
En wat dacht je dan van de Volkskrant die melden dat Cruijff was overleden terwijl hij springlevend is.
0 0
Chesterson93
Het is een hele goeie middenvelder, 18 jaar en aanvoerder(!) van 1860 München. Heeft alleen zijn club in diskrediet gebracht door uit te gaan na de seizoensopener en - in een bepaalde gemoedstoestand - de club een slechte naam te geven. Heeft daarvoor wel bewezen dat hij een volwassen houding heeft. Zeker een aanwinst en zou zo op de plek van Blind en Serero kunnen spelen. Al zou ik het liefst willen dat Ajax Blind houdt. Maar Julian Weigl, een dynamische middenvelder.
0 0
vd.Vaart
Dit is Julian Weigl: http://prntscr.com/4ebcfa

Voornaam: Julian
Achternaam: Weigl
Nationaliteit: Duitsland
Geboortedatum: 8 september 1995
Leeftijd:18
Geboorteland: Duitsland
Positie: Middenvelder
Lengte:186 cm
Gewicht:70 kg
0 0
Mokum_32
psv ?
0 0
JoodTotMijnDood
Haha morgen krijg je te horen dat PSV hem ook wilt.
0 0
Postmus
Ik denk niet dat hij gehaald wordt voor het eerste, zoals menig mens hiervan uit gaat ogenschijnlijk.
Dit zal een investering zijn in de toekomst en op lange termijn een kwaliteiten impuls!

Daarnaast, is er geen vraag voor een ervaren rot op het middenveld. Als Daley Blind blijft hebben we al een sterkhouder. Ook is Nick Viergever een harde werker. Dus wat dat betreft zit Ajax wel gezegend met deze twee krachten op het middenveld. En als we het nu over Daley Blind hebben, is hij toch wel één van de beste middenvelders op de Nederlandse velden.
0 0
VicBuckingham
Weigl staat in Duitsland te boek als heel groot talent dus ik neem aan dat hij naar een Duitse club als Bayern, BvB of Schalke gaat.
0 0
neophyte
Ik vind zelf dat de prioriteit nu ligt bij een ervaren middenvelder zoals poulsen. Allemaal leuk dat deze jongen misschien komt, maar toch is het belangrijker dat er een ervaren middenvelder komt.
0 0
MarkAFCA
Leuk al die talenten, maar wat we nu nodig hebben is ervaring!
0 0
barrybever
1860 heeft een goede jeugd! beter dan je zou verwachten met zo'n grote broer naast hun haha
0 0
JanTa
Hun grote broer zal ook wel talenten hebben rondlopen maar deze zullen amper de kans krijgen vanwege het aankoopgedrag van deze club. 1 ding begrijp ik dan niet, als het zo geweldig talent is waarom heeft zich geen enkele subtopper uit de B.L. zich gemeld? Daar is de kans groot dat je wel speelminuten krijgt in een sterkere competitie.
0 0
grunnjood
Sowieso onzin... Een Duitser die in de belangstelling staat van clubs als Napoli, maar liever voor een ongetwijfeld lager salaris gaat spelen in een mindere competitie... yeah right.
0 0
Alderweireld3
Je gaat wel spelen voor Ajax. Sommige 18-jarigen proberen hun loopbaan op te bouwen. Om op die leeftijd naar zo'n competitie te gaan kan te vroeg zijn. En wie wilt er nu niet trainen met Stam, Bergkamp en De Boer?
0 0
RoodWit
Grunnjood zou dat niet willen.
0 0
omisom
Ik zie hiervan het nut niet in volgens mij hebben we zelf genoeg talentvolle middenvelders lopen dus waarom een andere halen die de eigen jeugd in de weg gaat staan.
0 0
suske
Het is simpel Ajax heeft al aangegeven dat ze middenvelders zat hebben en het vertrek van Blind intern oplossen!!
0 0
Sxndxr
Wellicht voor onderzoek mocht er een ultiem bod komen op blind? Welke positie speelt Weigl?
0 0
afca1985
Volgens het AD
0 0
JCr14
De lariekoekkakkiekrant
0 0
Rayno95
Ken hem niet, vind eigenlijk dat we genoeg middenvelders hebben, maar als dit echt een groot talent is die beter kan worden dan dat we nu hebben, moet je die kans grijpen natuurlijk ;)
0 0